ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Направи ли лапсус Дани Каназирева днес?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:51 / 23.03.2022Коментари (4)13906
© БТА
"Не пипайте организираната престъпност, ще настане хаос!". Това каза от трибуната на Народното събрание депутатът от ПГ на ГЕРБ-СДС Дани Каназирева по време на дебата за закриване на специализираното правосъдие. Лапсусът развесели залата, а депутатите от "Продължаваме промяната" и "Има такъв народ" посрещнаха изказването ѝ със смях и бурни аплодисменти.

Каназирева не се смути и продължи: "Вие си играете, но хаосът, който ще предизвикате в съдебната система, ще е още по-голям от този, който предизвикахте във всяка обществена сфера. Организираната престъпност пряко засяга обществото".

По-късно тя публикува във Фейсбук страницата си опровержение, видя Plovdiv24.bg: "Относно манипулациите, които бяха направени днес от моето изказване - ясно говорят за липса на аргументи и единствено сочат пропаганда, внушения и манипулации на общественото мнение. Абсолютно манипулативно бяха изрязани две думи, без връзка с контекста", пише Каназирева в социалната мрежа.

"Предлагаме делата за корупция по високите етажи на властта, както и делата от компетентността на Европейската прокуратура да бъдат прехвърлени на Софийски градски съд по подсъдност, но да не се пипат делата за организираната престъпност, защото се поема огромен риск висящите към момента да започнат от начало и давностните срокове да изтекат. Освен това с връщането на старата, овехтяла правна уредба за разглеждането на делата за организирана престъпност на регионално ниво, се поема огромен лобистки и корупционен риск", казва още тя.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 23.03.2022 г.
+1
 
 
"Не пипайте организираната престъпност, ще настане хаос, ще настане хаос" - да се чуди човек да се смее ли или да плаче с тая нещастна калинка.
-2
 
 
до лайнявото ново тролче,януарско сополче *hopkins* - сопол лайняв,ще прочетеш ЦЯЛОТО ИЗКАЗВАНЕ,а не манипулациите на прокопиевите парцали и тези на ПРОСТАШКИТЕ МЕДИИ: *Но колеги пак казвам, ние внесохме законопроект за промяна също на ЗЗВ и на НПК, виждам че най-голям интерес е относно делата за корупция по високите етажи на властта. Сменете им подсъдността, преместете ги в Софийски градски съд и съответно Апелативен, но не пипайте организираната престъпност, ще настане хаос, който... Вие си играете, но хаоса, който ще предизвикате в съдебната система ще е още по-голям и от останалия, който предизвикахте във всяка една обществена сфера. Организираната престъпност пряко засяга обществото. Поне да си бяхте направили труда да прочетете какви дела се водят и срещу какви лица и какви престъпни състави. * Прочете ли го,сополив просташки трол? Ха дано и *много обИктивния* екип го прочете!Истината винаги изплува,списватели,не можете да я скриета,колкото и да се мъчите!
+1
 
 
милее за родната престъпност тая проста гъска, не се е облажила достатъчно.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2022 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
БК Академик Пловдив
Спартак (Пд) в Трета лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: