ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Младежи изпотрошиха с камъни прозорците на Джумая джамия
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:12 / 05.01.2013Коментари (91)9654
© Plovdiv24.bg
Двама младежи бяха заловени минути след извършена хулиганска проява в Пловдив. По първоначални данни днес около 4 часа почерпените П.Д. /23 г./ и Т.П. /22 г./ били хвърлили камък и счупили 3 стъкла на Джумая джамия. 

Служители от "Общинска охрана" успели да задържат двамата пловдивчани и сигнализирали в Четвърто РУП, където младежите са задържани за 24 часа. 

При проверката било установено, че П.Д. е известен на полицията. За случая е уведомена Районна прокуратура - Пловдив.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Стоя и се чудя защо коментарите ми не са активниу т. е. защо ръчичките в горния десен ъгъл са сиви, а не зелена и червена.
на 06.01.2013 г.
+6
 
 
Това за виенето на микрофоните е вярно, но няма нищо общо с чупенето на стъкла.Така че не разбирам адмирациите. Общината да си поеме отговорностите по осигуряване на спокойствието на гражданите.А тези момчета са постъпили вандалски. Не си герой ако изпиеш толкова, че да не знаеш какво правиш. Всеки трябва да носи отговорност за действията си. Общинска охрана са изпълнили задълженията си, защото редът трябва да се спазва от всички. Така че адмирациите са за тях струва ми се.
+1
 
 
Браво на момчетата!!!!Затвор за еничарите от "Общинска охрана"!!!
+12
 
 
Аз съм 3-то поколение пловдивчанин и това неразбираемо за мен и повечето пловдивчани виене по микрофоните ме изнервя адски.В центъра на най-стария град в европа да се допусне това.Джамията е най-голямата в България и има достатъчно място за всеки да си чуе молитвата вътре без микрофони.Да ама не-това е много по-подстрекаващо и нагло спрямо толерантността на пловдивчани отколкото 2 счупени прозореца.
0
 
 
Тея образи за бинзин не съ ли чували :DDD
+1
 
 
ТУРЦИ,МАХНЕТЕ СЕ ОТ ГРАДА НИ .... ДРЕВЕН И ВЕЧЕН!!!!!
+4
 
 
Каква ли майка ги раждала, какъв баща ги е възпитал , в кое училище са учили, в кое общество са расли тези младежи , които хвърлят камъни по храм. Действия от този тип показват липса на ценностна система и колкото повече такива хора има - толкова е по-болно обществото. Искрено се надявам, че са малцинство хората , на които във форумите толерират подобни действия.
+12
 
 
Нула толерантност за подобни дебилни прояви в Пловдив ! Дали хвърлят камъни или боклуци, или карат като в електронна игра - всеки да реагира както им се полага, ако полицията и съдът не ги контролират ! Срамно е да има толкова промити мозъци в родния ми град! Детството ми е минало в Капана. Дали е джамия или църква всички деца щастливо живеехме сред тези уникални за света паметници на вярата и надеждата! Хората се различават само по това дали са човеци! Другото са постановки на всякакви паразити, които използват празноглавците за каквото им носи полза! И Католицизмът и иислямът, и православието са замислени като мирно и достойно упование във вярата и надеждата! Друг е въпросът, че във всяка религия се упражняват олигофрени! Католиците са накичени със златни кръстове по 1 кг., православните свещеници приличат на анимационни прасета от пиене и ядене, а мюсюлмански дебили издевателстват над жените и децата си като садисти! ..... НЕ докосвайте величието на Пловдив, фатмаци неграмотни! Затвор за тези помияри ! Вън от Пловдив, селски празни глави !
+2
 
 
Във момента се срамувам че съм ЛОКОМОТИВЕЦ. Нямах представа какви хора има между нас.
+7
 
 
Това са някакви футболни хулиганчета, които 100% са неграмотни , не могат да пишат правилно дори на родния си език, но имат позиция за религия и всичко останало в този живот, решават проблемите с камъни и бой.Не може някакви неграмотни олигофрени , за които един футболен отбор е всичко в жалкия им живот да действат по този маймунски начин.Учудвам се колко много подкрепа получават тук.По форумите е пълно с идиоти.
+7
 
 
ВСЯКА ЕДНА РЕЛИГИЯ Е ДОСТОЙНА ЗА УВАЖЕНИЕ.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юли 2022 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Купа на България, сезон 2023/2024
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: