ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пловдивчанин: Плаче ми се с какви "новопловдивчани" се напълни градът ни
Автор: Георги Кирилов 19:38 / 10.11.2021Коментари (29)42556
©
Читател на Plovdiv24.bg сподели с нас изключително неприятно и тъжно за него преживяване в едно от пловдивските кина. Даваме му думата без редакторска намеса.

"Миналия уикенд реших да се престраша и да отида с половинката си на кино, за да гледам един от хитовите нови филми, на чиято поредица съм фен.

Залата беше доста запълнена, още с влизането повечето си махнаха маските, но това бе най-малкият проблем.

След началото на филма зад нас със закъснение се настани група от 3-4 лелички, които бяха във видимо нетрезво състояние. От разговора помежду им подозренията ми се потвърдиха. Тъй като споделяха, че са на филма, за да убият двата часа между кръчмата, на която са били и продължението на купона, където  и да е било то. Проблемът бе, че това не бе единствената информация, която бях принуден да чуя от тях. През цялото време на висок глас те си говориха, хилеха се неадекватно и изобщо не се съобразяваха, че се намираха в киносалон.

Пияните "каки" обаче не бяха единственото човешко недоразумение в киното. Девойката на предния ред в един момент извади и запали електронна цигара, която обилно си димеше. Очаквах всеки момент някаква противопожарна защита да се задейства. Тя също не се интересуваше много от филма и през повечето време се ровеше в сайт за пазаруване на дрехи онлайн.

Защо? Защо подобни хора посещават културни мероприятия? Кой позволи градът ни да се наводни с подобни "новопловдивчани"? Културната столица на България и Европа се е превърнала в гето за отрепки, които не могат да се реализират никъде другаде, освен на поточната линия в "Тракия икономическа зона". Защо обаче тези отрепки посещават културни мероприятия? Гнус ме е от това, в което се превръща културният живот в града ни! Срам ме е дори!"







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Стига сте ревали бе пусита....тия усти не са само за туршия и ракия....защо не им направи забележка....знаеш ли как ще ги нахокам ако бях аз там....или ако наистина си пуси,поне да беше се оплакал на хората от киното....миналата седмица гледах "Дюн"(брутално як) беше си медец,нито гък нито мък от някой в залата.....
0
 
 
Във входа, в който живея, повечето са или кореняци пловдивчани или живеят в Пловдив от над 20 години. И си хвърлят памперси и боклука през балкона. Та така.
0
 
 
Това, че сме родени в Пловдив, никой не го прави човек, който може да дава квалификации за други хора.
0
 
 
Айде, айде, аман от такива нарциси. Пловдивчани, софиянци, селяни, старозагорци, хората са почти едни и същи, навсякъде. Нирмално е като има струпвания на хора да има различни характери. Стига с тези определения и сравнения.За Много възпитани и интелигентни се мислят някои.
-2
 
 
Културно мероприятие ли? Когато читателя иска да гледа "културно" кино, да изчака някой филмов фестивал и да отиде в Лъки да гледа филм, които не е в категорията холивудски блокбъстър.
на 11.11.2021 г.
-1
 
 
лол, отишъл да гледа чалгата на комерсиалното кино ... плаче, че е пълно с чалгари
-1
 
 
Стига си плакал! Нали имаш зелен сертификат. Тебе ковида не те лови. Ти си безсмъртен. Да му мислят тия без зелено. Нали така?
+1
 
 
Това беше и моята причина да спра на кино: почти всеки ходи там да прави всичко друго, не и да гледа филм. Или ще приказва по телефона, или ще го разглежда. Няма култура! Без значение дали си пловдивчанин, хасковлия, смолянец или от където там и да било. С тази разлика, че аз обикновено стигах до скандали в киното :-))) Спирали са на два пъти прожекция. И си казах - стига! Нямам причина да си тровя нервите и там.
0
 
 
Самият факт че на няколко пъти наричаш поредицата на"Марвел"(сигурен съм че говориш за "Вечните")културно мероприятие,говори достатъчно за твоята култура.Да не говорим защо и на какво ниво принизяваш хората трудещи се на поточна линия!
на 11.11.2021 г.
+1
 
 
Хубаво беше когато имаше жителство
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Декември 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Аматьорски футбол
Катастрофи в България
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: