ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Моторист загина на място! Очевидци: Караше бързо и без каска!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:58 / 07.06.2015Коментари (63)26995
В галерията има снимки, които не са подходящи за деца, бременни и хора със слаби нерви
Моторист загина на място снощи при катастрофа в Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Инцидентът е станал около 19,30 часа на улица "Удроу Уилсън" в Източната промишлена зона.

Очевидци:

Мотористът се движеше с доста висока скорост в посока булевард "Цариградско шосе", когато изведнъж загуби контрол върху управлението на мотора и падна на земята. Отгоре на всичко нямаше и каска.

Полицията:

Младежът е 30-годишен и е починал на място. 


Още по темата: общо новини по темата: 2
07.06.2015 »
07.06.2015 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Саболезнованя на близките! Загъбила сам близак по саахтоъа начин...знам как боли! Дано маика мъ има сили да го понесе...нашятя маика не можа....!!! Голъама мака!!
0
 
 
Вчера ми отнеха предимство на стеснен участък и спрях буквално на 10 сантиметра от бетонната стена на моста... След това на друг тесен мост между остър ЕС-образен завой имаше непрвилно паркирала кола съотетно я заобикалям връщам се в дясната лента и тъкмо да навляза в моста изкачат 5 рокера в насрещното първия щеше да ме блъсне ако не бях върнал на зад. Спряха и започнаха да ме псуват да съм гледал къде карам, да съм пазел мотористите и тн... След толкова емоции нервната ми система не издържа и под прилива на адреналина ги зачатках с лопатата... Те карат все едно са безсмъртни и сами на пътя и имат наглостта да се разправят с другите всякаш са длъжни да се хвърлят от пътя та те да минат.
+1
 
 
Каквото и да си говорим, колкото и да не ви харесва коментара ми положението е такова: "Джигит се ражда и джигит си умира." Никой друг не му е виновен. Всеки джигит е с мисленето че като се качи на мотора/колата е недосегаем и че става безсмъртен ама не е така.
-1
 
 
Е нее вие тука как ги пишете тея коментари от кеди ви идват на акъла такива неща да пишете честно ."Lars " кво е тва нещо ако не се беше убил щеше да ужи някои друг муваш ли се четеш ли въобще какво пишеш айде просто спрете с ТЪПИТЕ КОМЕНТАРИ ЗАЩОТО ТОВА АКО ВИБСЕ СЛУЧИ НА ВАС ЕЛАТЕ СЕИРНЕТЕ МИ И АЗ ЩЕ ВИ КАЖА СЪЩИТЕ ДУМИ ДА ВИДИМ ТОГАВА ВИЕ КАК ЩЕ РЕАГИРАТЕ.МНОГО ВИ ЗНАЕ ЕЗИКА НА ВАС ДА СМЕ СА ПОТУРЧВАЛИ ЕМИ КАТО БЪЛГАРИТЕ СА ПРОСТИ И СЕ ПОДДАВАТ НА ЦИГАНИТЕ ДА ГИ КОЛЯТ БЕСЯТ И СУЧКО АРЕ ДЕ ДАВАЙДЕ КВО САМО ДУМИ ЗНАЕТЕ СЕКИ МОЖЕ МНОГО ДА ГОВОРИ МАЛКО СА ХОРАТА КОИТО ИЗПИТВАТ ИСТИНСКАТА МЪКА .СПРЕТЕ СЕ НАИСТИНА ЗАЩОТО ГОРЕ ИМА НЯКОИ КОИТО ГЛЕДА И СЕ ВРЪЩА ВСИЧКО .НЕ МИСЛЕТЕ И НЕ ГОВОРЕТЕ ТАКИВА НЕЩА !!!!!!
+8
 
 
Съболезнования за близките на момчето и без да коментирам нищо конкретно за него (понеже не съм запознат конкретно със случая) искам да апелирам всички ,които карат мотори да спазват ограниченията ,ЗДВП ,както и да носят необходимите предпазни средства (каска ,облекло и обувки). Знам ,че бързият мотор увлича но населените места не са подходящи за развиване на високи скорости. Намираш си една хубава отсечка от магистралата (има една - две такива) и си чешеш крастата.
+1
 
 
съболезнования.....много жалко,много. лошото е че всички които се качват на мотор подценяват опасностите. това не е колело хора. даже и колело стават много сериозни счупвания. Казвам го от опит.
+12
 
 
Този "прекрасен" човек ако не се беше убил щеше да убие моето дете, твоето дете, моята жена , твоята жена, моите родители, твоите родители. Нали така?
с .. . с. с.с .с с. с.с
+12
 
 
Моите съболезнования за момчето. Въпросите са няколко 1. Защо кара като на писта Монца? 2.Знаел ли е да кара спрямо пътните условия. 3. мангалите са си мангали. Да е карал така в Центъра. Вчера при излизането ми от магазин триумф в Тракия и трябваше да направя ляв завой на кръстовището на Форума един моторист за малко да ме удари като гледа незнам къде си. Ако не го бях видял пак ли аз ще съм виновен, по моя преценка караше поне с 90 км/Н и то в Градът и че има знаци. Айде сега дайте да плачем за един човек който не е хванал мотора за да кара а да му се прави път и вижте ме кой съм аз . А господа Мотористи уважавам ви ама докато не карате с законната скорост и ситуацията на пътя се ми е тази за вас и няма за какво да се сърдите на който и да е било.
+8
 
 
СПРЕТЕ СЕ БЕ БЪЛГАРИ !!! ОСТАНАХМЕ ЕДНА ШЕПА, А НИЕ ВСЕКИ ДЕН МРЕМ ЗАРАДИ НАШИТЕ НЕРАЗУМНИ ПОСТЪПКИ! КАТАСТРОФИ, ПИЯНСКИ ИЗЦЕПКИ, .... НАПРАВО Е УЖАСНО ТОВА КОЕТО СЕ СЛУЧВА! НИЕ В Пловдив СМЕ БЕЗОБРАЗНИ ОЛИГОФРЕНИ! ЗА 2 ДНИ - 2МА ЧОВЕКА ПО НА 30 ГОДИНИ ЗАРАДИ ШОФИРАНЕ. ЖАЛКО !!! ЗАСЛУЖАВАМЕ СИ НОВОТО ПОРОБВАНЕ ОТ ЦИГАНИ И ТУРЦИ!!
+3
 
 
Става дума за автобус номер 66, ако има някакво значение за полицията де, но едва ли...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юни 2022 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Изготвят стратегия за развитие на Летище Пловдив
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Земетресения в България
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: