ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пловдив излиза на бунт срещу EVN
Автор: Екип Plovdiv24.bg 05:45 / 10.02.2013Коментари (27)9104
©
Днес ще се проведе национален граждански протест против своеволията на електроразпределителните дружества в страната. В Пловдив той ще стартира от 11 часа пред Централна поща. Исканията, обявени от организаторите, са:

Енергиен сектор:

1. Национализация на ЕРП-та
2. Премахване на всички посредници - НЕК да поеме тяхната функция
3. Разсекретяване на всички договори в сектор "Енергетика".
4. Търсене на отговорност на подписалите ги лица
5. Да се премахне задължителното изкупуване на ел. енергията от НЕК
6. Конкретна, прозрачна и последователна политика за развитие на ВЕИ инсталации в дългосрочен план.
7. Преразглеждане на чл.69 от конституция на Република България. (чл.69 - "Народните представители не носят наказателна отговорност за изказаните от тях мнения и за гласуванията си в Народното събрание".)

Топлинна енергия:

1. Индивидуални договори с топлофикационните дружества с право на прекратяване с едномесечно предизвестие от страна на клиентите/гражданите
2. Уредите да отчитат в МВт/ч.
3. Реално отчитане на изразходваната топлоенергия.



Още по темата: общо новини по темата: 271
26.06.2020 »
03.03.2020 »
18.01.2020 »
10.04.2019 »
28.02.2019 »
02.07.2018 »
предишна страница [ 1/46 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Чакайте сега,вие младите бягате от комунизма като дявол от тамян. Сега какво искате? Национализация и т.н..Когато се срамувате от социализма и живота на вашите родители поне бъдете последователни и изтърпете "демократичните" реформи или гласуваите за БСП. Няма нишо лошо в това.
+2
 
 
За какви инвестиции става дума. Наследена електроразпределителна мрежа в перфектно състояние. Задайте си въпроса ..каква е ролята на този посредник - НИКАКВА. Целта е една - измисляне какви ли не грабителски такси. Сигурно някой е забравил за искането на такса електромер. Не се учудвайте ако искат такса - мъгла-дъжд ))))). Мачкайте тези монополи като 1. Търсете ония - разни министри-депутати и още незнайни други хора със интереси. 2. Прекрояване на закона - ТОТАЛНО 3. Цената на тока на тоя етап се определя от апетита на тази разбойническа мафия. Решение има и то е простичко - правителството - парламента
0
 
 
Когато искахме частна собственост не мислихме, нямаме и държава която да контролира какво правят частниците .... Сега искаме обратно държавата да се намесиа тя какво обаче може да предложи ???
+4
 
 
Всички грабители монополисти и досегашни управляващи да бъдат изправени пред НАРОДНИЯ съд,всички бивши държавни предприятия обратно Национализирани в полза на народа на България
+1
 
 
Жалко, че не съм в Пловдив. Щях да съм там, но финансово не мога да си позволя идване на този етап. Обаче тези от ЕVN са много долни мъжки и женски проститутки. Вече четвърти ден са спрели онлайн прегледа на сметките за ток. Имат договори с операторите и да звъним на телефона, че да вземат още пари и от обаждания. На мен лично ми е адски удобно да си проверявам сметката през интернет, а не по телефона. А този телефон за 2-3 минути взема 6 лева. Извинявам се на четящите за грозния си език, но докато не казваме нещата с истинските им имена няма да стане нищо в тази държава. Учила съм в прекрасния Пловдив и сърцето ми остана там. Винаги ще се връщам там и дано имам възможност да го подкрепям и телом в подобни инициативи.
+2
 
 
Мъжът ми и свекър ми са там, ако беше по топло времето и аз и едногодишния ми син щяхме да идем! Крайно време е да ни чуят!!!
+1
 
 
КЪДЕ Е ПРОБЛЕМЪТ? В това, че българите са бедни. ЗАЩО ПОСКЪПВА ТОКЪТ? Защото трябват инвестиции в мрежите, в производството и да се изкупува от ВЕИ. КАКВО Е РЕШЕНИЕТО? Мерки за енергийна ефективност. Отопление с нормални източници на енергия както е по цял свят: газ, пелети, централно отопление и т.н. (Тук отново държавата ни е длъжник) КАКВО ЩЕ ПРОМЕНИ ТОВА? (ИЗГОНВАНЕТО НА ЕРП) Т. нар. печалби няма да се реинвестират, както е сега, а ще се крадат традиционно. На следващия етап няма да има печалби, а след това ще се забатачи, както сега в НЕК и останалите държавни дружества. КАК ДА ГО ПОСТИГНЕМ? ЕТО ТОВА Е ВЪПРОСЪТ!!!
+1
 
 
Много сте наивни! Цената на тока и размера на заплатите зависят изцяло от държавната политика. Ако изгоните ЕВН, цената на тока няма да се промени, а на всичкото отгоре фирмата ще е държавна и ще можеш да се оплакваш единствено на арменския поп.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юли 2022 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Мигранти и бежанци
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
Аматьорски футбол
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: