ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пловдивчанин: Този индивид е потенциален убиец!
Автор: Георги Кирилов 10:51 / 21.05.2019Коментари (6)16981
Нагъл потенциален убиец - така читател на Plovdiv24.bg озаглави сигнала си до нашата медия. Нека узнаем защо: "Здравейте! Реших да изложа проблема - не само, че е от години, но и защото видях нежеланието на властите да се справят с него. Кои реагираха, кои не, и как реагираха де, та проблемът си остана. Група граждани, обаче не се предадохме и продължихме със сигнали и жалби. Но за какво става всъщност въпрос?

Живея в Пловдив на бул. "България" 204. Малко триетажно блокче, част от един ансамбъл с други такива, в едно каре със зелена площ пред и зад блокчетата. В средата – тип парк, с голяма пешеходна алея, до самите блокчета, по които да бягат деца, майки с колички да минават или възрастни хора, кой с бастун, кой бавно ходещ, но ходещи по пешеходната алея на парка. И детска площадка, разбира се.

Някакво семейство, по фамилия Стойневи, закупиха апартамент на бул. "България" 210 и спокойствието в това каре от блокчета изчезна на момента.Същите ползват за автомобили сребрист "Нисан" PB 8668 KH, и микробус "Мерцедес" РВ 1341 СР.

Става въпрос за лицето/престъпника Стойно Стойнев, живеещ на бул. "България" № 210, неспазващ никакви закони, морални, етични норми. В много от случаите е със съучастник съпругата си. Престъпленията им се изразяват в това, че в желанието си да паркира автомобила си на пешеходната алея нарушава закона за движение по пътищата. Същите се изразяват в това да спре да влиза с джипа си по пешеходните алеи на парка, и да паркира върху такава на 50 см от прозореца си.

За да стигне до "паркомястото" си, макар знаейки, че е в нарушение, същият "бърза" да стигне до него, не го интересува, че деца играят на гоненица, и дори 30 км/ч са достатъчни да убие човек, ако се покаже на алеята.

Но Стойно Стойнев не мисли за това. Той "бърза". Случвало се е, вечерно време, дори без фарове, по тъмно да шпори по пешеходните алеи, за да не бъде забелязан… И за това, че група граждани надигнахме глас, семейството престъпници станаха още по-агресивни и дори налитат на бой, когато някой ги залови на местопрестъплението.

Стойно Стойнев ядоса много и кметът беше принуден да сложи стоп колчета на цялото каре. Да обаче животното реши, че може и през бордюрите, след това през зелената площ, оттам през градинката на блока, да паркира пред входа си.

Само за последните 45 дни два пъти е викана патрулката на Трето РПУ на МВР заради този идиот. Последният път се стигна до агресия и саморазправа от тяхна страна. Но си намериха майстора. Нахъсах се срещу него, защото жени от блока споделиха, че и те са имали сблъсък с него, но не искали разправии. Хвалел се, че е пенсионер началник от НАП, и глоби него не го хващали.

Ясно е, че манталитетът на това животно няма да се промени. Не може да сложим заради него полицай на входа и четири по ъглите на карето. А ни се иска.

Така че, граждани - внимавайте, ако преминавате през бул. "България" № 210 - този е адресът на хомосапиенса Стойнев. И се пазете особено от сребрист "Нисан" PB 8668 KH, и микробус "Мерцедес" РВ 1341 СР. Прилагам няколко снимки от различни дни, в които сме го хващали в крачка".

Plovdiv24.bg е готов да даде думата и на засегнатата страна, ако, разбира се, от нейна страна има желание за отговор.



Още по темата: общо новини по темата: 2369
13.04.2024 »
05.04.2024 »
30.03.2024 »
25.03.2024 »
25.03.2024 »
24.03.2024 »
предишна страница [ 1/395 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
По тъмно,без включени светлини...ами направете му една,,мечка"и...може и две...
0
 
 
На тоя всяка вечер ще му дупча гумите, докато най-накрая не му уври главата. Не е редно но просто няма как. Простите хора по друг начин не разбират.
-1
 
 
След като органите на реда не искат да се справят с нарушителя - обществото да се справя с него с подръчни средства...лек ден!
0
 
 
Този същия го съдя в момента, предната седмица в кв. Съдийски докато излизам от гостуването ми при приятели виждам как този дърт глупак ми спукал 2 те гуми на автомобила и продължава към третата. При незабавната реакция и граждански арест докато чакам Полиция той ми казва следното: "Пукам ти гумите на колата защото вчера аз бях спрял точно тук и ми бяха спуснати 4 те гуми и вдигнати чистачките, днес реших да дойда и да видя щом твоята кола е спряна тук значи ти си ми направил поразиите сега ти го връщам" ... Останах безмълвен, що за индивид трябва да си явно умствено не е добре този тип. Та сега като му знам адреса може пък да го навестя, да му изчистя колата!
0
 
 
Див селяндур. Като няма държава - почвайте го. Ключове, пирони, спукани гуми, счупени стъкла... да видим колко ще издържи.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 21.05.2019 г.
+1
 
 
Верно, има такива изроди!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Декември 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Купа на България, сезон 2023/2024
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
Парламентарни избори 2024
Спартак (Пд) в Трета лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: