Областна администрация Пловдив приключи проект

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:33 / 09.07.2014
1221
Областна администрация Пловдив приключи изпълнението на проект, финансиран по Оперативна програма "Административен капацитет"- "Обучението - стимул за развитие в държавната администрация". Стойността на проекта е 72 352 лв, а неговата цел е да подпомогне повишаването на административния капацитет на експертите в администрация чрез провеждане на модулни обучения в Института по публична администрация в различни професионални направления, съобразно функционалните компетентности на служителите.

В рамките на 12 месеца работещите в администрацията преминаха различни специализирани обучения, усъвършенстваха своите езикови умения, преминаха обучение за мотивация и работа в екип. Завърши и обучението по курсове за вътрешни одитори по международен стандарт ISO 9001:2008 и ISO 27001:2005, по които администрацията е сертифицирана.

Част от ръководния екип се включи в обучение по успешни практики за лидерство и мениджмънт. Реализирането на проекта ще подпомогне повишаването на професионалната компетентност на служителите, по-ефективно и ефикасно изпълнение на служебните задължения и цели постигане на още по-добри резултати при обслужването на граждани.

Проектът допринася за въвеждането на по-успешни практики и превръщането на администрацията в по- ефективна, компетентна и ориентирана към потребностите на хората и бизнеса.

Този браузър не поддържа видео елемента.


(c) ПОТВ


Източник: ПОТВ

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Фолклорно събитие ще разтърси Прослав
Известна рожденичка имаме и днес
Ако видите този мъж, веднага се обадете на полицията в Пловдив
Гладиаторска среща на емблематично място в Пловдив
Заместник-министър в Пловдив: 33 млрд. лева европейски пари е опо...
В Пловдив прекъснаха преводача на Митрофанова, речта звуча само н...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).