ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Намалена видимост пред светофар зад мол "Пловдив"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:49 / 18.05.2015Коментари (12)4349
© Plovdiv24.bg
За намалена видимост пред светофара на кръстовището между ул. "Владивосток" и ул. "Свобода" пише читател на Plovdiv24.bg. Дали има основание за сезиране на компетентните органи, или не - преценете сами: 

Здравейте, Plovdiv24.bg! Страхотно озелениха улиците зад мол "Пловдив", но от доста време се чудя какво прави едно дърво непосредствено пред светофара на кръстовището между ул. "Владивосток" и ул. "Свобода"! Сега, след като дърветата се разлистиха, реших да ви изпратя снимка на ситуацията. Вярно е, че има няколко дублиращи светофара, но точно вечер, когато тези светофари мигат жълто и шофьорите трябва да спрат на знак СТОП, се създава опасност от катастрофа! 

Моля да представите проблема пред отговорните органи, за да изяснят правилно ли е позиционирано дървото и въобще какво са си мислели КАТ, като са пуснали улицата в движение!

Благодаря Ви и както винаги поздравления, че поставяте обективно проблемите в града ни!








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Аз лично до колкото разбрах, не става въпрос за светофара, а през ноща за закриваният от дървото знак "STOP"
0
 
 
Тва сме Българите Мрънкачи без основание Направих нов път със всичкото му тротоари асфалт пейки градинки на средата на нивата ся дърветата пречат Ай сиктир вече Точно вечер като мига светофара си се вижда достатъчно добре
+4
 
 
А горните два светофара пак ли не ги виждаш бе, селски? Разбирам, че за теб светофара е нещо ново, но да пишете такива смешни писма граничи с малоумие! Имаш и предупредителен знак за светофар 50 метра преди кръстовището. Аман от мрънкачи! Дайте да изсечем дърветата, щото новодошлия не вижда СТОП-а...
+3
 
 
И аз мисля, че ако шофьорът си внимава, проблем няма.След 1-2 години дървото ще израсте, и всичко ще е ОК
+1
 
 
Поне знакът го има, за разлика от пресечката на " Кръстьо Раковски" и "Владивосток". Всички идващи от МОЛ-а, към "Владивосток" са с предимство. Знакът явно е смазан след катастрофа и след това не е поставян нов. Обикновено по "Владивосток" има доста паркирани коли, с което се намалява видимостта. Аз веднъж успях да спра навреме, но скоро отново видях катастрофа там. Кой ще е виновен в случая ?
-1
 
 
Направо настръхвам вечер, като карам по такива кръстовища, защото много хора нямат навици да спазват знаци, когато светофарът не работи и си карат без да им пука, мислят се за безсмъртни...
+4
 
 
Просто трябва да преместят знака стоп отгоре между двата светофара...и готово
+2
 
 
По-скоро проблем може да има със скрития знак СТОП, който указва кой е с предимство когато не работи светофара. Ако е скрит де. Това, че на снимката не се вижда добре, не значи, че на самия светофар не е с хубава видимост.
+7
 
 
това дърво е младо, като порасне и заздрави стъблото ще бъде орязано. ако го орежат сега ще го изкривят защото короната ще натежи към тротоара и тогава ще пишете че има надвиснало над пешеходците дърво, а в същото време няма как да се опънат въжета за да го държат в другата посока. както сте писали има още два дублиращи светофара, така че гледайте напред а не в огледалото да си оправяте грима
+6
 
 
Поредния "бля-бля-бля" драскач. Виж колко ясно си снимал знак А24 на предишния стълб. Той нищо ли не ти говори та си решил да прелетиш през кръстовището, понеже не можеш да видиш STOP-a. И в отговор на въпроса зададен от сайта - НЕ няма нужда да сезираме компетентните органи с подобни глупости. Пък и щом му пречи дървото - да си ги сезира сам.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Ноември 2022 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Кауза Колежа
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Първа лига, сезон 2023/2024
Реформи в БДЖ
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: