ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Общината: Дървена ваканция в Пловдив? Забравете!
Автор: Васил Динев 12:33 / 17.01.2016Коментари (67)24995
© Plovdiv24.bg
В Пловдив няма никакви основания да бъде обявено бедствено положение, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Това обяви преди минути на извънредна пресконференция кметът Иван Тотев.

Няма да има затворени училища, нито пък се предвижда да бъде обявена дървена ваканция", заяви градоначалникът.

Очаквайте подробности и още интересни новини, свързани със зимната обстановка в града ни!


Още по темата: общо новини по темата: 238
07.02.2017 »
31.01.2017 »
29.01.2017 »
29.01.2017 »
29.01.2017 »
15.08.2016 »
предишна страница [ 1/40 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Не мога да разбера защо обиждате учениците ....?! Помислете НЕ всички са невъзпитани както говорите ! Защо говорите глупости за тях ? Има ученици,които пътуват от селата, за да учат тук и за да се образоват,но за вас всички са лигльовци и лигли... Как те да дойдат по тъмно до града ,за да отидат на училище в този студ? Да,може да не е нужда ваканция , но и те са хора и те са БЪДЕЩЕТО на тази страна ! Като са толкова разглезени може би проблема не е в тях ами в родителите ,така че не децата са виновни ! Не мисля,че е нормално на тротоара където вървят хората да има планини от сняг ! Там не вървят само разглезените ученици но и други възрастни хора .... Би било хубаво някой да се сети , че по тротоарите вървят хора и е добре да бъдат почистени, а не само "главните" улици ! Днес разглезените деца са на хората , а утре тези разглезени деца може да бъдат вашите ! Така че стига се говорили колко са лоши учениците , защото не е лесно да ходиш по хлъзгавите пътеки по тъмно сутрин и да се прибираш по тях вечер !
+1
 
 
Едно време ние като бяхме ученици нямахме отсъствия и дори хващахме по няколко автобуса сутрин в 6 и 30ч. за да се придвижим, че и после пеша ходихме в сняг до кръста /тогава имаше истински сняг, не като сега/, защото това ни беше работата - да отидем на едното училище, а не да притесняваме родителите си или да мрънкаме по сайтовете, че искаме да безделничим, както прави сегашната младеж. Дори с леко мокри крака стискахме зъби и си вършихме задълженията. Аман от неграмотни и глупави деца и техните свръхпривързани защитаващи ги майки, които не могат да се справят качествено с възпитаването им и по този начин създават некачествени граждани. Мрънкат за дървена ваканция, а вечер са първи кипри по нощните барове и отгоре на всичкото с оскъдно облекло. Да взимат да се стягат, защото това е живота, постоянна борба, и по - лесно няма да става. Някой ден като падне сняг, няма да има дървена ваканция, която да ги спаси от работа... ще трябва да са там, иначе ще стоят гладнички, няма да има мама и татко.
0
 
 
(на)дървена ваканция на (на)дървени въглища :)
с .. . с. с.с .с с. с.с
+1
 
 
А има дървена ваканция я всяка сутрин на училище в 6:00 даже и в събота. Аман от тази некачествена младеж. Това да не е чалга клуб !?а за учениците специален автобус без седалки и места за хващане и при потегляне с гуми да потегля шофьора и да набива спирачки рязко.
+3
 
 
Преди няколко години когато беше -24 градуса нямаше дървена ваканция, а сега на -10 градуса ще има.
-2
 
 
Много негативни коментари прочетох! Айде хубаво децата в града нямат нужда от ваканция, защото е достатъчно почистено, обаче ние от селата какво да кажем, достатъчно ми е, че в 5 часа сутринта трябва да стана, ами сега още по-рано, защото в село не е почистено! Днес 3 пъти съм излизал да рина сняг, защото няма кой друг! И освен това до спирката имам 15 мин., а като е снежно и заледено 30 мин.! И междудругото пак съм най-рано от всички в училище! Смятам, че ние поне имаме нужда от 1-2 дена ваканция докато поне минат студовете и се почисти както трябва! Не всички сме "нежни глезльовци", които само знаят да си цъкат на телефоните!
-1
 
 
Много бързо решиха утре времето може да се влуши
+12
 
 
Чета коментарите на разни префантосани майки и просто ми става жално за бъдещето на държавата... Вземете си стегнете децата драги. Също така разни изнежени ученеци ми коментират, че било кишаво, еми вие какво искате да е след като е валяло сняг бе мамини златни? Навън има 20-30см сняг и вече града е блокиран, децата ви ще мръзнат по спирките, горките. И аз съм бил ученик, чакал съм по спирките на -17, -20 градуса, газил съм в 40см сняг, киша, огромни локви, жив и здрав съм... В днешно време бележка за училище се взима изключително лесно, децата които наистина имат слаби имунни системи и много бързо се разболяват не ги пусакйте и готово, какво ми драматизирате...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Кауза Колежа
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Първа лига, сезон 2023/2024
Реформи в БДЖ
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: