ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пешеходец загина снощи на "Пещерско шосе"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:04 / 09.11.2011Коментари (29)7472
© Plovdiv24.bg
Пенсионер загина снощи при пътен инцидент в Пловдив. Около 18.30 часа на бул."Пещерско шосе" лек автомобил "Мерцедес", управляван от П.А./ 49 г./, блъснал И.И./ 83 г./. Пешеходецът е починал на място. Причините за случилото се са в процес на изясняване.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
А къде ТОЧНО е станало така и никой не спомена... Многобройните желаещи изкуствени неравности на пътя, не знам дали са шофьори, ама наистина трябва да разберат, че много малко са булевардите в Пловдив, по които можеш да караш спокойно без да оглеждаш в детайли пътя с оглед на това да не попаднеш в дупка... така че трябва да разберат, че не е за бой този, който кара с 60-65 км/ч на такива булеварди, че те и автобусите карат с толкова, а какво остава за колите... Естествено това не значи, че трябва да се кара с 80-90-100 км/ч. Ако има някой шофьор, който да си признае, че не вдига над 50 в града, да дойде да ми се обади да го черпя 1 агне! А на голяма част от пешеходците ще им кажа, че изобщо не знаят как се пресича, който кара всеки ден знае за какво говоря... Това всичко беше извън темата. Иначе за починалия, жалко, че по такъв нелеп начин, бог да го прости. И за пореден път в статистиката влиза починал пешеходец на възраст над 70 год... Просто възрастните трябва да внимават МНООООГО като пресичат... Същото, разбира се, важи и за шофьорите - трябва да пазят всички на пътя.
0
 
 
Бог да го прости човека ! Разбрах че направо бил разчленен :(
+2
 
 
Не са виновни само шофьорите. В България няма и култура на пешеходците. Много от тях изобщо не се съобразяват, че примерно пресичесйки сега блокират колата и я карат да остане в кръстовището потенциално предизвиквайки инциденти. Не знам какво се е случило, но съм срещал много неадекватни пешеходци - особено пенсионери по пътя.
+3
 
 
пред лидъл е нормално баби и дядовци да пресичат по диагонал пътя без да им пука. Къде е полицията. Зад завоя и се правят, че не виждат нищо
+4
 
 
Тази сутрин на пешеходната пътека на Лекси един човек спря на жена да пресече, а идиотът зад него го изпревари вместо да спре, добре че жената не беше още тръгнала. Спрялата кола почна да му свири, ама онзи въобще не се и усети даже какво прави, или не му пукаше.
0
 
 
Аз продължавам да недоумявам защо в Пловдив не се прилага практиката да се слагат "легнали полицаи" - нещо,което се прави навсякъде,само тук не? Особено около училища и детски градини! Това е единственият реален начин да се накарат и най-дървените кратуни да намалят скоростта.
+6
 
 
Моля, оправете си часа, защото катастрофата е станала с около час по-рано. Аз минах малко преди 18ч. от там и човека беше блъснат. Освен това - не става дума за неспиране на пешеходна пътека, а за пресичане на неразрешено място. Само не знам с каква скорост е карал шофьора, та беше такава страшна гледка.
България и Пловдив над всичко!
на 09.11.2011 г.
-4
 
 
НЯМА КАК БЪЛГАРИН ДА СПРЕ НА ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА,МАНТАЛИТЕТА НИ Е СЕЛСКИ И ЦЪРВУЛСКИ!
+2
 
 
И на пешеходна пътека не спират.предицате две седмици жена с количка щеше да бъде блъсната.с дете,на пътека,.....аллоооо,полицаи,кметове И други баберици.дали си вършите работа,а?само пари искате за заплати И крадете.
+12
 
 
Малко встрани от конкретния случай, за който изказвам съпричастност, но искам да изразя възмущението си от все по-безотговорното и нагло поведение на пешеходците. Особено напоследък ми прави фрапиращо впечатление, как хора на всякаква възраст пресичат точно когато светва червено за пешеходците. Тръгват най-демонстративно да пресичат и вървят като на манифестация. За съжаление ще създам неблагоприятна пътна ситуация, ако спра колата и сляза да им опукам по няколко шамара, защото майките и бащите им не са ги учили и вразумявали навреме. И поради такива причини стават произшествия с пешеходци! Както за шофьорите има последствия, така и за пешеходците трябва да има санкции.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба по Роберт Фицо
Купа на България, сезон 2023/2024
Природни стихии
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян (2024) 16%
Спас Гърневски (1807) 14%
Д-р Иван Чомаков (1230) 10%
Славчо Атанасов (3400) 26%
Иван Тотев (3285) 25%
Здравко Димитров (1142) 9%
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: