Обилно почерпен шофьор превърна колата си в дискотека в центъра на Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
14:12 / 27.04.2014
2265
Задържан пиян шофьор след сигнал от гражданин. Вчера, около 20.00 часа, е било получено съобщение от 61-годишен пловдивчанин, че мъж в нетрезво състояние управлява автомобил "Рено" в района на кръстовището на ул. "Цанко Дюстабанов" и ул. "Цар Асен". 

Пристигналият незабавно автопатрул на сектор "Пътна полиция" забелязали посочения автомобил в близост до кръстовището, качен частично на тротоара с отворени врати, работещ двигател, включени светлини и силна музика.

Направения алкохолен тест на водача - Д. С. /27 г./ от Пловдив, установил 2,64 промила алкохол в издишания въздух. Обилно почерпеният шофьор е задържан за 24 часа и срещу него е образувано бързо полицейско производство. 

По-рано на същия ден полицаите от РУП - Асеновград задържали друг почерпен младеж. С.А. /25 г./ от града, управлявал лек автомобил "Пежо" с 1,72 промила. Това се случило на кръстовището между улиците "Оборище" и "Росица". 

А колегите им от Четвърто РУП в Пловдив, задържали пловдивчанина Ц.А. /38 г./ с 1,56 промила. Вчера около 23 часа, той управлявал лек автомобил "Мерцедес" на бул. "Шести септември".

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Не е "Столипиново", Центърът на Пловдив е, а от ОП "Чистота" подм...
Обрат! Обезщетение от 5 200 евро за Ральо Ралев!
Прокуратурата: Няма установено наличие на алкохол в кръвта на Кри...
Приятел на Кристиан: Трябваше ли по този начин да си научиш урока...
Затворът в Пловдив стана като хотел - бани, кухни, трапезарии
Интересни рокади в пловдивската прокуратура


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).