ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
ПОТВ стана на 12 години!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:23 / 02.04.2010Коментари (8)2291
©
На първи април Пловдивската телевизия "Тракия" навърши 12 години. Много верни приятели дойдоха да поздравят рожденниците на тържеството в ресторант „Лайпциг". 

"Много упоритост и издръжливост ни костваха тези 12 години, за да успеем да останем на пазара. Тогава ги нямаше днешните национални лидери, а повечето телевизии, които стартираха с нас, отдавна изчезнаха от ефира. И тогава и днес обаче ние сме с вас, и то - в почти същия вид, в който започнахме. Може би тайната, че все още сме заедно с вас е в пловдивският дух, който упорито влагаме във всяка рубрика и който се подклажда от вас - нашите зрителите, затова ви благодарим за всичките тези години на вярност и подкрепа", бяха думите към гостите на шеф на телевизията Евгений Тодоров.



Източник: ПОТВ







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
хе-хе тази пародия ако се нари4а телевизия...
на 03.04.2010 г.
0
 
 
Честито и от мен.12 години в ефира не е шега работа.Едно време като я пуснаха и я видях не вярвах и 12 месеца че ще изкара! Има много трески за дялане обаче! Верно че всичко се прави на мускули и въпреки ограничението в техника и бюджет телевизията е с класа над канал1 обаче това не значи че с професионализъм и желание не може да се постигне още! Предаването на Любо агента на ДС е добро.Новинарските емисии са повече от добри.Качеството на картина и звук,като и стабилността им са поносими.Русков и той си е на мястото.Има обаче предавания които трябва да останат но да се рекултивират на 100%,тук става дума за "Голямата играчка" която има отлични водещи за такъв формат,но самите правила отблъскват хората иначе наградите не е проблем че са символични,нека я разнообразят тая игра малко.Оценяването на точките от заровете,го знае единствено жоро и никой друг на тая земя! Спортното предаване си плаче за нов водещ и оператор-не ставаш Любо! Предаването на Евгени/доста спорна личност/ "Референдум" е добро като идея но се иска да се канят всеки път още двама души/различни всеки път/ които са на различната позиция и коментират наред с зрителите да се получи диалог тук целта не е да се обади бай Пешо от Мараша и да каже аз съм с бабата и внучето,тури ни три плюса а е важно да се отворят очите на хората,плюсовете и минусите са последна грижа! Програмата трябва да се разнообрази с разни сериалчета макар и изтъркани като Алф,Женени с деца,Приятели,ало ало,мак гайвър,черният рицар,Ласи,По улиците на Сан Франциско ...виждаш ли Евгени намерих ти материал за още 12 години! Задължително да има по един качествен филм вечерно време,макар и изтъркан от преди 20 години когато на мода бяха видеотеките,но да е подбран за да е интересен на хората...абе много неща могат да се пипнат което ще концентрира все повече хора върху програмата!
0
 
 
Честито, в малкото случая, когато гледам телевизия, предпочитам това да е ПОТВ.Успех им пожелавам и все напред и нагоре.
0
 
 
Гледал съм няколко предавания, на тази телевизия - случайно подбрани. Намирам я за странна....!
0
 
 
Честито и от мен. гн Тодоров това че телевизиата е в ;същия вид в които започнчхме ; не е похвално.пожелавам европейска визия на ваща телевизия
0
 
 
Честита годишнина на ПОТВ! Честито на целия колектив и специално на моя приятел Евгени Тодоров!
0
 
 
Честито!!! ПОТВ и Европа са единствените телевизии за пловдивчани. Повръща ми се от новините на Бтв и Нова!
0
 
 
Честита годишнина на Евгений Тодоров, Любомил Лазаров, Димитър Русков и на целия екип на ПОТВ! Пожелавам Ви още по-голяма аудитория и още по-големи успехи!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2022 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Държавата прехвърли 4 имота и Небет тепе за стопанисване на общината
Детско-юношески футбол
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: