ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Павел Михайлов: Инвестициите в община "Родопи" за изминалите четири години са в пъти повече в сравнение с управлението на ГЕРБ!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:49 / 19.10.2023Коментари (2)2047
©
Не знам откога в правния мир влагането на средства в инфраструктура, общински сграден фонд, изграждане на детски площадки и спортни съоръжения, социална политика, се нарича престъпление. Не знам откога да работиш за хората, за благоустрояването на мястото, където живеят, отглеждат децата си и помагат на възрастните си родители, се нарича "Престъпно НЕ належащи неща!“

Явно моят опонент от ГЕРБ чете статистиката, както дяволът Евангелието. Това коментира Павел Михайлов, който е кандидат за кмет на община "Родопи“ за втори мандат. Повод е твърдението на Пламен Спасов, че "през последните четири години в община "Родопи" са изхарчени престъпно много пари“. Фактите: Над 10 пъти повече средства е инвестирала община "Родопи“ по населените места в мандат 2019-2023 година. 

Сравнението е спрямо периода на управление на Пламен Спасов, който ръководи общината в периода от 2015 до 2019. Реализираните средства в капиталовата програма за мандат 2015-2019 са в размер на 4 200 000 лева. За четири години, аз и моят екип успяхме да вложим 41 079 000 милиона лева в ремонти и строителство по селата от община "Родопи“. 

Така на колегата Спасов биха му трябвали около 40 години, за да стигне този темп на работа. 40 години! Кой ще го чака? По улиците има светлина, благодарение на проекта за подмяна на осветителните тела на територията на всички населени места в Община "Родопи“. Имаме детски и спортни площадки - изградихме, в процес на изграждане или проектиране са общо 8 мини футболни игрища, 21 детски площадки, 4 фитнес площадки на открито.

Открихме общо 5 млечни кухни, в които да се хранят децата от 1 до 3 годишна възраст, които се отглеждат вкъщи. За четири години успяхме да ремонтираме общо 111 улици, рехабилитирахме 33 сгради. Можем да се разхождаме в благоустроените паркове и обновените площадни пространства в Браниполе, Брестовица и Първенец.

Изграждаме нова детска градина в Браниполе. Разширяваме детската градина в Златитрап, скоро ще направим същото и в Цалапица. Вече функционират нови детски ясли в Ягодово, Брестник и Марково. Санирахме детските градини в Белащица, Брестовица, Първенец и Устина. Реализирахме два изключително важни за община "Родопи“ проекти - мостът над реката в Първенец и изграждането на улица "Източна" в Марково.

Днес община "Родопи“ е друга. Четири години мълчахте, но сега – хоп, появихте се отнякъде, без аргументирани доводи, но с желание да кметувате отново. Негативната кампания срещу мен е израз на страх от претендента за кметския стол Пламен Спасов.

Сега аз питам: Защо преди четири години, когато бяхте избран за съветник, не положихте клетва и изоставихте колегите си от ГЕРБ? Четири години, в които можехте да критикувате, да водите политика от трибуната на общинския съвет и да търсите доверието на избирателите.

За разлика от вас, за изминалите четири години, аз работих отлично с кметовете и общинските съветници от ГЕРБ. Защото в градивната критика се раждат най-добрите решения за доброто на хората. Работих отлично със всичките 7 правителства, вкл. на ГЕРБ.

И най-важното, бях близо до всички жители на Община "Родопи", независимо дали симпатизират на ГЕРБ или друга партия. Защо, когато бяхте кмет на община "Родопи“ в продължение на 8 години и управлявахте в комфорта на стабилно правителство на ГЕРБ, без COVID-пандемия, без войни и инфлация, се провалихте? Защо не облагородявахте населените места, така както го правим ние? Това не е ли "престъпно“ бездействие?

Изключително трудно е, когато една община е била в застой осем години, да я задвижиш. Но, когато имаш хъс за работа и отговорност към избирателите си, винаги успяваш. А на вас не ви остава нищо друго, освен да поръчате следващата статия. Защото друго не можете.

Работим здраво! За доброто на община "Родопи“!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Още по темата: общо новини по темата: 937
05.04.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
16.01.2024 »
05.01.2024 »
23.12.2023 »
предишна страница [ 1/157 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на azcanara
премахни филтъра

+1
 
 
Абсолютно вярно.Работата ми е свързана с ежедневни пътувания до селища от община Родопи.И виждам,че откъм инфраструктура се прави доста в последните години.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Дублиращ отбор на ПФК Ботев
Масови протести срещу цените на горивата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: