На Античния театър представят мюзикъла "Пеем и танцуваме, за да не плачем"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
07:00 / 31.07.2014
943
Нелицеприятна приказка, но със щастлив край ще разкажат на пловдивчани 40 деца от Домове за сираци и от обикновени семейства от Бургас днес на Античния театър. Те са "артистите" от танцова формация "Петлите" и ще представят мюзикъла "Пеем и танцуваме, за да не плачем".

Идеята за спектакъла е на ръководителя на танцова формация "Петлите" Георги Димитров, самият той възпитаник на дома за деца и юноши "Александър Коджакафалията", Бургас. 

Представлението е част от националното турне на формацията, а Пловдив е 11-ят град, в който публиката ще остане без дъх от изпълнението на малките артисти.

Целта на турнето е да се привлече вниманието на широката общественост към проблемите на децата отглеждани в институции, да се обърне внимание на превенцията на изоставяне на деца и евентуално някои от тях да намерят своите нови приемни семейства.

ПП ГЕРБ Пловдив област подпомага "Петлите", като им осигурява финансирането за наема на Античния театър и престоя им в Пловдив.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Чудесни новини за детето, малтретирано в Пловдив: Добре е и ходи ...
Наглостта на тарикатите в Пловдив няма край
Неприятно преживяване за десетки пътници, решили да пътуват с бър...
Аварии оставиха хиляди в Пловдив и областта без вода в почивния д...
Триумфален успех на ученици от Пловдив в Рим
Предстои реорганизация на градския транспорт в Пловдив. Ще бъдат ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).