Мъжът от покрива на поликлиниката в "Тракия" - хулиган и стар познайник на полицията!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
11:38 / 06.11.2014
10385
В Районна прокуратура Пловдив е на наблюдение досъдебно производство срещу Милан Станчев от Пловдив за извършеното от него хулиганство - качил се е на покрива на V ДКЦ в ж.р. "Тракия" и обявил, че ще скочи от там. 

След пристигане на полицаите и служители на служба "Пожарна безопасност" Станчев отправил множество обидни думи и нецензурни квалификации към служители на полицията, както и заплахи за здравето им, поради което деянието му по своето съдържание се отличава с изключителни дързост и цинизъм.

С постановление на Районна прокуратура - Пловдив Милан Станчев е задържан за срок от 72 часа. На 07.11.2014 г. престои внасяне на искане за вземане на мярка за неотклонение "Задържане под стража" в Районен съд - Пловдив.

По отношение на Станчев е установено, че същият е криминално проявен, с множество криминални регистрации, вкл. за престъпления против собствеността и настоящето престъпление е извършено при условията на опасен рецидив.

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Митрополит Антоний: Епархията на Николай Пловдивски, въпреки "Рол...
ББР обяви търг за мегакомплекс в Пловдив
Пловдивски университети се включиха в протеста, остават затворени...
Двама са в болница след поредната катастрофа в Пловдив
7 дни след кошмара на бул. "Руски": И тази седмица започна с инци...
Без учебни занятия в пловдивско висше училище днес


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).