ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пловдивчанин поиска да си купи апартамент, даде едни пари, а сега безпомощно чака!
Автор: Васил Динев 16:17 / 05.12.2017Коментари (30)47969
За опит за измама от страна на пловдивска фирма предупреди днес читателят на Plovdiv24.bg Иван Михайлов. Той потърси медията ни за съдействие. Ето и разказа му: "Здравейте! Бих искал да подам сигнал за опит за измама на "Делови груп" ООД в Пловдив, на ул."Драва "5. Става дума за предлагане на недвижими имоти от банки през частен съдебен изпълнител. В началото на септември от сайта на "Ало БГ" намерих обява за продажба на апартамент на бул. "Марица" 57 в Пловдив.

Посочени за контакт - "Делови груп" ООД, телефон и името на адвокат Мария Стоянова Славкова-Делова от Адвокатска колегия София №1900268710. Там й сътрудничи и Крум Стоянов. След първия контакт поискаха да отида в офиса за разговор. Потвърдиха предложението и казаха, че апартаментът се нуждае от козметичен ремонт. Поискаха ми и внесох 1200 лева за договор за консултански услуги, оглед и последващи плащания при сделка. Насрочихме час и дата за оглед, но такъв не се състояха, защото никой от "банката" не дойде да отключи.

Усъмних се и направих проучване в интернет. Отзивите за фирмата са доста отрицателни. Оказа се, че апартаментът се продава от съдебен изпълнител Петко Стефанов Илиев и подлежи на търг. От снимките на неговия сайт се вижда, че жилището се нуждае от тежък основен ремонт. Съседите го потвърдиха. Такива разходи аз не мога да поема и затова реших да прекратя договора в 14-дневния срок на 22 септември, тоест два дни по-рано. 

След среща в офиса им анулираха договора и казаха, че ще възстановят сумата от 1200 лева., която била в "Райфайзен банк"??? Дадох банкова сметка за превода, но няма такъв близо 2 месеца и половина. Всички разговори са с уклончиви отговори. Изтрили са всички отрицателни отзиви от сайта си, а публикуваният имейл -delovigroup@abv.bg, не е валиден! Моля,за Вашето съдействие".

Какво още каза ощетеният пловдивчанин - вижте в прикаченото видео. Plovdiv24.bg е готов да даде право на отговор и на "Делови груп" ООД при желание от тяхна страна.




Още по темата: общо новини по темата: 16
02.05.2023 »
01.07.2022 »
01.07.2022 »
18.02.2021 »
18.02.2021 »
20.10.2020 »
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Таня Пейчева
премахни филтъра

0
 
 
ДО ВСИЧКИ, ЗАИНТЕРЕСУВАНИ И ПОЧУВСТВАЛИ СЕ ИЗМАМЕНИ ОТ АДВОКАТ МАРИЯ СЛАВКОВА ДЕЛОВА, ФИРМАТА Й "ДЕЛОВИ ГРУП" ООД И НЕЙНИЯ БИЗНЕС ПАРТНЬОР КРУМ СТОЯНОВ. Неоспоримият факт, че, след като дъщеря ми, вече 23-ти ден след всичките публикувани статии в Интернет срещу нея, не се защити и оправда и НЕ направи нито едно опровержение за случилото се в нито една медия, за да отговори адекватно на нападките срещу нея, не е контактувала с майка си нито веднъж по нормален начин, а единствено плаши чрез фалшиви Фейсбуци и отправя сериозни заплахи чрез форума на Plovdiv24 към мен (към майка си) и други, коментиращи във форума, някои от които нейни клиенти и роднини на нейни клиенти, ЗА МЕН, ТЯ, СЛЕД КАТО ОТКРИТО НЕ ЖЕЛАЕ ДА РАЗГОВАРЯ С ХОРАТА - ЛИЦЕ В ЛИЦЕ, КОИТО Е ОЩЕТИЛА И СЪС СОБСТВЕНАТА СИ МАЙКА, КОЯТО Е ЗАСТАНАЛА НА СТРАНАТА НА ПОТЪРПЕВШИТЕ, ЗАЩОТО СЪЩО Е ОЩЕТЕНА ОТ САМАТА НЕЯ В НИТО ЕДНА МЕДИЯ, АЗ, НЕЙНАТА МАЙКА, ПОЗНАВАЙКИ Я МНОГО ДОБРЕ ОТ МАЛКА, СЪС СИГУРНОСТ МОГА ДА КАЖА И ПОТВЪРДЯ, ЧЕ С ТАЗИ НЕЙНА ПРИКРИТА ПАСИВНОСТ, ТЯ Е АБСОЛЮТНО НА 100% ВИНОВНА ЗА ВСИЧКИТЕ ДЕЙСТВИЯ, В КОИТО Я ОБВИНЯВАТ ПОТЪРПЕВШИТЕ Й КЛИЕНТИ В МЕДИИТЕ. ЗА МЕН ТЯ Е МНОГО ВИНОВНА, ЗАТОВА СЕ ПРИКРИВА КАТО МИШКА В КИЛЕР. ХОРАТА, КОИТО НЕ СА ВИНОВНИ, ИЗЛИЗАТ С ЕДНИ ГЪРДИ НАПРЕД С ЧИСТО ЧЕЛО, КАКТО ВСИЧКИ НИЕ НАПРАВИХМЕ В МЕДИИТЕ И, АКО НЕ СА ВИНОВНИ, СИ ГО ПРИЗНАВАТ ОЩЕ НА МИГА, В КОЙТО БЪДАТ ОБВИНЕНИ. НЕЙНИТЕ ЗАПЛАХИ КЪМ ВСИЧКИ НИ ДОКАЗАХА, ЧЕ ТЯ И КРУМ СТОЯНОВ НАИСТИНА СА ВИНОВНИ И В МОМЕНТА СЕ СПОТАЙВАТ НА ТОПЛО И СКРИТО. АКО НЕ Е ТАКА И ВСИЧКИ НИЕ ГРЕШИМ, НЕКА ДА ИЗЛЯЗАТ В МЕДИЯ И ДА ГО ОПРОВЕРГАЯТ ЗА ВСИЧКО, В КОЕТО ГИ ОБВИНЯВАМЕ. ОЧАКВАМЕ ГИ И ДВАМАТА. Дата: 30.12.2017 г.. Гр. Пловдив
0
 
 
Таня Пейчева ,на 22.12.2017 г. Делова, в адвокатските кантори хората ви вярват, а Вие ги подвеждате да подпишат документи на дата на която те дори не са стъпвали при вас. Ядохме ви попарата и не смейте да говорите за светли празници, защото вие ги стъжнихте за хората, които ви се довериха. замислете се вие как ще карате тези светли празници на гърба на хората, защото независимо от това кой какво е подписал ние с вас знаем каква е истината. Пак продавате жилища в ало.бг, които се предлагат от ЧСИ - да живee новото ви обновление в https://www.alo.bg/users/voennasilaeood. Няма да го избивам на съвест, защото нямате такава.
0
 
 
Остава един ден до един от най - светлите празници за християните - Рождество Христово. Във връзка с публикациите против ДЕЛОВИ ГРУП ООД и адвокатската кантора на Мария Делова се изляза изключително големи измислици и лъжи. Във връзка с публикацията на Иван Михайлов сме предприели нужните законови мерки, които мерки се свеждат до подаване на официални жалби до Пловдивска прокуратура, до Пловдивски съд във връзка с неистините, които са скълъпени по интелигентен начин, механизмът на самите скалапявания е добър, но има една подробност. Представили сме документи, който Иван Михайлов е подписал и сочат само едно - истината. На 29.09.2017 година СА МУ ВЪРНАТИ ПАРИТЕ - сумата от 1200 лева за което има официален писмен документ - нарочна декларация от самия Иван Михайлов, където си е изписал трите имена и подпис. Неразбираемо е за нас злобата на Иван Михайлов и неговото мънкане в медийното пространство. Колкото до това коректни и лоялни ли сме, то сами си доказваме, само с факта, че сме му върнали парите. Ако Иван Михайлов той лично не харесва даден апартамент НИЕ ЛИ СМЕ ВИНОВНИ ЗА ТОВА. Колкото е до върнатата сума с горепосочен документ, подписан от него и изписан с трите му имена, аз имам законно право дори да не ги връщам по Наредбата за адвокатските възнаграждения. Това го направих от съжаление. Той е поредният наш клиент, който не знае какво иска. В адвокатските кантори се плаща, безплатен обяд няма. Честита Коледа господин Михайлов.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Великден 2024 г.
Бум на коклюш в България
Матури 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: