ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Недомислица на улица "Петко Д. Петков"? Преценете вие!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:55 / 14.01.2015Коментари (32)12964
"Тази недомислица се намира в Пловдив, на прясно ремонтираната улица "Петко Д. Петков". Рязко свършва тротоарът и попадате на пътното платно". Това написа на редакционната поща на Plovdiv24.bg наша читателка. 

Дали обаче има някаква нередност? Това оставяме да прецените вие в коментарите си под статията.

Предисторията:

На 25 ноември миналата година официално бе отворена за движение асфалтираната улица "Петко Д. Петков". На символичното откриване присъстваха кметът Иван Тотев, зам.-кметът Александър Държиков, Георги Титюков, райкмет на "Централен" и други.

Реконструкцията на централната улица стартира в края на юни 2014. Премахна се паважът, ремонтираха се подземната инфраструктура и тротоарите, бе поставено ново осветление.

Направени са джобове за спирките на градския транспорт, както и два нови паркинга. Единият е срещу входа на ТЦ "Гранд" (именно него визира нашата читателка), а другият - след 4-то РПУ срещу блока.

20 сградни водопроводни отклонения бяха подменени, което забави графика за изпълнението на реконструкцията.

На кръстовището на "Петко Д. Петков" с "Капитан Райчо" вече има светофар. Сумата за цялостната реконструкция възлиза на 1.280 млн. лв.



Още по темата: общо новини по темата: 282
16.12.2023 »
15.11.2023 »
14.11.2023 »
12.11.2023 »
11.11.2023 »
09.11.2023 »
предишна страница [ 1/47 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
каква недомислица бе хора...Българина знае само да плюе по всичко ново и хубаво, което се направи. Точно на метър, даже и по-малко от мястото, от което са направени снимките, има рампа за колички, която води до специално изградена и обновена пътека разположена успоредно на блока. В момента се оправя и градинката, като най-вероятно ще има хубава зелена тревичка, цветя и дървета. Разберете, че тротоарите в един момент свършват, като идва момент, в който и коли трябва да се движат, а не само майки с колички!!
-1
 
 
Е не спряхте да мрънкате, никаква угодия няма! Искахме асфалт, получихме го, какъв е проблема?! Да бяхте отишли, да си го бетонирате сами този тротоар, а за незнаещите и незабелязалите, които просто ей така мрънкат да има, ще кажа и посоча,че в горната част на цялата тротоарна площ също има прекрасен тротоар за вървене. :)
0
 
 
Докато в управата на града има хора като Кацарски, на такова ниво ще са всички СМР-та. Посочете ми едно нещо в Пловдив, което да е издържано по всички точки - необходимост, практичност, измислено както трябва и на добра цена. Докато има такива партийно-угодни индивиди, които за пари и майка си продават, дотогава този град ще се пълни с глупости, а належащите нещата ще остават накрая. Само лифт си нямаме в града. Няма да се изненадам, ако решат да правят и железница като в Ню Йорк (на не знам колко метра над земята).... Смях.
0
 
 
Бе можеше да пуснат една пътека до тротоара на блока, защото човек не се оглежда от далече къде свърша тротоара. Но за мен по-двусмислен и безмислен е знака указващ посоката на движение, че на къде по дяволите освем направо може да продължиш. Да не говорим, че след него, ако продължиш направо се забиваш в блока :)
-2
 
 
Поредната простотия и недомислица на нашите управници!
Когато знам какво ми е само аз си знам какво ми е! Жалери
на 14.01.2015 г.
-2
 
 
ха 1.280 млн. лв. много евтинко .... според мен този проект струва 2.154 млн. лв. незнам как общината ги сключва тези договори, но това са пари на данъкоплатците и трябва да се вземат мерки... крайно време е да се спре с това прахосване на държавни пари и правилното им усвояване ... този проект няма как да струва 1.280 млн. лв. .... не повече от 380 хил. лв.
+2
 
 
Проблема идва, че е направен от Иван Тотев ( ГЕРБ ), а не от някой велик комунистически ум на пролитарята назначен от партията майка БКП за кмет на Пловдив! На снимка 1/6 точно се вижда продължението на тротоара към блоковете, а продължението на тротоара е за хората паркирали именно на този паркинг. Ако имаше извивка в края на тротоара, някой пак щеше да напише, че не е нужно да има два тротоара за едно място и така Угодия няма! Другарите да се сърдят на Горбачов, че им развали рахата и сега други са на власт.
+1
 
 
Неблагодарен народ е тва българина , като газехте в геловете и се друсахте по паветата по хубаво ли ви беше...
+16
 
 
Като гледам интелектуалното ниво на повечето коментиращи тук, мога единствено за заключа, че тая държава няма да се оправи скоро...
+4
 
 
Все някъде трябва да свърши тротоари и да започне уличното платно. Нека всичко в града е ремонтилано по този начин както стана по тези улици и тогава да намираме недостатъци.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Октомври 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: