ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
НА ЖИВО: В Пловдив се провежда протест срещу зелените сертификати
Автор: Диана Бикова 17:05 / 25.10.2021Коментари (10)7200
© Plovdiv24.bg
Заповедта на здравния министър е противоконституционна, обявиха организаторите на протеста срещу задължителното ваксиниране и зеления сертификат за посещение на определени места и събития. Демонстрацията се организира от Гражданска инициатива "Свобода за всеки - права и свободи". Протестът се провежда пред бившата аптека "Марица" в Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Ние няма да приемем наложените противоконституционни мерки! Всеки има право на телесна и лична неприкосновеност! Сертификатът е незаконен защото не могат да се отменят основни конституционни права със заповед на министъра. Нека не оставаме безмълвни!!!! Пловдив е буден!" - заявиха организаторите. 

Заповедите на здравния министър се сменят през 2-3 месеца, ограничават различни права, включително правото на труд, на свободно придвижване и т.н. Тази медицинска ситуация трябва да бъде овладяна, но мерките не са пропорционални на евентуален здравен проблем на обществото с ковид-19. 

Правният проблем е, че се отменят основни права на човека, регламентирани в Конституцията, а медицинският - че не са обявени данни за опасността от прилагане на тази ваксина. 

В декларация от септември, световни имена в медицината, включително и от изобретателят на ваксината, се обявяват против използването й. 

"Имаме основание да наричаме ситуацията медицински фашизъм. Това е сложен здравно-научен псевдопроблем. Решението задължително да се ваксинират хората, не е добро, а въвеждането на зелен сертификат е крайно дискраминационно" - коментираха протестиращите.

Подробности гледайте в прикаченото видео!



Още по темата: общо новини по темата: 17015
28.03.2024 »
27.03.2024 »
24.03.2024 »
23.03.2024 »
21.03.2024 »
20.03.2024 »
предишна страница [ 1/2836 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Като гледам са същите урунгули от много милионите "стачки" през лятото
+3
 
 
Нека всеки, който иска да се ваксинира и се чувства застрашен, да се ваксинира, но нека не се насилват хора НЕНУЖНО да се ваксинират. Ваксината при младите хора има много близка до нулева ефективност! Ваксините НЕ предпазват от болест и от разпространение. Има вече достатъчно изследвания по темата. Предпазват от тежка болест, но това е личен избор на хората. Ако се ваксинирате, евентуално временно пазите себе си (казвам временно, защото няма дългосрочни данни). Ако сега допуснем това да се задържи, нещата не изглеждат розови. Ковид няма да отмине с ваксините, защото те не могат да го контролират! След няколко нови варианта, ваксините и от тежка болест няма да предпазват и ще трябва нон-стоп да се ваксинират хората. Тези ваксини са с ужасен профил на безопасността, спрямо буквално всички други налични ваксини! Тоест след няколко дози можете и вие да развиете нежелани реакции, които да не ви позволят да се ваксинирате отново. Тогава вие ще станете ненужен на обществото, отритнат, уволнен и мразаен. Ако се стигне до там, няма да има кой да се застъпи за вас, защото тогава ще е вече твърде късно. Цитат: "Когато нацистите дойдоха за комунистите,аз мълчах;не бях комунист.Когато дойдоха за социалдемократите,аз мълчах;не бях социалдемократ.Когато дойдоха за профсъюзите,аз мълчах;не членувах в профсъюз.Когато дойдоха за евреите,аз мълчах;не бях евреин.Когато дойдоха за мен- вече не бяха останали хора,които да ме защитят." Мартин Нимьолер
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: