ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Обрат със стачката в "Либхер", служители защитиха шефовете
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:23 / 21.04.2022Коментари (26)31312
©
Изявление на представители на работници от фирма "Либхер-Хаусгерете Марица“ ЕООД:

Ние като представители на сътрудниците /служителите/ и КУТ (Комитета по условията на труд) във фирма "Либхер-Хаусгерете Марица“ ЕООД сме силно възмутени и категорично несъгласни от умишленото и целенасочено очерняне на нашата фирма в медиите през последните няколко дни от "самопровъзгласили“ се "синдикални лидери“, подстрекавани явно от "доказали се във времето“ "пожизнени“ пловдивски синдикални деятели, както и от дежурните "хейтъри“ (задължително под псевдоним), гладни и жадни да плюят по някого, без значение по кого, черпейки информация от некоректни сътрудници, без тази да е проверена, подвеждайки обществото.

Държим абсолютно категорично да заявим, че фирма "Либхер-Хаусгерете Марица“ ЕООД се е доказала през последните 22 години като коректен и социално отговорен работодател. Потвърждаваме казаното от ръководството, че за толкова години фирмата не е закъсняла нито с един ден, нито дори и с един час изплащането на работните заплати.

По време на няколкото световни икономически кризи тя успя да запази своите сътрудници и не позволи по какъвто и да е начин да бъде нарушен работният процес и съответно изплащането на възнагражденията им. Тя е работодател, който винаги се е вслушвал в исканията на своите сътрудници, и ако е имал възможност, ги е удовлетворявал, работодател, който винаги се е стремял да бъде крачка напред с възнагражденията пред останалите фирми в региона, работодател, който държи постоянно да подобрява условията на труд и живот на своите сътрудници.

Фирма "Либхер“ се грижи не само за финансовото състояние на своите сътрудници, но и за тяхното здравословно състояние, като предоставя редица социални придобивки, които бяха публикувани от ръководството преди няколко дни в повечето медии. Това са придобивки, които не се предлагат в много фирми в България.

Събитията, които се случиха през миналата седмица, в голямата си част бяха породени от настоящата икономическа ситуация в света и в частност в България - от постоянно нарастващите цени на стоки и услуги, удрящи по "джоба“ на всеки един от нас.

Но както винаги се случва, недоволството на хората беше "яхнато“ от няколко "самопровъзгласили се синдикалисти“, които умишлено поставиха на ръководството нереални искания с цел да няма разумен диалог и естествено да няма удовлетворяващ и двете страни резултат от преговорите. След като по-голямата част от недоволстващите сътрудници /служители/ осъзнаха това, те излъчиха свои представители, които отидоха на преговори с разумни и реални искания. Диалогът веднага се получи и резултатът бе налице - ръководството удовлетвори разумните искания, хората прекратиха своето недоволство и се върнаха по работните места.

Ние, представителите на сътрудниците /служителите/ и КУТ, изказваме нашите благодарности за проявеното разбиране от страна на ръководството към исканията на своите сътрудници. Също така изказваме благодарност и на колегите от производството за проявеното разбиране към ръководството за постигане на бъдещите общи цели на фирмата.

Всички ще се радваме така да продължи добрия диалог между ръководство и сътрудници и в бъдеще!!!

Заставаме с имената си зад това изявление и подчертаваме, че то е изцяло наша инициатива! 

Ние сме работници във фирма "Либхер-Хаусгерете Марица“ ЕООД - представители на сътрудниците /служителите/ и КУТ: Мария Кавръкова, Иванка Ангелова, Илиян Чаушев, Йонко Ферезлийски, Костадин Ламбов, Никола Николов, Петър Кундурджийски, Йордан Риков, Ивайло Кънев, Иван Кузев, Володя Вълчев, Пламен Ковачев, Илиян Бабачев, Андрей Реков и Иван Димов.


Още по темата: общо новини по темата: 24
10.05.2022 »
10.05.2022 »
09.05.2022 »
09.05.2022 »
07.05.2022 »
03.05.2022 »
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на red_shark_L
премахни филтъра

+4
 
 
Хахахахаах...! "Всеки народ си заслужава управлението"
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
ВиК-Пловдив пред фалит
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: