ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Новият консул на Южна Корея в Пловдив с отворено писмо към всички български майки и съпруги
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:41 / 17.01.2021Коментари (14)13150
© dir.bg
Виолета Сечкова, новият почетен консул в Пловдив на Южна Корея, публикува отворен пост в официална си страница във Фейсбук. Той е насочен към съпругата на председателя на "Да, България“ Христо Иванов, както и до всички български майки и съпруги.

Отворено писмо

От една възмутена жена, майка и съпруга

До

Всички български майки и съпруги

и в частност до г-жа Йорданка Иванова, майка на две деца и съпруга на Христо Иванов, председател на "Да, България“

Пише Ви Виолета Сечкова. За мен семейството е най-голямата ценност. Така съм възпитана. Имам щастието да се радвам на три прекрасни деца и техния любящ баща.

На 13.01.2021г. Вашият съпруг г-н Христо Иванов разпространи в социалните мрежи вулгарна лъжа по мой адрес. Г-н Иванов публикува в личния си фейсбук профил текст, съдържащ абсурдни клевети, илюстриран с моя снимка.

Председателят на "Да, България“ си позволи в името на политически цели цинично да потъпче моята чест и ценностите на нашето семейство. И то го направи като страхливец - чрез внушения, без дори да се осмели да спомене името ми.

Kато жена и майка, бих искала да Ви попитам, г-жо Иванова:

1. Одобрявате ли, когато политици, в частност съпругът Ви, заради съмнителни политически дивиденти са готови да погазват всякакви морални норми? Без никакви скрупули да лъжат публично, да накърняват и уронват личното достойнство на една майка.

2. Това ли са моралните ценности, в които възпитавате децата си?

3. Ако сте на мое място, какво ще им разкажете? Как ще им обясните, че клеветите за майка им са жалка политическа игра?

4. Според Вас, възможно ли е един мъж да постъпва непочтено и да има претенцията да е достоен политик?

Деянието на Христо Иванов, по мое мнение, е позор за един съпруг и баща.

Днес съм аз. Утре може да сте Вие - може да е всяка майка и жена.

С уважение:

Виолета Сечкова

Cъпрeдceдaтeлят нa "Дeмoкрaтичнa Бългaрия" Хриcтo Ивaнoв ce рaзгнeви oт нaзнaчaвaнeтo нa бившaтa мaнeкeнкa Виoлeтa Ceчкoвa зa пoчeтeн кoнcул нa Рeпубликa Кoрeя в България. В cвoя публикaция преди дни във фейсбук Ивaнoв нaмeкнa, чe пoдoзирa връзкa мeжду "прocълзявaщия рaзкaз" нa прeмиeрa зa някoя cи Мaтa Хaри, cнимaлa нeгo и cпaлнятa му и нoвия диплoмaтичecки пocт нa Ceчкoвa в Пловдив. Пoлитикът e гoтoв дa нищи кaзуca c въпрocи към МВнР в Coфия и Ceул.


Още по темата: общо новини по темата: 3
20.01.2021 »
14.01.2021 »
13.01.2021 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Хммм...интересно, как му се занимава на Христо с такива гнусни компромати, че даже ги и измисля. Иначе по темата: " Това реши кабинетът на заседанието си днес." - да така е, реши, ама само защото има ОФИЦИАЛНА НОТА ПРЕДЛОЖЕНИЕ от страна на Южна Корея! Не една ДВЕ НОТИ ИМА, подписани от техния външен министър (че и похвали има, може сами да си я прочетете). Малка подробност а? Пък представяте ли си да не се удволетвори нотата....сигурно ще сме първите в историята или поне в последните 50-60 години! Това не е като "онова" другото...редовните посланици на България в другите страни, където ние си ги назначаваме! Иначе, ако трябва да съм саркастичен....Дам, кажете ми как Баце се е обадил на шефа на Самсунг и той му е уредил нещата за пореднтото му к*ве....баси...честно ли??? Ама то това ни казва Христо Иванов реално!!! Ако Баце има такова влияние върху Южна Корея - искам БОРИСОВ16 кабинет...Мега излагация за няколко лица в тази поредна измислена драма....
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 17.01.2021 г.
0
 
 
От всичко писано тия дни оставам с мнението, че ако не беше снимала в спалнята, сега нямаше да е консул.:))
+4
 
 
Бившата водеща и манекенка Виолета Сечкова е новият почетен консул на Южна Корея в България. Това реши кабинетът на заседанието си днес. Сечкова ще бъде консул на държавата в Пловдив, като подобни длъжностни лица има в Бургас и Варна. Сечкова е приятелка на Александър Сталийски – Котарака , близък до премиера Бойко Борисов. На неговия прякор е кръстен приятелския кръг на Борисов – „Котараците
-1
 
 
Още една ощипана мома.Нормалното се е случило след като си в медийното пространство.Там няма не оплют и омерзен човек.Това е Булгаристан не Корея.
-2
 
 
Г-жа Сечкова не се учудвайте на държанието на путьото Христо Иванов.Това са доказани политически проститутки които за да дойдат н власт са готови и майка си да продадат.Името на Ицето се нарежда успешно до други доказани гейове като Рада дълбоката Дудука Мая Костинбродска Учиндолския плешо и цяла плеяда боклуци които за две стотинки работа не са свършили освен да плюят
+4
 
 
Какво общо имат тук споменатите майки, съпруги, деца и любящи съпрузи?! Въпросът е за персоналните професионални качества на въпросната личност поради които е избрана за този пост.Не познавам госпожата и не мога да я коментирам, но изявлението И няма нищо общо с въпросите които поражда това И назначение на Консулски пост.
+2
 
 
И ко толкова станало? Била в спалнята на чуш мъж и му снимала кюлчетата и пищова? Да те сравняват с Мата Хари и също толкова престижно като Щирлиц
+4
 
 
Когато моделките се назначават в политиката е повече от нелепо. Кой с кого спа, за да е на този пост, е въпроса. Защо няма публичен конкурс и тнт - редно е
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
ВиК-Пловдив пред фалит
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: