ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Очевидци на катастрофата: Момичето с голфа тръгна да прави ляв завой от средна лента!
Автор: Васил Динев 15:21 / 04.04.2017Коментари (55)37567
Момичето, управлявало фолксвагена, се е движело по бул. "Коматевско шосе" и от средна лента е тръгнало да прави ляв завой към бул. "Никола Вапцаров", съобщиха за Plovdiv24.bg очевидци на едно от пътнотранспортните произшествия от тази сутрин в Пловдив.  Голфът обаче отнема предимството на идващия от "Коматево" "Мерцедес" и така се стига до катастрофата.


Още по темата: общо новини по темата: 2
05.04.2017 »
04.04.2017 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Може да говорите кой от къде е завил и кой на кого отнема предимството само ако сте свидетели! Не мисля, че ако тази от коматевския възел е на червено е с предимство! Още по-малко и с превишена скорост! Ако обичате не пишете тъпизми без да сте запознати!
+1
 
 
То това не е за първи път.., аз ежедневно ставам свидетел на много такива, които преспокойно си завиват наляво от средна лента..!
-1
 
 
И къде точно на този светофар има обозначения или маркировка от които да се вижда ,че левият завой от средна лента е забранен? 90% от шофьорите завиващи на ляво , които след светофара карат направо или ще завиват надясно на следващия светофар завиват точно от средна лента , особено когато е натоварен трафика. Тук наистина не става въпрос кой от къде е завил , а кой е отнел предимство.
+2
 
 
А на Сточна гара някой забелязал ли е какво става? Идващите от тунела в посока Мебелна къща продължават направо от лява лента, че накрая засичат всички и хващат пътя към Кукленско шосе. И като им свирнеш, и чак ти набиват спирачки и започват да ти се канят. На малкия светофар след Хоуммакс в посока ВСИ е същата ситуация: нарочно не пускам ляв мигач при праване на обратен и отзад започват свирките. Запушвам насрещната лента, която е предназначена за ляв и обратен завой и ситуацията се повтаря :-))) Едните правени с човешко семе, а другите с лютиво-кисела пикоч.
-1
 
 
Много здрав задник има това маце.И какво като е направила ляв завой от средната лента?Това се случва по хиляди пъти на ден там.Всички го правят.Не сте открили топлата вода с този факт я.Какво се правите на толкова учудени не мога да разбера?Само професори и драскачи се плюнчат по разни форуми и статии.
+1
 
 
Тук никой не спазва правилника.Това е ежедневно и то по стотица пъти сигурно.
+1
 
 
Няма да забравя как точно там преди да затворят Коматевско шосе направих обратен завой... Нямаше трафик, погледнах надясно преди да завия и не видях никой да идва до края на другото кръстовище, което е чак на булевард Южен... Завих за 3-4 секунди и точно като изправих колата един мерцедес бе вече зад мен и свиреше и святкаше с фарове. Е те тоя караше с над 150 и на всичко отгоре ми святкаше дългите... падна ми пердето и добре, че си продължи... Иначе там повечето завиват от средна лента и човек като си завие по Вапцаров от лява го набутват на другия светофар да чака и лявозавиващите, а тарикатите от средна си шпорят напред.
-1
 
 
Нека,нека като се правят на тарикати да завиват от средната лента..... Да й е за урок!!! Ама другия път като го направи, поне половин година да лежи на легло, ако не си е разбрала урока.
0
 
 
Проблема с отнетото предимство идва до някъде и от липса на бяла стрелка от светофара която да показва че на тези дето са срещу теб и са с предимство им свети червено
0
 
 
Нз ама тая с граб кам снимката искара много яка задница . . . рСџВ?РЏ
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Октомври 2022 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: