ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пловдив, всичко наред ли е? Кой, как и защо позволи подобна гавра с града?
Автор: Георги Кирилов 10:29 / 06.12.2021Коментари (72)58454
© skycrapercity.com
Кой, как и защо е позволил подобно гавра с Пловдив? На това се акцентира в публикация от фейсбук страницата "Деволюция", която следи под око новите инфраструктурни проекти в цялата страна.

Пловдив, всичко наред ли е?

Пловдив е прекрасен град, със сравнително добре съхранена архитектура и автентичен облик и дух. Последните години дори може да се похвали с добри и качествени намеси в градската среда.

Но това което се случва с новото жилищно строителство е потресаващо.

След невероятно некадърния и вече създаващ проблеми комплекс "Оазис", скоро на Пловдив му се готви и това! Комплекс "Колодрума".

Кой, как и защо е позволил подобно гавра с града да на тепетата?

Кому са нужни подобно чудовищни мастодонти?

Кой архитект има смелост да се подпише под подобен проект?

Цветове, стил, функционалност - като че ли ученик от скука е правил оригами от стари цветни парчета хартия в клас.

Огромна безкрайна бетонна крепост, а във вътрешността й - паркинг!

Как стигнахме от антиния театър, през къщата на "Недкович", през сградата на общината, построена от завършилият в Щутгарт архитект Никола Нешов до ТОВА?


Още по темата: общо новини по темата: 357
15.04.2024 »
28.03.2024 »
25.03.2024 »
25.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/60 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-3
 
 
На лайняви тролчета като *иво капиталистинЪт* ще кажа само едно - яж ми го,нещастен глупендер!Като си некадърен за друго - троли за жълти стотинки!А ние,*дъртите комундели*,ще си пием ракията и ще ти гледаме сеира,нещастник!
+4
 
 
Скоро минавали ли сте от гребната към Чадърите . Пътя е бом-бок . Представете си като се нанесат новите граждани , какво ще стане ! Сега много добре ме чуйте и запомнете какво ви казвам - Пловдив от най-хубавият град се превръща в най-големия кенеф !
-2
 
 
Точно пък тези комплекси на колодрума са върху земя часта собственост, дарена още от царско време и възстановена в реални граници след 1989....къде ви е проблема? Че даже благодарение на това, че беше частна се построи уникална зала (с велописта, която мисля е най-голямата на балканите) в Пловдив - да мина през фалити и т.н. но залата е факт! Не ви харесват постройките върху частната земя? То пък щото панелките в тракия, и където и да е, са направо шедьоври от самия Пикасо! Бреййй много изтънчен вкус имат тез новите пловдивчани! Като задължат събствениците на бетонните комунистически коптори да ги преведат в приличен вид, тогава може да имате притенции към изгледа и на тези комплекси....
+6
 
 
Общо взето нищо ново, с две думи мамата му е*аха на града! Строят комплекси за хиляди кандидат граждани а инфраструктурата е като на най-обикновен град от селски тип! Там на това крастовище от тук нататък ще бъде чудо! Единствения квартал който що годе дишаше - Тракия и него го налазина "инвИститУрчетата". Така, че вече празно няма до 2-3 години ще стане страшно от най-хубавия град се превръщаме в едно голямо гето! Дай боже скоро да се спука "балона" и повечето предприемачи отново да глътнат въздух жалко, че след тях оставят лайната които с които трябва да се примерим и да си ги гледаме десетилетия напред!
+4
 
 
Комунягите на Боко смешника откраднаха половината град.
+8
 
 
Чопър и Майна, пичове да не сте на хранилка в Общината, че така ревностно я защитавате..... така я оправдавахте и когато Тотка и компания оградоха едни 60 милиона за самата зала за Колодрума....
+2
 
 
Безгранично корумпирани и безхаберни управляващи...!
-3
 
 
Всъщност от обща култура ,ако възмутените са пловдивчани...трябва да са наясно,че този проект е още преди да започне да се строи зала Колодрума. Този проект беше фалирал и беше на банката ,която финансира инвеститорите за проекта Колодрума. Идеята беше с приходите от продажби на жилища и офиси да се изгради покрития Колодрум. Но проекта фалира. Залата беше построена в груб строеж и общината откупи вложеното до момента за да гарантира завършването на залата,а недовършените и непостроените постройки на по късен етап се реализираха и се строят в момента ,но по онзи проект ,който го е имало и е бил одобрен и преди. Напомням само да не се тюхкате за архитектурните достойнства на пространството ,защото "картинките" са били от времето когато там беше пущинак с открития стар бетонен колодрум със ст.Академик във вътрешността му.
+8
 
 
Така е, защото от дълги години Пловдив се управлява от продажници - кметове, архитектчета, районни кметчета и всякакви други лицемерни, продажни, нагли и какво ли не още индивиди
-3
 
 
Нали някъде трябва да живеят *завършилите хървъртъ*!Още ,кмете,давай още,да слеем Филибето с Татар Пазарджик,Станимака и Карлово!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян (1527) 16%
Спас Гърневски (1334) 14%
Д-р Иван Чомаков (902) 10%
Славчо Атанасов (2449) 26%
Иван Тотев (2426) 26%
Здравко Димитров (819) 9%
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: