Открит урок в ОУ "Яне Сандански"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:09 / 23.12.2014
4122
Бивши и настоящи ученици от
ОУ "ЯНЕ САНДАНСКИ":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Тайната на успеха търсиха заедно родители, учители и ученици от VІа клас на основно училище "Яне Сандански" Пловдив по време на открит урок "Разговор за един успешен клас". На събитието присъства училищното ръководство, представители на общината от район "Южен", бивши ученици.

Шестокласниците показаха някои от успешните си тактики при постигане на високи резултати в учебния труд, презентираха, решаваха съвместно с гостите кръстословици, впечатлиха със своите актьорски умения. По инициатива на учениците и класния им ръководител Боев вече втора година ученици, родители и педагози работят в партньорство. 

В обявените конкурси за есе и други класови инициативи се включват и членове на семействата, затова за никого не бе изненада, че с грамоти бяха отличени ученици, родители, по-големи братя и сестри.

В навечерието на Коледа младите хора акцентираха върху добротата в човешките отношения, споделиха за дарителските акции, в които са участвали и сами са инициирали, за подкрепата, която са получили. 

Финал на срещата поставиха със стихотворението "Тинтявата" на Валери Петров, а посланието към присъстващите съдържаше разбирането на класа за успеха - "Желаем Ви да сте силни, честни, но и благородни, човечни, защото и едното, и другото ще Ви направи успешни!".

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
От ЕВН са изпратили заявление за нови цени на парното в Пловдив
"Мис България - Пловдив" 2024 е свикнала с нощните смени, работи ...
Руснака е в тежко състояние, опериран е по спешност в Пловдив
Майката на оцелялата от катастрофата на "Руски": Стана чудo!
Обилни валежи в Пловдив за сряда
Костадинов: За Пловдив нашата цел са 3 мандата


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).