ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пловдив става европейска столица на красотата, идва най-добрият фризьор в света
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:23 / 14.08.2023Коментари (0)6409
Мунир, определян като "Кръстникът на дизайна на коси“, за първи път ще проведе прочутия си мастър клас на 30-и септември в Пловдив и градът ще се превърне в своеобразна европейска столица на красотата.

Мунир е дизайнер на коси от Ливан, който е известен със своите забележителни прически, направени за по-малко от 1 минута. Той създава идеално балансирано омбре, красив балеаж и екстравагантни сватбени прически. Мунир е автор на перфектни трансформации, които споделя във видеоклипове в социалните си мрежи. Талантливият творец е провел повече от 14 мастър класа в цял свят, които са посетени от над 15 000 международни дизайнери на коса. В Лондон, Париж, Сидни, Дубай, Милано, Брюксел, Истанбул, Варшава, Барселона и много други градове вече има дизайнери на коса, които носят наследството на Мунир. През 2023-а година ще се проведат само два от вдъхновяващите мастър класове на именития дизайнер на коси в Пловдив и Маями.

На 30 септември в Палата 6 на Международен пловдивски панаир, за първи път в България и единствен за Европа през тази година, професионалисти ще се включат в знаменития "School Master Class“ на Мунир. Вълнението сред  последователите му е огромно, а благодарение на организаторите от Christian Of Roma, Пловдив ще се превърне в Европейска столица на красотата.  

"Бях на 19 години, когато започнах да работя в тази индустрия. Моите постижения бяха големи, тъй като всяка година беше придружена от напредък, в който отварях и управлявах по-големи салони. След 4 години моят салон беше определен като най-големият салон в Ливан. За мен всеки клиент е художник и създател. Много хора може да мислят, че съм планирал да вляза в индустрията през цялото си детство, но в действителност влязох в света на стилизирането на коса чрез просто съвпадение.“ – споделя, определяният като революционер в индустрията, Мунир. 

Почитатели от цял свят пътуват до Ливан, за да станат негови клиенти, а видеата, които споделя от салона си достигат десетки милиони гледания. С убеждението и манталитета, необвързан с търговска насоченост, Мунир е първият, който създава една-единствена туба, съдържаща няколко формули за постигане на гладък резултат с минимално време и загуби. През октомври 2018 година продуктите на Мунир са налични само в  неговата верига от салони.

През януари 2019 година той споделя своите пионерски продукти с редица стилисти за коса, които сега се считат за "армията на Мунир". През юни 2019 година, продуктите на Мунир получават ексклузивно разпространение в 29 европейски държави. От 2022 година България е една от тях, а ексклузивен дистрибутор на сериите за коса е Christian Of Roma. 

Мунир е арабски фризьор и обучител, чиито умения и талант го издигат до световноизвестна личност в света на красотата и стила. Благодарение на своята страст към професията и безкомпромисност в качеството на работата си, Мунир бързо става популярен сред клиентите си и получава редица положителни отзиви за своите умения. С течение на времето той придобива значителна популярност не само в Ливан, но и в други страни на Близкия изток.

Забелязвайки таланта и уменията му, някои от най-известните личности и знаменитости от Близкия изток, и не само, стават негови постоянни клиенти. На 8-и март тази година забележителният дизайнер на  коси пуска в инстаграм профила си пост, от който става ясно, че негова клиентка е самата Мей Мъск – майка на най-влиятелния иноватор в света Илън Мъск. 

С растящата си популярност и все по-голям брой последователи в социалните медии, Мунир се превръща в истинска сензация в света на красотата, която си съперничи с топ-имената на Холивуд. Той активно споделя своите умения и знания в областта на фризьорството, провеждайки обучения и семинари в различни държави, като предава своите тайни и техники на други фризьори, които също искат да достигнат върховите нива на професионализъм. Неговите визии се появяват на кориците на много модни списания. Със своя харизматичен стил и амбициозен дух Мунир продължава да вдъхновява милиони хора по света и да променя лицето на индустрията на красотата.

Всеки, който е имал възможността да бъде обслужен от Мунир или да посети неговите обучения, не може да не се впечатли от неговата страст, харизма и преданост към професията, както и от таланта му да превръща косата на клиентите си в произведения на изкуството.

Мунир продължава да разширява своето влияние и да бъде вдъхновение за млади фризьори и стилисти, които желаят да проследят пътя на успеха в света на красотата и модата. Неговата история и успех окуражават хора по целия свят да следват своите мечти и да постигат големи върхове в сферата, към която се стремят. Мунир е определян като трендсетър, който разширява хоризонтите на индустрията, а неговите мастър класове често са оприличавани на рок-концерти. 

В Пловдив Мунир ще демонстрира три пълни трансформации и три приложения на тонер на живо. Моделите, които ще се включат в забележителното финално шоу ще са в пъти повече от стандартно ревю на прически, а кастингът за тях ще се проведе четири дни по-рано, за първи път в исторически обект, а именно в Епископската базилика на Филипопол, Пловдив.

Посещението на Мунир в България е своеобразен подарък, който организаторите на събитието от Christian Of Roma правят на страната ни. Десетки милиони негови почитатели и последователи ще опознаят красотата на България, чрез социалните мрежи на вдъхновяващия дизайнер на коси. Очаква се специално, за да се включат в събитието, да пристигнат именити дизайнери на коси от Сърбия, Македония, Румъния и други балкански държави. 

Как да се докоснеш до магията Мунир, виж тук:

https://mounirmasterclass.com/ 







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: