ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Нападнаха известен пловдивски адвокат, заплашиха го с убийство
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:51 / 19.03.2023Коментари (6)12595
© Facebook
Известният пловдивски адвокат Стефан Левашки е бил нападнат тази сутрин, съобщи самият той във фейсбук, видя Plovdiv24.bg.  Ето какво разказа той:

Тази сутрин около 6.30 ч. поемаме с кучето ми Ринго на обичайната разходка. Пусто е в неделната утрин и аз го пускам отвързан да потича в междублоковите пространства. Забелязвам с периферното си зрение отново младия мъж, който преди известно време ни нападна, да храни пълчище котки.

Ние преминаваме на около 100 метра от тях и си продължаваме по пътя. Ринго се облекчава два пъти, като аз му събирам изпражненията в торбички, които винаги нося в мен. В момента, в който сме в безистена на един блок, от където винаги преминаваме на път към кучешката поляна, чувам крясъци зад гърба си и току до мен се разбива стъклен буркан. Обръщам се и виждам агресивния млад мъж, който крещи по мен, че предния път ни се е разминало, но сега ще убие и мен и кучето ми. Аз се опитвам да го успокоя и го питам какво иска, вместо отговор той изритва два пъти кучето ми, което изквичава и избягва нанякъде.

Опитвам се да тръгна да го търся, но получавам удар в гърба от хвърлен по мен голям камък. Момъкът продължава да върви след мен и да ми се заканва, че ще ме убие, че той живеел в този квартал и аз съм нямал право да преминавам с Ринго от там, да съм го разхождал на кучешката площадка, кучетата осирали всичко и не можел да ги трае.

Цял живот съм работил с агресивни хора, смятам, че имам изграден някакъв подход, за това запазвам относително спокойствие и го питам как аджеба да стигна до кучешката площадка, без да премина през квартала, вадя от джоба си и му показвам торбичките за акотата и му обяснявам, че току-що съм ги събрал. Вместо отговор въпросния награби един голям камък вдигна го над главата си и ми заяви, че ще ми размаже черепа.

Да Ви кажа този път наистина се уплаших, няма никой наоколо, човекът агресира все повече, а и определено е много по-млад и в по-добра физическа форма от мене. Едвам се измъкнах, но вече наистина не знам как и къде ще си разхождам кучето сутрин.

Този път подадох жалба в полицията, която е само на 300 метра от местопроизшествието. Случих на много разбран и интелигентен млад полицай, който прояви разбиране и обеща да си свърши работата. Слава Богу, Ринго е интелигентно животно и се бе прибрал сам в къщи, но е много уплашен и се е свил в ъгъла.

Не знам какво става, но е страшно вече. Пиша това тук и защото едва ли аз съм единствения нападан от този психически нездрав човек, от полицията призоваха ако има и други пострадали да подадат жалби, докато не е станало късно.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Пълчище котки? Това трябва да е изперкал кучкар
0
 
 
На адвокатин вяра да нямаш. Особенно на Левака. Нещо се е направил на мъж и са му свили перките. Ако е вярно. Според мен си е направил PR.
0
 
 
Честита промяна, вие сами си избрахте Кирил Петков, който насъсква такива л.умпени!
-2
 
 
Подобна агресия е абсурдна и трябва да се осъжда. Да попитам г-н Левашки, все пак: Като разхождате любимия Ринго без каишка попитали ли сте всички, които се притесняват от това да ги наближе, препикае или случайно нахапе какво мислят? Втори и последен въпрос: като събираш на Ринго изпражненията остава ли замазваш с найлончето по земята/тревата неговите пълни с микроби фекалии? Градската среда се споделя от всички. Ско не се съобразяваме един с друг…ще има винаги скандали и агресия. Дали е за паркиране, смет, шум или животински истории все едно….
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Държавата прехвърли 4 имота и Небет тепе за стопанисване на общината
Детско-юношески футбол
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян (1541) 16%
Спас Гърневски (1339) 14%
Д-р Иван Чомаков (913) 10%
Славчо Атанасов (2470) 26%
Иван Тотев (2440) 26%
Здравко Димитров (829) 9%
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: