ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Освободете тротоара, ако видите тази жена! Тя има право на всичко!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:03 / 02.04.2015Коментари (155)46240
Читателка на Plovdiv24.bg е станала участник в неприятна случка вчера. Ето и нейния разказ:

Здравейте! Съвсем не е първоаприлска шега това, което ми се случи вчера следобед в ж.р. "Тракия". Разхождайки се, забелязах автомобил, паркирал изцяло на тротоара, непосредствено до училище "Черноризец Храбър". 

Шофьорът на колата - жена, беше в автомобила и попълваше документи. Като наближих, я заговорих, като й казах, че тротоарът не е паркинг и че не е редно колата й да е там. 

Жената видимо се ядоса, започна да размахва документи и ми заяви с демонстративен тон, че прави проучване за Общината и може да паркира, където пожелае. 

Също така ми заяви, че не е длъжна да дава обяснения на "случайна госпожа" като мен. Аз й предложих в такъв случай да се обадя в полицията и да даде на тях обяснения какъв точно ангажимент от Общината й дава право да паркира на тротоара, където минават хора. 

Шофьорката се обади по телефона и веднага при нея до колата дойде някакъв мъж за подкрепление да се разправя с мен.

Направих няколко снимки, с които да ви документирам случката. Господинът изкоментира "Голяма работа, най-много довечера да се видя в социалните мрежи". 

Възмутена съм от наглостта на жената като шофьор, а също така от факта, че някои хора злоупотребяват с това, че са наети от Общината. Аз лично считам, че подобно поведение е недопустимо.



Още по темата: общо новини по темата: 2366
25.03.2024 »
25.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
19.03.2024 »
17.03.2024 »
предишна страница [ 1/395 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Обяснение: ДЗЗД "Инфра-Смарт Консулт" е изпълнител по договор № 14ДГ1344/14.11.2014 г. за изпълнение на обществена поръчка с предмет "Проучване за планиране на градски транспорт в град Пловдив" по проект "Модернизация и развитие на устойчив градски транспорт в град Пловдив", ДБФП № BG161PO001/1.5-03/2011/001, изпълняван от Община Пловдив в качеството й на бенефициент по Оперативна програма "Регионално развитие" 2007-2013". В изпълнение на Дейност № 1 от договора "Набиране и актуализация на данни" Изпълнителят има задължение да извърши проучвания относно транспортни натоварвания на ключови кръстовища /30 броя/. Проучването има за цел да предостави данни, които да помогнат по-добро планиране на транспортната система на града и да се създадат по-добри условия за жителите на града. За съжаление до ДЗЗД "Инфра-Смарт Консулт" достигна оплакване на гражданин за неправилно паркиран автомобил от лице, което е било наето за извършване на въпросните проучвания от ДЗЗД "Инфра-Смарт Консулт". В изпълнение на задачата ДЗЗД "Инфра-Смарт Консулт" е наел лица, които да извършват проучванията на определените ключови кръстовища, тъй като за извършване на проучвания в такъв обем е необходим и съответно по-голям екип. ДЗЗД "Инфра-Смарт Консулт" НЕ Е давал указания относно придвижването от и до местата за проучвания или необосновано разрешение от какъвто и да било вид за нарушаване на Закона за движение по пътищата и правилника за прилагането му. Изпълнението на възложени задачи в изпълнение на договор, сключен с Община Пловдив, не дава основание да бъде използвано като оправдание за извършване на такива нарушения. Всяко едно лице в качеството му на управляващ личния си автомобил носи лична отговорност за спазване на законите на Република България и в частност на Закона за движение по пътищата. Съжаляваме за възникналия инцидент. ДЗЗД "Инфра-Смарт Консулт" се извинява за причиненото неудобство и Ви уверява, че е предприело съответните действия в пределите на задълженията си като изпълнител по горепосочения договор. Дадени са указания на всички лица, които участват в изпълнението на договора - пряко или непряко - при изпълнение на задълженията си да действат разумно, като се съобразяват не само със законите, но и като пазят и уважават правата на гражданите. С уважение: Екипът на ДЗЗД "Инфра-Смарт Консулт"
+1
 
 
Аха, а ако ние паркираме ще ни глобят от Общинска полиция. Не ми се вярва въпросната дама да е от общината, а дори да е, да представи документи с разрешително, пък после ще видим.
+2
 
 
да и това да е на тротоара на училище , за това когато завали и се събере вода по тротоара , децата се учат да плуват :)
0
 
 
Приемам критиката ви.СЕЛЯЩИНАТА ни погубва!
0
 
 
После... общината нямала пари? Море... Спи, спи общината и общинарите в нея
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юли 2019 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: