ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пловдивчанин уби котето на жена си след грозен скандал с прегорена наденица
Автор: Георги Василев 19:01 / 13.07.2020Коментари (9)8374
©
Пловдивски варварин прояви невиждана жестокост към 4-месечното коте на приятелката си и го хвърли през терасата на шестия етаж на блока. Животинчето размаза главата си в асфалта и умря на място. Причината за умопомрачителното деяние спрямо беззащитната животинка е, че момичето прегорило наденицата, която приготвяла за вечеря. Наказанието на районния съд в Пловдив също е скандално – 1000 лева глоба, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Случката е от 22 септември м.г., но подробности изплуваха преди дни. Момчето и момичето се познавали от около 5 години и поддържали интимни отношения. Първо живеели в апартамента на девойката, а впоследствие се нанесли в апартамента на обвиняемия, който бил на шестия етаж.

Момичето имало домашен любимец 4-месечно черно коте с къс косъм, което взела със себе си когато се нанасяла у приятеля си. Тя много обичала животните и се грижела с любов за своето малко котенце, към което била силно привързана.

На 22 септември м.г. вечерта, на гости им бил техен приятел – да се почерпят за новото жилище. Тримата седнали в хола и започнали да пият – обвиняемият пиел бира, а гаджето и гостенинът – водка. От самото начало на вечерта двойката била в конфликтни отношения, като се дразнели за незначителни битови неща. През това време малкото котенце се разхождало из стаята или лежало някъде около присъстващите.

Колкото повече алкохол консумирал обвиняемият, толкова повече се ожесточавал срещу приятелката си. Когато тя поднесла вечерята – месо на скара, той ѝ се разкрещял, че наденицата била твърде препечена. След като сервирала, младата жена изкарала котенцето си на терасата, където била оформила кът за хранене за него и му сипала мляко. Кавгата обаче не престанала, а се разгорещила и прераснала във физически сблъсък и от двете страни.

Около 22.00 часа обвиняемият излязъл на терасата, а приятелката му го последвала. Разярен от това мъжът грабнал беззащитното животинче, провесил го с едната си ръка през парапета навън и знаейки голямата привързаност, която тя изпитва към него, я заплашил, че ако не се прибере в стаята ще изхвърли котето на улицата.

Гостенинът също излязъл на терасата, видял всичко и предупредил обвиняемия да не причинява тази жестокост на беззащитното животинче. Котето било изключително уплашено и стресирано и опитвало с ноктите си да се задържи за ръката на обвиняемия, но той изобщо не го съжалил и го изхвърлил. След това грабнал намиращия се на терасата леген с пясък и хвърлил и него през парапета.

Ужасено момичето паднало на земята на терасата и се разридало, защото обвиняемия убил нейното котенце по този жесток начин, изхвърляйки го най-безцеремонно от терасата на жилището.

Случилото се видели двама квартални кибици, които в това време се намирали в близката градинка. Те чули разправията и видели как обвиняемият изхвърлил през терасата котенцето и легена с пясъка. Забелязали и размазаното на асфалта малко котенце с кървяща глава, гледка, която предизвикала у тях силно състрадание към клетото животно и възмущение и гняв към този, който му е причинил тази жестока смърт. Те се обадили на дежурните полицейски служители в 4 РУ, като не след дълго на мястото пристигнали двама полицейски служители. Те запазили местопроизшествието, извършен бил оглед.

След приключване на разследването, мъжът бил даден на съд. За подобни деяния законът предвижда наказание "лишаване от свобода“ до 3 години и глоба от 1000 лева до 5000 лева. В конкретния случай, пловдивският съд е приложил разпоредбата на член 78А от Наказателния кодекс – освобождаване от наказателна отговорност, тъй като наказанието е до 3 години, обвиняемият е неосъждан и няма имуществени вреди.

Освен това мъжът признал вината си и изразил съжаление. Затова глобата е 1000 лева и близо 400 лева разноски по делото.

Решението подлежи на обжалване и протест пред окръжния съд.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Няма страшно по улиците трепат хора изродите-да лежи до живот трепача на коте... а на човек майната му.
0
 
 
Давам парична награда за адрес и имена на мъжа
0
 
 
Абе, пълен нещастник! Лошото е, че има много такива, а няма никакво адекватно наказание!
0
 
 
Трябва ли да покажете животното? По добре покажете онзи мъжага с кичетата - дайте неговите имена и имената на съдията по делото...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян (887) 16%
Спас Гърневски (796) 14%
Д-р Иван Чомаков (546) 10%
Славчо Атанасов (1460) 26%
Иван Тотев (1496) 26%
Здравко Димитров (488) 9%
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: