ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пиян шофьор помете петима на тротоар, тръгна си пребит от свидетели
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:58 / 17.06.2010Коментари (21)16446
© Plovdiv24.bg
Ромите стояли пред къшата си, когато пияният джигит връхлетял с Мерцедеса си върху тях
Водач блъсна с колата си петима пешеходци на тротоар в Пловдив и избяга. По първоначални данни снощи на ул. "Ландос" около 22 часа лек автомобил "Мерцедес", управляван от А.Х. /27 г./ от Пловдив, ударил бременната Б.Р. /18 г./, В.П. /43 г./, 19-годишната П.К., 2-годишната Н.Р. и 10-годишната Х.Р. В болница със счупен таз е настанена Б.Р. По-малкото дете също е в болница, оставено за наблюдение. Мъжът, другата жена и по-голямото момиченце са с контузни рани. След медицински преглед тримата са изписани за домашно лечение.

След инцидента, по думи на водача, свидетели на случилото се му нанесли побой и затова той напуснал местопроизшествието. Три часа по-късно А.Х. сам се предал в полицията. Направеният тогава тест с дрегер установил 0.87 промила алкохол в кръвта му. По първоначални данни колата се е движила с несъобразена скорост и при навлизане в завой се качила на тротоара.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Като чета БЪЛГАРСКИЯ на някои от вас ме втриса - брррр! И аз съм принудена да минавам по тази улица от 1987г. Тогава там имаше мантинели и трудно нашите мили беззащитни граждани можеха да тръгнат през улицата и да гледат зад гърба си. Многои често ако минете рано (около 5.30) сутрин може да настъпите и нечии крака подаващи се от "спалните". А сега сядат на тротоара и си отмарят от лятната жега. Много са изморени хорицата цял ден да викат по малчуганите и пияните си мъже.... МЪКААААА! Но и този си заслужава наказание по закон. А за саморазправата - така е мили пловдивчани в красивия ни Пловдив. Те са навсякъде и ние го допуснахме да е така.... Независимо от какъв етнос са пострадалите не е добро да те газят. Ама за това се старая да се пазя!
0
 
 
Шофьора си е виновен,каквото и да си говорим тук по форумите.Ще си понесе наказанието!По такива "цигански улички" трябва да се движиш бавно с готовност за спиране всеки момент.
-2
 
 
Да беше помлял всичките циганя там! Сега тези 5-мата се лекуват в болницата от нашите здравни вноски, де**а и мангалите гнусни- да пукат всичките!
0
 
 
Аз видях как стана вси4ко само като го видях как кара и тва на прав у4астук взе да танцува тая кола и пътя парво трагна кам мен аз бех паркирал и 4аках мои пр зна4и ако идва6е друга кола тои 6те6е да се забие или в нея или 6те6е да ме помете и мен но такмо ме подмина и се завартя на пътя и помете хората на тротоара дето си беха седнали на една маси4ка и тогава целия ЛАНДОС трагна кам него аз гледах от дале4 ама 6том избяга видял е доста бои
+2
 
 
aбе вие нормални ли сте тука какви са тия коментари. Щом са цигани потърпевшите значи те са виновни. Незнам за вас ама ако утре някакъв пияница блъсне моята жена разкарваща едномесечния ни син побоя дето ще му спретна след като се уверя, че са добре ще е най малкот с което ще се отърве, полиция хич няма да викам и без това на другия ден ще го пуснат и накрая да му дадат най много 1-2 години условно.Един хубав бой после му поизкъртвам едно хубаво колата и си тръгвам.
-1
 
 
Аз бих отишъл с Leclerc MBT докрай скоростта и зареден с боеприбаси. БУМ БУМ БУМ!!!!
+5
 
 
За шофьора - разбрахме, карал пил и се е предал, а какво се случва с тези, които са си позволили да се саморазправяли с него защо нищо не се споменава ? Да не би да са над закона или от свидетели са се превърнали в "неизвестен извършител" (това им е любимия лаф на господа полицаите, когато не искат да се замесват с мангали).
+6
 
 
Живея там, УЖАС е. То там не е нито улица, нито булевард, а някакъв мегдан ЦИГАНИТЕ да прекарват свободното си време. Безхаберието на държавата и общината вече взе да дава резултат. Лошото е че ние обикновенните граждани берем плодовете на нашите УМНИ ГЛАВИ - Управляващи.
+3
 
 
Мангалите са се събрали и са му теглили един лабут.
+11
 
 
Всеки ден минавам по Ландос и трябва да лавирам между играещи деца директно на улицата,разхождащи се млади майки с колички,продаващи цигари на маси изкарани направо на платното и безразборно паркирали автомобили... Циганите са застроили дори тротоарите и мантинелите са вградени във зидовете на къщите им. След като Общината не взема мерки за безопастността им,то какво са виновни шофьорите че безпризорните им деца играят на улицата между минаващите коли? Ландос не е алея за разходки а е улица с интензивно движение и циганите трябва сами да пазят децата си от колите!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Бюджет 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба по Роберт Фицо
Купа на България, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: