ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Мъж почина няколко минути, след като му махнаха конци от оперирано коляно
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:27 / 02.02.2011Коментари (10)7139
© Plovdiv24.bg
Андрей Христев (57 г.) умря 30 минути след преглед и сваляне на конци на оперирано коляно в болница "Пловдив".

Няма да се ровим в тази драма, въпреки че Андрей е пуснат с кръвно 50/60 и температура 38,5°, каза брат му Георги. Близките не очаквали с евентуална проверка да се докаже вина на медици.

Няма съмнения за недоглеждане, прегледан е от няколко лекари, правени са изследвания, каза шефът на спешното отделение д-р Драгомир Дамянов.

Източник: в. "24 часа"








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
подобна ситуация само че в хурургийте. Отивам с бъбречна криза. чакам си реда, пращат ме на снимка. Лекарката и сестрата мохабет коя кога ще се пенсионира, а аз си чакам. След като и заявих , че ако мога да се изправя, а не да се свивам като "премръзнала мастия" на коридора, ще я пратя в пенсия по рано, тръгнаха да ми правят снимка. Така че докато не вкараш някой некадърен лекар в болница нещата няма да се оправят. В момента от некадърност на един приятел баща мъ ще го режат за 3 път. Първия изрязал язва, залепил черва.2рия отлепил червата, ама стеснил друга част, третия сега ще оправя бакийте и на двамата преди него. Аз ако бях на сина му и двамата доктори сега да са с изпотрошени ръце в травматологийте, при "колегите им"
v moito sarce nikoi ne sprq,pusnah te teb,vqrvai v tova!mnogo ranih i s mnogo igrah,no kakto s teb s nikoi ne bqh!
на 03.02.2011 г.
0
 
 
защо да не се ровят близките-от такива премълчавания си страдаме ние българите и сами за всичко сме си виновни
0
 
 
Относно болница "Пловдив" и аз имам какво да кажа.Ходил съм в 3ч през ноща след консултация с номер 112,с адски болки в гърдите,много затруднено дишане температура в порядъка на 41 градуса,целия се тресях,неможех да шофирам дори.От тук започва смешното или трагичното,след като отидох в по-горе упоменатото лечебно заведение,което по закон няма никакво право да връща пациенти от спешен кабинет,започнах да си чакам реда,защото естественно малцинството роми трябва да получава грижи преди нас,все пак те подържат здравеопазването живо с данъците си,зачаках си аз и чудо дойде и моя ред да,ама не излезна един "д-р",който ме попита какво ми е,обясних му и след кратък преглед на ум получих едно потупване по рамото и нагъл въпрос "И ти кво ся,реши в 3ч през ноща да дойдеш да та пригледам",след тези негови думи получи няколко псувни от моя страна(да просташко е но някои хора прекаляват),тръгнах си след това пак се обадих на 112,които ме изпратиха този път във ВМИ на бул. Васил Априлов,там наистина получих качественно обслужване.А и да не забравя каква ми беше диагнозата "Бронхопневмония развита както в ляво така и в дясно полукълбо на белия дроб",ако пациента не се почувства добре до 2 часа от приложените му венозни медикаменти да се хоспитализира в МБАЛ по СПЕШНОСТ" край на цитата.Толкова за професионализма в МБАЛ "Пловдив" или бивша Окръжна
+1
 
 
Хора живеем в България незабеаряйте! Не се очудвам от случилото се. дядо ми претърпя инсулт! избяга от болницата защото след операзия на простата направи алергична реакция. с местаната опойка го оперираха! Никой не беше разбрал че го няма до момента в който аз не го потърсих.Когато разбраха че го няма Д-р ми каза че са го изписали и чак след това тругнаха да го търсят(изписаха го за да не носят отоворност за него ако се случи нещо докато го намерят) след като го намериха той не помнеше нищо и Д-р каза че е добре след операцията която е направил тои и че може да си го приберем вкъщи.Видимо дядо ми небеше добре като се прибрахне вкъщи му измерихме кръвното и му бе6е 55/70 с много вода и бабино рецепти И С ПОМОщА НА БОГ дядо ми се оправи и прекара един микро инсулт които в болницата след правен скенер не можаха да установът.Така че какво да ви кажа мир на праха му и Бог да го прости на човечеца
+3
 
 
Бог да прости човека. Разликата между европееца и българина може да се обясни и така: първият предпочита "да се рови в драми" и да съди, а вторият предпочита да се рови, копаейки гробове на близки.
+4
 
 
Не е честно! Беше страхотен човек, приател и колега! Три пъти са го изписали болен и третият е бил фатален! Трябва да са на съд!
"A man who does not think for himself does not think at all". Oscar Wilde
на 02.02.2011 г.
+3
 
 
Малшанс. Никой не е умрял от коляно. Имало е и друго.
+6
 
 
Как е възможно с такова кръвно и с такава температура да пуснат човека от болницата?! Това са изверги, а не лекари!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
Абитуриентски балове 2012
Световна черна хроника
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян (1979) 16%
Спас Гърневски (1773) 14%
Д-р Иван Чомаков (1208) 10%
Славчо Атанасов (3315) 26%
Иван Тотев (3220) 26%
Здравко Димитров (1112) 9%
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: