ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пловдивчанин: Ремонти през зимата? Потресен съм!
Автор: Мариана Панчева 08:55 / 29.11.2018Коментари (36)8376
Ремонти по никое време вбесиха пловдивчани, а причината - зимата настъпва и това превръща придвижването по разкопани участъци в истинско предизвикателство.  Читател на Plovdiv24.bg изпрати снимки от ул. "Тополница" край детска градина "Снежанка".

"Тотално съм потресен", пише до редакцията ни той. "Вижте в какви условия сме принудени всяка сутрин и вечер да водим и взимаме децата от детска градина. Разкопано, кал, тежки машини, няма място за паркиране, затворени улици и трябва да вървим близо километър в студа за да заведен децата."


Още по темата: общо новини по темата: 71
17.12.2023 »
13.12.2023 »
07.09.2023 »
13.06.2023 »
09.05.2023 »
12.04.2023 »
предишна страница [ 1/12 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
1 път да не могат да паркират джипа върху тротоара "майките с деца" и стават нервни
+1
 
 
В един град когато се правят ремонти и подобрения значи града се развива.Няма град в който всичко да е направено и да не се прави нищо повече.Това не е град музей.Града се пълни с нови жители.Те се настаняват в нови жилища.Идват с колите си.С манталитета и културата си.Настаняват си децата в детски градини и училища.Как мислите се случва един такъв "растеж" и нужди на развиващия се град.Дали някой се замисля всичко старо толкова ли е вечно и издържливо ?Дали новото строителство на пътища в един град е възможно да се случва без неудобства и задължително в срок.Когато под един път има инфраструктура на различни дружества,които не са държавни и общински и преди асфалта има толкова много неща да се направят.А да сте помислили,че Пловдив е един от най плътно застроените и компактните в центъра градове в Европа.Това води и до съответните неудобства в тази "теснотия" да правиш ремонти.Не се ли замисляте,че ако във вашия дом живеят 2 или 6 човека,не е все едно и също как ползвате кухнята или баня и тоалетна и съответен ремонт засяга в по голяма степен с неудобства,когато хората са повече.Замислете се къде живеете.Вие сте избрали този град.Не той вас.Вие сте се родили в него.Той е от хилядолетия,вие сте за един миг от неговия живот.Той се е развивал в някаква степен до момента.Ако ви харесва имайте търпение и се радвайте ,че живеете в него.Ако не ви харесва свободни сте.Търсете по добро място!Но да мрънкате за ремонти и подобрения е меко казано неГражданско поведение.А за качеството му ще изисквате разбира се,но ако имате база за сравнение от преди.Никий не може да ме убеди,че Априлов,Коматевско или Руски преди бяха по добре.Ама можело да бъде и по добре.А вие не може ли да бъдете по добри ?Всичко ли ви е перфектно в ремонта на вашия дом ?Толкова ли перфекционализма е навлязъл в живота ви,че изисквате и от другите да бъдат такива.Аз ,като гледам в тази държава мрънкането,фасоните и претенциите са завладяли предимно посредствени и простовати хора,които по никакъв друг начин не могат да изразят скуката и посредственото си съществуване на нещастници.На който Пловдив не му изнася да се изнася!
+2
 
 
'Няма място за паркиране'.. Ми, ще походиш малко пеша! Детето няма да се счупи, ако му се раздвижи телцето преди градината. Бил принуден да спира на километър от градината. Аре, номера от селски вечеринки. Едно време тебе все с кола са те карали на детска градина и ясли. Като е малко детето и не може да ходи толкова, взимаш го на ръце, на конче и се придвижваш! Когато няма ремонти - ЩО няма ремонти, когато има ремонти - ма то ся що има ремонти, кално е.. Еми хора, нямате угодия. Няма как всички ремонти да се случват юли и август, кога всичкото баровец е в отпуска!!!
+2
 
 
Дай като дойде зимата нищо да не правим ,защото е по лесно!Ремонти има и през зимата и през лятото.....само когато на власт са другарите и слафчо нищо не се прави!Тогава мрънкачите и разбирачите в по долните коментари НИКАКВИ ги няма!СВИКВАЙТЕ РЕМОНТИ ЩЕ ИМА И Пловдив ЩЕ СТАВА ВСЕ ПО ДОБРО МЯСТО ЗА ЖИВЕЕНЕ !20г. чомаков два мандата и слафчо един не си мръднаха пръста за 12г. по една улица и училище да бяха правили сега нямаше да ви се струва ,че навсякъде е разкопано!
-1
 
 
Практиката на безхаберните ремонти продължава. В район Централен се чувстваме, като в Бейрут. Лошото е, че новото изпълнение, не притежава и една трета от здравината на старото. Реално след ремонт, ситуацията се влошава. Пловдивчани вече треперят, да не дойде общината да ги "оправи".
+1
 
 
Човека не е мрънкач,просто изразява собствено мнение,забранено ли е тук или хвалебствия за кмета,как цяло лято не можаха да направят централен булевард,срещу тримонциум,сега другата половина се моткат климатичните условия дано са с 5 % влажност ,че иначе нарушаваме технологичните изисквания и на всичкото отгоре ще се затвори тотално за хипер,мега,мулти откриването - културна столица....точно на ремонтите.
+2
 
 
Целият град е така! Посрещаме новата 2019, като европейска столица на дупките, археология в действия. Ще впечатлим гостите с уникални археологически разкопки от късната герберска епаха.
на 29.11.2018 г.
+2
 
 
Аз лично подкрепям мнението на човека. За съжеление това се превърна в практика в Пловдив , а напоследък добива популярност и във Варна и София. Най-логично е ремонт в големия град да се прави лятно време , когато повече хората са в отпуска и са по морето, но не работниците също са на почивка през лято. Гледам ги ( напоследък не само в Пловдив) - в хубавото слъчево разкопоали някакъв малък участък и след това разположили куп техника и тя седи седмици наред и когато синоптици кажат времето се разваля идват студове и т.н. почват активно да работят , времето се оправя и те пак почват да си почиват да се готвят за коледните празници ( пример за такъв ремонт е всеки един в Пловдив , само се чудя защо в Северен не тръгнаха в големия студ да бутат незаконните ромски постройки) и всеки път след като направят ремонт през зимата , след това се планира ремонт на ремонта за април/август. За последните може би 20 години няма нито един качествен ремонт в България (имам предвди веднъж направен и в рамките на 5 години да не е баран) , а при нас всяка зима се прави ремонт и всяко лято се планира (или се прави такъв) ремонт на ремонта - пример магистрала Тракия , руски и т.н. Не ми се иска да си представя какво ще стане , когато започнат да копат под гарата. Повече ще кажат , че съм мрънкач или друго подобно , но това са хора които са свикнали и виждат в това нещо съвсем нормално , но ако погледнат от страни и се замислят ще видят че тази практика е доста не редна и трябва да се отърваваме от такива - един протест против безобразно и безразборни ремонти е нужен в Пловдив иначе вечно ще си тъне в ремонти и поправителни дейсноти...
0
 
 
Поредния мрънкач....не съм изненадан !Като свикнали като дойде зимата да се затваряте по колибите на село ,в големия град продължаваме да работим ремонтираме и тнт!СВИКВАЙТЕ!Мрънкачи!
Много глупаци са се докопали до клавиатурата и пишат ли пишат ...
на 29.11.2018 г.
0
 
 
Аман от мрънкалници!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Кабинетът "Денков - Габриел"
Изграждат екозавод в Шишманци
България в еврозоната
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян (872) 16%
Спас Гърневски (777) 14%
Д-р Иван Чомаков (528) 10%
Славчо Атанасов (1425) 26%
Иван Тотев (1448) 26%
Здравко Димитров (479) 9%
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: