ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Най-големият T Market в България отвори в Пловдив, открива десетки нови работни места
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:46 / 09.04.2020Коментари (96)57889
Над 70 нови работни места се разкриват в кризата с отварянето на най-големия T Market в страната. Той беше открит днес, 9 април 2020 г., в Пловдив. Веригата с най-голямо присъствие в града - T Market, днес откри там своя 15-и магазин. Той се намира на бул. "Шипка" 6 и е готов да поеме голяма част от завишеното търсене на стоки в страната, появило се поради извънредната ситуация у нас.

Магазинът беше открит от Петър Павлов, изпълнителен директор на "Максима България“, и Илия Белев, оперативен директор и член на борда на директорите на “Максима България". Двамата прерязаха лентата само в присъствието на новите си служители, поради извънредната ситуация в страната и мерките, взети за ограничаване разпространението на COVID-19.

“Извънредните мерки, наложени в страната, и скоростта, с която всичко се променя, носят изключително важен за компанията ни опит. Учим всеки ден нещо ново и приемаме това предизвикателство, но не откъм негативната му страна, а по-скоро като ускорен курс по справяне с кризи. Защото в такава екстремна обстановка се научава много повече за реалността, в която живеем, отколкото при нормални условия.

Смятам, че подходът към ситуацията в момента е изключително важен, нужно е настройката на хората да не е фаталистична и паникьорска, а всички трябва да запазят спокойствие и да извличат максимум поуки от ситуацията. Това, че растем по план точно сега и точно в Пловдив, е прекрасно. Защото това е любим наш град и фактът, че имаме най-голямо присъствие тук, ни радва много. Щастливи сме, че в този труден за всички момент можем да сме максимално полезни на хората". С тези думи Петър Павлов, генерален директор на “Максима България", откри магазина.

Петър Павлов увери служителите от новия екип, че са взети всички мерки за тяхната безопасност, а магазинът ще бъде дезинфекциран минимум четири пъти на ден, което е обичайна практика във всички обекти на веригата. Магазините T Market първи сред всички супермаркети в страната поставиха защитни щитове на всяка каса, а прозрачните шлемове, маските и редовната дезинфекция са свидетелство за постоянната грижа за здравето на служителите и клиентите на веригата.

“Искам да аплодирам на нашите герои, благодарение на които клиентите ни имат достъп до всичко необходимо в тази криза. Приветствам новите ни служители и им напомням, че в момента те са ключови за обществото ни фигури. Отговорността им е голяма, но удовлетвореността от това да си толкова важен за оцеляването на хората е нещо, с което всички ние ще се гордеем с години напред, след като излезем от тази криза", заяви на откриването на новия T Market Илия Белев, оперативен директор и член на борда на директорите на “Максима България".

Най-големият T MARKET в България е от ново поколение супермаркети. Той ще предлага ежедневни специални оферти и атрактивно ниски цени на голямо разнообразие от качествени стоки.

T Market е веригата, която насърчава най-много българските производители като им осигурява почти 80% присъствие в мрежата си в цялата страна.

От веригата уверяват, че в момента правят всичко възможно, за да може клиентите им да разполагат с необходимото в дните на извънредното положение, а също се стараят мерките за безопасност да се спазват максимално, но без това да нарушава комфорта на хората при пазаруване.

С изключителна загриженост управата на веригата апелира към отговорно поведение при пазаруване и съобразяване с наложените мерки за сигурност от всички.

T Market присъства на българския пазар от 2005 г., като за 15 години успя да се превърне в една от водещите вериги за хранителни стоки в България. Всяка година мрежата от магазини на компанията интензивно се разраства, а заедно с това се увеличава и броят на разкриваните работни места. Към момента за компанията работят над 2000 служители, превръщайки T Market в един от най-големите работодатели в България.

Веригата супермаркети е част от литовската MAXIMA GRUPE, която е лидер в търговията с бързооборотни стоки в Прибалтика.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на diablo1969avs
премахни филтъра

Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Влизането на България в Шенген
Мобилните оператори вдигат месечните абонаменти
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: