ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пловдивчанин реши да се прави на мъж пред сина си, задържаха го пред очите на детето
Автор: Георги Василев 20:00 / 23.04.2020Коментари (59)55499
©
Илюстративна снимка
Пловдивчанин спря колата си в нарушение, за да отскочи до нон-стопа за кафе, но беше спипан от полицаи. Освен глоба за неправилно паркиране, те го задържаха и му наложиха наказание за проявено дребно хулиганство, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Случката е станала миналата сряда. Сутринта нарушителят отивал на работа и спрял личния си автомобил "Мерцедес S350“ на улица "Васил Левски" в Пловдив, за да си вземе от близкия магазин кафе. С него в колата пътувал и 16-годишният му син.

Мъжът пресякъл улицата и влязъл в най-близкия нон-стоп. Докато пазарувал в него, чул от магазинерката, че отвън има патрулен автомобил на полицията, а служителите от него проверявали спрелите автомобили. Когато излязъл, един от служителите на реда го попитал дали някоя от спрените коли е негова, а той отвърнал, че неговата е спряна на отсрещната страна.

Полицаят му поискал документите и двамата заедно пресекли улицата. Двамата провели разговор, в който нарушителят попитал дали ще му бъде съставен акт, а полицейският служител му обърнал внимание, че е спрял в нарушение на знак В-27, за което ще му бъде съставен такъв.

Униформеният тръгнал към патрулката, нарушителят го последвал и го попитал какъв е той да го глобява за едно кафе и му казал на висок тон да си пише каквото иска. Тогава полицейският служител предупредил мъжа за държанието и между двамата започнало говорене на висок тон и каране. Нарушителят все повече се разпалвал в поведението и думите си, за което бил отново призован от полицейския служител да се успокои и да се държи подобаващо.

Последвало устно разпореждане - лицето да застане с лице към служебния автомобил и да се успокои. В този момент другите полицаи оставили настрана проверката на останалите автомобили и се приближили, за да могат да реагират при ескалиране на ситуацията.

Мъжът продължил да говори на висок тон и да не изпълнява разпореждането. Същевременно към автомобила се приближил синът на нарушителя, който започнал да вика да не бъде задържан баща му. Другите двама полицай се обърнали към момчето да се отдръпне на страна.

В този момент ситуацията взела връх у нарушителят заради присъствието на сина му - в този момент той се обърнал към полицаят и му каза "Искаш ли да ти забия един“. Започнал да вика да го оставят намира и да се бута със служителите на реда. Малко по-късно се успокоил и без да бъде прилагана сила сам се качил в патрулна кола, за да бъде отведен до районното управление.

Там получила акт за дребно хулиганство и няколко дни по-късно бил изправен пред съда за определяне на наказанието. Тъй като не бил личност с висока обществена опасност, а и бил афектиран от присъствието на детето си, магистратите му наложили само глоба от 100 лева.

Решението подлежи на обжалване.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Zlatoveska Koleva
премахни филтъра

0
 
 
ПОНЕЖЕ В ГРАДА ХОРАТА СА ПО ДОМОВЕТЕ И ДА ОТЧЕТАТ ДЕЙНОСТ ДЕБНАТ НЯКОЙ ДА СПРЕ НЕПРАВИЛНО Я ЗА ЦИГАРИ, Я ЗА КАФЕ.....А ЗА СЕЛАТА ПОЛИЦИЯТА НЯМА КОНТИНГЕНТ И ТАМ ЖИВЕЕШ СЪС СТРАХ.....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: