ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пловдивчанин описа кошмарните си приключения в маршрутка
Автор: Васил Динев 15:23 / 15.03.2016Коментари (11)13257
За нередности по маршрутна линия 8 съобщава читател на Plovdiv24.bg:

"Здравейте! Аз съм редовно пътуващ по трасето на маршрутна линия 8. Искам да изразя възмущението си от начина, по който ни превозва тази линия. 

Досега съм ставал многократно свидетел на всякакви нередности по линията. Като започнем от силно децибелния шум от виенето на диференциала, който причинява болка в ушите, ужасно препълнените курсове сутрин и вечер, където масово падат хора на пода от екстремното шофиране на шофьорите, на постоянните им разговори по телефона помежду им с наричане на грозните си прякори като: Шмоко, Газирания, Дъвката, Мустака, Ръждата, Снайпера, Жабата, Красавицата и Звяра, Малката стъпка и какви ли не още непристойни наименования. 

Но вчера това, което преживях, реших вече да го споделя с вас, понеже е на прага на допустимото. Сутринта по линия 8 на курса 07:45 ч. от с. Маноле се качих в кола на "приказките". Буквално! 

Още с отварянето ми на предната врата виждам найлони по седалката, които са сложени заради големия теч върху тях. Въпреки това, след като слязох, бях доста подгизнал. 

Найлони имаше и на задните седалки, до ужасно изкъртената задна врата. Водата направо се изливаше върху пътуващите. Отпред успях да видя прогнилия под в краката на шофьора, напуканото предно стъкло, което е и замъглено до неузнаваемост поради липса на парно в колата, което води до максимална предпоставка за ПТП.

Постоянно колата изключваше от скорост и спираше внезапно, а правостоящите летяха, докато ги спрат предните седалки. И защо ли?! Ясно се вижда на снимката, че скоростният лост е направо за смяна, а скоростната кутия може би вече разполага само с 2 "работещи" скорости. Отвън колата беше ужасно мръсна и многоцветна, вероятно от ремонти, дължащи се на пътни инциденти.

Вече нямам надежда, че нещо може да се промени, но все пак ви моля, да потърсите шефа по линията за коментар от създалата се ситуация и да уточни публично кога най-после ще дойдат прословутите нови коли, които обещава всеки месец и до кога ще продължават да се влошават колите по линията?!".

Репортер на сайта се свърза с шефа на "Грация" Валери Лозанов, който уточни следното:

"Колите по линии 1 и 5 вече са подменени с нови. Те са с Евро 6 и са чисто нови. До началото на следващия месец същото ще направим и с осмиците. А сегашните по въпросната линия са от 2011 година и просто няма как да има теч, освен ако люкът не е бил забравен отворен".


Още по темата: общо новини по темата: 330
26.03.2024 »
12.01.2024 »
08.01.2024 »
07.12.2023 »
06.10.2023 »
09.09.2023 »
предишна страница [ 1/55 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Обявявам протест на маршрутните таксита. Готово!
0
 
 
Ти за 1 лв свирка ли искаш да ти извъртят бе сополанко ,не се качвай ,к,во плещиш глупости умните пътуват с коли глупавите и мърсоливите като теб нека се оплакват ,келеш.Стой си в Маноле града не е за теб, овоня всичко .
+2
 
 
Ако след такъв сигнал ДАИ , Кат и полиция не се самосезират да направят проверка на техническото състояние на тези гробници и не наложат една глоба на собственика + спиране от експлоатация на тези гробници съответно това да доведе до неизпълнение на курсовете и глоба от общината и накрая отнемане на линията и провеждане на нов конкурс здраве му кажи ама ме съмнява всичкото това да стане . PLovdiv24 подайте сигнал на всички тези органи и да видим как ще реагират ?
+6
 
 
Не само колите,сменете си и персонала.
+6
 
 
Еми извинявай, но вие не уважавате собствения си живот и се качвате в тези гробници. Като пътува една седмица без пътници и веднага ще цъфне нова и хубава кола.
+6
 
 
мхаха още се сещам за една маршрутка където нямаще амортисьори отзад и една девойка на задната седалка седна в мен от подскачане до тавана :) все пак има положителна страна - никога повече няма да се кача в маршрутка и ще запомня последното си возене позитивно :)
Когато знам какво ми е само аз си знам какво ми е! Жалери
на 15.03.2016 г.
+10
 
 
Този Валери Лозанов явно не чете какво го питат или се прави на ударен е нема такава Държава.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Август 2019 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
ФК Марица във Втора лига, сезон 2023/2024
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: