ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Мощна чужда фирма търси да наеме още 100 служители в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:38 / 09.03.2017Коментари (3)9684
Най-големият работодател в аутсорсинг индустрията у нас Telus International Europe търси да наеме още 100 служители в Пловдив. Отворените позиции са основно с немски и френски и компанията планира да ги запълни до 30 април. Това стана ясно днес след представяне на нейните дългосрочни планове за развитие в града. Сред клиентите на компанията, чиито операции се обслужват в Пловдив, са световни лидери в сферата на онлайн плащанията, туризма и високотехнологичния сектор. 

"Плановете ни са да продължим да се развиваме в Пловдив, както и да продължим да привличаме нови клиенти към бизнеса си тук. В момента отворените позиции, които имаме, са над 100, а хората, които ще ги заемат ще имат възможност да работят за едни от най-големите марки в световен мащаб, включително две компании от списъка на Fortune 500", сподели Ксавие Марсенак, президент на компанията. 

Telus International Europe е сред малкото представители на бизнеса в Пловдив, които успяват да привлекат дори чужденци, които да работят и живеят в града. В момента в офиса на компанията в Пловдив работят над 20 чужденци, които са от 8 националности, включително Франция, Испания, Холандия и Камерун. 
 
"Много се радвам, че Telus се развива така бързо в Пловдив. Те бяха една от първите компании стъпили в града и всички ние сме много горди от начина по който порасна офисът тук и социалната отговорност, която показва компанията. Ние като общинска администрация положихме много усилия да развием IT и BPO индустрията в града и в момента имаме над 6 000 заети. Добрите условия на работа привличат все повече млади таланти, а потенциалът на града ще осигури бързо развитие на този сектор следващите няколко години", каза Стефан Стоянов заместник-кмет на Пловдив по образование и бизнес развитие. 

По време на събитието стана ясно, че от 13 март Telus International стартира и безплатна езикова академия в града. Тя е насочена към кандидати, които искат да подобрят нивото си на немски. Следващата такава академия е с френски. Всеки, който иска. може да кандидатства, като компанията покрива всички разходи за 4-седмично обучение по езика. Успешно преминалите през него могат да подпишат трудов договор и да започнат работа веднага. 

"Това е възможност, която даваме на хората в Пловдив, които биха искали да се развиват в глобална компания да го направят при нас. Екипът ни постоянно се разраства и имаме нужда от добре подготвени хора, които на един бъдещ етап да заемат и мениджърски позиции", заяви Филип Угринов, вицепрезидент Маркетинг, Продажби и Бизнес развитие. 

Telus предоставя на служителите си в Пловдив над 40 допълнителни придобивки, както и много възможности за кариерно израстване. Само за изминалата 2016 година служителите, преминали през кариерно развитие в компанията. са 30 човека. Аутсорсинг доставчикът има глобално разработена програма за развитие на таланта на служителите, която позволява при успешно завършване на всички вътрешни обучения, човек да достигне мениджърска позиция за година и половина. Интересен факт е, че над 85% от хората, заемащи административни позиции в офиса на компанията в Пловдив. са стартирали кариерата си като специалисти обслужване на клиенти.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Дошла е на грешното място тая фирма. Тук е пълно с неграмотни, мързеливи дроиди които за по малко от 1000лв не биха работили никъде. Най-добре да се ориентират към друго място
+1
 
 
Мощна, мощна, колко да е мощна - до минимална работна заплата и стигат силите! Да звъннат във Виетнам - от там да внесат!
-2
 
 
В западащия град,чужда фирма търси работници! де**а и кмета,развали хубавия град,как си беше яко с рендета по главната и откриване на градски тоалетни....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Мигранти и бежанци
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
Аматьорски футбол
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян (1481) 16%
Спас Гърневски (1273) 14%
Д-р Иван Чомаков (866) 10%
Славчо Атанасов (2348) 26%
Иван Тотев (2317) 26%
Здравко Димитров (788) 9%
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: