ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Мерцедес удари 4 коли и избяга, издирва се
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:34 / 14.12.2009Коментари (35)10836
© ПОТВ
Луксозен автомобил помете 4 коли в "Тракия" и потъна вдън земя. Собствениците на возилата се чудят какво да правят, защото всеки вдига рамене, дори КАТ и застрахователните дружества. Търсят се очевидци на инцидента пред блок 150 в петък срещу събота.

Както обикновено хората от блокa паркират колите си на булеварда, защото няма гаражи. В събота сутринта 4-ма души са изненадани-неприятно. 4 возила - Форд Фиеста, Форд Ескорт, Рено Лагуна и Фиат са ударени. Извършителят бяга от местопроизшествието.

Собственичката на Фиестата казва, че жена в близкия павилион е видяла сив мерцедес, купе, който е ударил спрелите коли. Днес хората подават жалба в Пето РУ, което е на 100-тина метра от мястото на инцидента.

Униформените отговарят съвсем нормално за България. Собственикът на Фиата обясни, че са казали, че няма как да съставят протокол за щети, а ще търсят извършителя 10-тина дни. Ако не го намерят, нищо не могат да направят. КАТ и те не си мърдат пръста за оглед или съставяне на протоколи, а от застрахователните къщи вдигат рамене - няма извършител, няма от къде да се вземат парите.


(с) ПОТВ


Източник: ПОТВ







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Какво общетение искат ??????? Те са спряли НЕПРАВИЛНО, не защитавам този който ги е отнесъл но пък и те нямат право да спират на пътното платно. ХОРА ДОКАТО ВИСИЧКИ НЕ ПОЧНЕТЕ ДА СПАЗВАТЕ ЗАКОНИТЕ ДОТОГАВА ЩЕ ПРАВЯТ С ВАС КАКВОТО СИ ПОЙСКАТ.(ПС. каква поляна има остани на 150-ти блок, защо всеки си мисли, че ще спира там където намери за добре)
0
 
 
Така наречените "застрахователи",за които има по-кратка и 100% точна дума - крадци - заслужават да бъдат обесени до един на централния площад!
+1
 
 
ако е наистина 124купе май живее някъде към ресторант стадиона 2-3 пъти съм го засичал този селяк да профучава опасно покрай мен .....няма да се очудя ако има роднина полицай..... щом е без преден джам скоро няма да се появи да нее луд..... в кат се водят колите по цвят и марка а от тази са много малко ИСКА СЕ ЖЕЛАНИE
+2
 
 
не вярвам в Пловдив да има повече от30-тина от този модел като добавим и сив цвят бройката пада още, иска се малко желание и извършителят щесе намери СТИГА ДА ИСКАТ ДЕ
0
 
 
И как разбраха, че са ударени от ''Луксозен автомобил'', след като чак сутринта са разбрали, че някой им е ударил колите??? Значи някой е видял този лукс да помита тези 4 коли.. но както някои казаха- от събота до понеделник- 2 дена- през това време могат да се заличат ''следите'':П И за тази работа кой е веновен?За мен лично не са виновни хората, които нямат къде да си паркират колите, а Общината, че не им е направила паркоместа.. Във всяка една НОРМАЛНА държава, когато с строи жилищен блок, освен свободно място пред блока, се прави план и за паркоместа и за гаражи, а не както тук- строят ми се блокове-г*з до г*з, а няма никакво свободно пространство, т.че нещата са си навързани....
0
 
 
100% никои от вас незнае каде е този блок 150 и за какъв булевард става на въпрос,точно там колите си паркират винаги на сикиме и има цяло платно свободна за трафик от 1 кола на минута ;) Просто тоя пе*ал е бил пиян ! Не са виновни хората които си спират на 15метра от блока !Става въпрос за военните блокове до пазара !
+1
 
 
Ако може всички неправилно паркирали по булеварди и по тротоари да ги блъсне тролей ще е най добре.
+2
 
 
ама че история а органите на реда как така нищо не знаят защо не разпитат информаторите си да не се правят на ударени ами да си свършат работата
+1
 
 
сигорно ще остане неразкрит.миналата седмица във вторник вечерта някав беше отнесал двете огради на спирката на 60-кластното.човека си беше оставил цялата броня сас номера и беше офейкал.и кво стана.....нищо
0
 
 
Случаят ще си остане неразкрит най-вероятно. От петък до понеделник щетите от един удар могат да бъдат заличени няколко пъти. Ако собствениците на автомобилите нямат автокаско, ще пият една топла вода, защото щетите няма кой да им ги плати, тъй като няма лице, от чиято гражданска отговорност да бъдат изплатени обезщетенията. Следващия път ще си помислят дали да паркират на оживен булевард. Автомобилите НЯМАТ място по булевардите.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юни 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Честване на 2 юни - Деня на Ботев
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Световна черна хроника
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян (2270) 15%
Спас Гърневски (2066) 14%
Д-р Иван Чомаков (1398) 9%
Славчо Атанасов (3895) 26%
Иван Тотев (4182) 28%
Здравко Димитров (1310) 9%
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: