ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пловдивчанин преследва жени със секс оферти, длъжен бил да опита
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:58 / 04.07.2014Коментари (21)12559
© Google
Васил Александров, бивш военен, който тормози съседите си на пловдивската улица "Преспа" и хвърля по тях буркани и павета, е сексманиак. Това разказаха препатили и изстрадали жени от село Беловица, където психясалият мъж има наследствена къща от майка си.

"Ох, не ни питайте какво сме преживели и как се кръстим Васил да не се върне тук. Ходи след нас и ни отправя секс оферти. Заплашва ни, следи ни иска да прескача оградата и да идва нощем при мен. Не мога да спя. Докато съпругът ми беше в чужбина, до 2-3 през нощта дебнех права и скрита зад пердето дали Васил няма да прескочи оградата и да дойде у дома". Това споделя Иванка Делипавлова и плаче. Често агресорът излизал по центъра и крещял: 

"Няма ли к*рви и проститутки в това село бе", потресени са местните.

Миналата година дъщерята на Нонка Никитова се прибирала към дома си с чаша кафе. След нея тръгнал Васил. Тя бързала, а той подтичвал след нея. Девойката адски се изплашила, а когато все пак успяла да влезе в двора и да щракне резето на външната врата, Александров казал: "Длъжен бях да опитам".

Кметицата на Беловица Илинка Костова и секретарката и Нонка са вдигнали ръце от Васил. Денонощно тероризирал селото, а като му направят забележка, започват заплахи и закани. Когато отиде за някакъв документ при тях, почва да вика и заплашва, че ще ги даде на прокурор. 

Псува и пее руски романси, страшно е. Миналото лято стояхме под охрана в кметството, разказват двете жени и се молят Александров да не се върне да живее в селото. Такава опция е много вероятна, тъй като съседите му в "Изгрев" ще правят събрание, на което с подписка ще искат изселването на Васил. Да си стои в Пловдив. Не го искаме тук, реагират остро наплашените хора от Беловица. 

Преди време след поредната жалба, подадена срещу него в полицията, ченгетата направили обиск в дома му в селото. Открили бойно оръжие, незаконно, някакви части от самолет. Васил бил любител на самолетите и казвал, че когато те летят и оставят бели следи във въздуха, жените ставали особено благосклонни към секс. Именно тогава тръгвал да задиря дамите на Беловица.

Тормозел и брат си Александър. Човекът се видял в чудо. В наследствената къща в Беловица Васил запушил общия вход и не разрешавал на батко си да влиза на собствения си втори етаж. Така по-възрастният мъж влизал у дома си със стълба през прозореца. От дома на злополучния психар често се чували гърмежи. Не смеем да му кажем дума, има незаконно оръжие и ни е страх да не ни застреля, притеснени са съседите.

Сега местните са на нокти, защото Васил Александров е пуснат след два месеца престой в пловдивския психодиспансер. В момента той е в Пловдив, но се предполага, че след като дълги години е живял в Беловица и не го искат съседите в блока, пак ще се върне в селото. 

Тогава вече ще стане страшно. На някой няма да му издържат нервите и ще го утрепе като куче, казват хората, които споделят, че вечер мъжете и синовете им ги чакат да се приберат, а денем не смеят да пуснат децата си да играят навън.

Както съобщихме, преди повече от два месеца мъжът се беше барикадирал в апартамента си в квартал "Изгрев". Мяташе буркани какви ли не вещи по хората на улицата, беше агресивен и опасен. Барикадира се с бойлер и едва го измъкнаха от там. 

Заболяването на Васил се отключило преди години, когато майка му Йона Григорова паднала на легло и нямало кой да следи дали мъжът си пие редовно хапчетата. После жената починала и положението излязло извън контрол.



Източник: БЛИЦ







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на YOOOO
премахни филтъра

+2
 
 
Добре де, от селото се оплакват от този, от блока също....страхуват се....толкова ли е страшен тоя, няма ли кой да му натроши едно хубаво кокалите та да миряса 2-3 месеца ?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Почина патриарх Неофит
Конфликт Израел-Газа
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: