ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Мъжка проститутка от Пловдив си получи заслуженото!
Автор: Георги Василев 08:39 / 02.06.2020Коментари (32)97162
©
Мъж, който предлагал сексуални услуги в района на Централна гара в Пловдив, получи наказание от съда, предаде репортер на Plovdiv24.bg. До развръзката се стигна, след като в продължение на две години мъжът на няколко пъти попада във Второ районно заради неморалните си действия, за които се разминавал с предупредителни протоколи.

За първи път той бил спипан от дългата ръка на закона на 20 януари 2018 година. Тогава се провеждала специализирана полицейска операция в Пловдив. При обход на района полицейски служител видял мъжа, двамата поговорили и подсъдимият признал, че извършва сексуални услуги и срещу това получава възнаграждение. Затова получил протокол за предупреждение по реда, предвиден в ЗМВР.

На 6 юли 2018 г., други двама служители на реда от Второ РУ обикаляли района в патрулен автомобил. Те забелязали нарушителя – той им бил познат, тъй като многократно го били виждали да отправя недвусмислени подканящи жестове спрямо преминаващите водачи на автомобили и минаващите пешеходци. Последвала беседа, която отново завършила с предупредителен протокол.

През нощта срещу 25 януари 2019 г. при извършване на обход на бул. "Христо Ботев" друг униформен установил обвиняемия. Последният обяснил при проведения разговор, че бил излязъл в района, за да предлага сексуални услуги срещу заплащане. Резултатът бил поредният предупредителен протокол.

На 3 април 2019 г. същият униформен отново участвал в провеждането на специализирана полицейска операция. При извършен от него обход в района до Стоматологичния факултет той отново установил обвиняемия, който заявил, че е пристигнал от гр. Перущица, за да предлага сексуални услуги срещу заплащане. Посочил и конкретна тарифа в зависимост от вида на сексуалната услуга, която е поискана от него. За пореден път му бил съставен протокол за предупреждение.

На 26 септември 2019 г. обвиняемият бил задържан в сградата на Второ РУ, като при извършения му личен обиск сред вещите му били намерени сутиен, перука, 5 презерватива, гримове и други вещи.

На 8 декември 2019 г. обвиняемият получил пореден протокол за предупреждение, с предписание да не извършва действия противни на добрите нрави, като проституира в района на Централна ЖП гара гр. Пловдив.

На 19 февруари 2020 г. дежурният по управление във Второ РУ извършвал обход в района на Централна ЖП гара Пловдив. Обвиняемият отново бил установен и бил отведен в сградата на управлението. Там обяснил, че от години пътува от Перущица до Пловдив, за да предлага сексуални услуги срещу заплащане, като му разяснил и подробности относно цените на така предлаганите услуги.

Предвид така установеното, мъжът бил привлечен в качеството на обвиняем, с нарочно постановление. Била изискана справка от НАП, от която станало видно, че спрямо мъжът няма данни за регистрация на трудови договори в периода 20.01.2018г. - 04.04.2019г., същият няма регистрации като едноличен търговец и няма участия в дружества. Към 12.12.2019г. същият не е получавал парични обезщетения и помощи от държавното обществено осигуряване, не е получавал обезщетение за безработица, не е пенсионер и не е депозирал заявление за пенсия.

Мъжът бил даден на съд. Според Наказателния кодекс, пълнолетно работоспособно лице, което продължително време не се занимава с общественополезен труд, като получава нетрудови доходи по непозволен или неморален начин, се наказва с лишаване от свобода до две години или с пробация.

Доказателствата по делото сочели за извърено престъпление, но магистратите решили да освободят мъжа от наказателна отговорност и да му наложат само глоба, тъй като до този момент не бил осъждан или освобождаван от наказателна отговорност. Тъй като пред съда мъжът проявил критичност към извършеното и изразил пълна готовност да промени поведението си, глобата е в минимален размер – 1000 лева. Решението подлежи на обжалване.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Е той повече няма да ходи там ще смени местото
0
 
 
Кво му е бе.. хахах нищо му няма да погледнат всичките женски на околовръстното
0
 
 
е*ахти дългата ръка на закона не е крал или убивал като някой
0
 
 
Снясането е в пъти по сигорно защото и полицаите са без дъни ями
0
 
 
И кво, проституцията е женска работа?🤷🏻‍♂️
0
 
 
Ти да видиш..... Голяма новина ще да е това....
0
 
 
Наркомани като убиха милен цветков за тях няма присида ама те имат пари за богатаси няма закони скапана даржава
0
 
 
За кокошка няма прошка,за милиони няма закони.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юни 2020 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: