ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Нинова: Мога да допринеса за промяна в Пловдив с конкретни политики и проекти
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:09 / 27.02.2021Коментари (7)4447
©
"Мога да допринеса за промяна в Пловдив, защото е трудна и предизвикателна битка. Както знаете партията в последните избори не стоеше добре в Пловдив. Смятам, че лидерът трябва да е там, където е трудно, за да се даде и кураж и сила на хората, които искат промяната." Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова в интервю за "Дарик радио".

Нинова е водач на листата с кандидатите за депутати от левицата за 45-то Народно събрание в Пловдив. Листите за 31-те многомандатни избирателни райони в страната бяха утвърдени от Националния съвет на БСП вчера.

"Ще  разчитам на членовете на партията, които подкрепят нашата политика досега, и на честните и почтени пловдивчани, които искат Пловдив да се промени, да се намали корупцията, да се подобри инфраструктурата, и да има възможности за развитие на културата и археологията, зелените системи, предприятията", посочи лидерът на БСП.

"БСП настоява за преотстъпване на част от събрания данък от доходите на физическите лица да остава в общината, а не да се раздава еднолично от бюджета на държавата от един човек. Като остане в Пловдив, ще помогне на общината, например, да направи един проект, за който аз бих работила и вече работя -  сградата на БНБ да се превърне в музей, който да събере в себе си артефактите, историята и археологията  от останалите музеи на Пловдив

"Парите, които останат в общината, ще помогнат да направим Марица едно много по-приятно място за отдих, за спорт, за развлечения, за здраве. Такива средства могат да помогнат по отношение на депата за боклук.", заяви Корнелия Нинова.

Нинова изтъкна, че с предложението на левицата за семейно подоходно облагане, с което се намаляват данъците на работещите семейства с две деца, ще помогне на онези млади пловдивчани, които работят и имат деца, защото ще плащат по-малък данък. Преизчисляването на всички пенсии ще помогне на пенсионерите, защото ще увеличи пенсиите с между 20 и 30%."

"Нашите предложения в областта на икономиката са в помощ на малките и средни предприятия ще съдействат за по-добро развитие на икономиката в Пловдив. Това е и национална политика на БСП.

Нашите предложения в областта на земеделието за преразпределяне на субсидията на малки  и средни производители на плодове и зеленчуци ще помогнат на земеделските  производители в района.

Национална местна политика без, разбира се, да се месим в политиката на кмета и  решенията на Общинския съвет могат да се съчетаят, за да допринесат за друг стандарт на живот", даде реални решения за подобряване на статуса на пловдивчани и всички българи Корнелия Нинова.

"За мен един от най-важните приоритети е развитието на културата и духовността. А Пловдив е  изключителен център на култура и духовност и затова ние предвиждаме един процент от БВП  на България да се отделя за сферата култура и духовност. Ще работя затова с всичките си сили.", заяви лидерът на българските социалисти Корнелия Нинова.

Корнелия Нинова бе категорична, че силата на партията е в нейните членове и симпатизанти, а това, че част от градското ръководство е на друго мнение, е тяхно право. "Ние сме демократична партия с колективни органи, и  както виждате доста голяма част от местната структура в Пловдив стои зад мен.", подчерта тя.

"На прекия избор за председател в Пловдив гласувалите социалисти за политиката, която аз представлявам бяха 86%. Този резултат е доста по-висок дори от средното за страната при провеждането на прекия избор, където подкрепата бе между 80 и 81%.  Стъпвам на тези факти и тръгвам да работим с пловдивските социалисти за първа политическа сила в града.", така Нинова коментира данните за подкрепата на пловдивските социалисти към нея. Тя припомни, че всички, които присъстват в пловдивската листа за народни представители имат номинации от основните партийни организации: "В  листата няма нито един човек, който да не е номиниран от структурите."


Още по темата: общо новини по темата: 4080
11.10.2022 »
14.07.2022 »
06.07.2022 »
25.05.2022 »
23.05.2022 »
05.05.2022 »
предишна страница [ 1/680 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ха ха от преди 1989г ,а и сл това управлляват ли БКП - БСП ПЛОВДИВ Е В ДЕВЕТА ГЛУХА!
0
 
 
Айде да не се грижиш за Пловдив. Иди си в Мизия и родното Крушовица и там допринасяй. Пловдив не обича червени мухуморки,особенно крадливи и лъжливи северняшки селяндурки. А тея пачи и пачаври ти се умилкват,като мастии. Разни сополиви лайна,като "бебето". Гледам разни внучки на футболисти(Катето) ,Гецата и той около тая. Не сте с всичкия си да и се умилквате на тая овца.
0
 
 
Какво е общото между БСП и телефонните измамници? ---> Лъжат залюханата част от пенсионерите.
+2
 
 
Тая дошла и тук да лъже. А ма оу, Пловдив е син град ма, не разбра ли, че тук червени боклуци не виреят?
0
 
 
Да не си стъпила в Пловдив ,червена кранто!
+7
 
 
Ходи в с.Крушовица, твоето село, там да развиваш твоите политики. Пловдив е град, тук няма място за охранени селянки като теб!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
ВиК-Пловдив пред фалит
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян (883) 16%
Спас Гърневски (790) 14%
Д-р Иван Чомаков (538) 10%
Славчо Атанасов (1443) 26%
Иван Тотев (1478) 26%
Здравко Димитров (485) 9%
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: