ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Масово продават цигари без бандерол в Столипиново
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:32 / 12.04.2010Коментари (24)5733
© Plovdiv24.bg
Бизнесът с цигари без бандерол в пловдивския ромски квартал Столипиново процъфтява, установи репортерска проверка. Докато цената на родните цигари се покачва, масово там се купуват кутии от 2 лева. Интересен е фактът, че според баркодовете цигарите са с произход от Турция и Германия. На турските кутии обаче има щампа, че са произведени в Европейския съюз, което прави Турция 28-мата страна членка на Европа.

През последните месеци в най-голямата ромска махала в България бяха направени няколко полицейски акции срещу търговците на нелегални цигари, въпреки това обаче продажбата им в квартала не е спряла.

Продажбата на цигари без бандерол ощетява държавата със стотици хиляди левове на всеки ден.

Източник: ПОТВ







Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Искам да кажа едно БЛАГОДАРЯ на Вдянков!!! Благодарение на този човек аз ОТКАЗАХ ЦИГАРИТЕ!!! БРАВО!!! И не само аз - а и още много мои познати също!!! Ето как нашите сегашни политици положително влияят върху здравето на народа си!!! Това трябваше да стане много отдавна - в цял свят цигарите са си скъпо удоволствие - по-добре така отколкото храната!!!
0
 
 
Той Народа го е казал: Сиромах човек, жив дявол. Това не е начин да откажеш някого от тютюна. Все ще се намери начин за заобикаляне на тоя висок акциз. Дянков така и не може да разбере, че няма как да вземе на босия цървулите.
+1
 
 
Дали циганите биха могли да нанесат толкова щети на държавата ,колкото нанесоха политиците през последните 20 години .Нака спрем да виним за всичко . Вина са това имат тези дето станаха богати прес последните години така наречените бизнесмени ,стройтели престъпници и пладнешки обирджий и политици . Глобалното затопляне не вина на циганите.
-1
 
 
АБЕ ГЛУПАЦИ ТОЛКОВА ЛИ НЕ СЕ СЕЩАТЕ ДА СИ КУПУВАТЕ ТЮТЮН!!! За 7 български лева си купувате 40 грама тютюн трябват Ви още едни листчета и филтри. Цигарите в западна европа са по горе-долу 5 евро, за тамошните стандарти това са си 5 лева.
0
 
 
Дянков до къде ни докара с твоите антикризистни мерки
-1
 
 
Оооо неразумни юроде неможе само да искаме.....не плащаме данъци,купуваме контрабандни цигари,осигуряваме се на 4 часа,не плащаме застраховки,подписваме се на по 2 ведомости за заплати а после защо държавата ни е на последно място в Европа
-1
 
 
Тук виждам много ИНТЕГРИРАНИ българи. Жалко, че ромите не успяхме да интегрираме, но пък защо след като българите, за разлика от ромите, с радост се интегрират към циганските порядки. Евтинийка, циганийка, контрабанда, мизерни капанчета.....ееех! Даже и по реване и жалване вече са надминати циганските майстори. Повечето коментатори тук ще се скъсат да псуват "държавата", че нямало пари за това, за онова, че бюджетът така, а пък еди кое си онака.
0
 
 
Всяка неделя срещу КАТ -Пловдив става огромен бит-пазар на който освен всякакви буклуци се продават поне 20 вида цигари без бандерол.Има Боро бяло и червено,има Кинг,Карелия всякакъв вид,Мерили и т.н.Има цигари на стек от 18.00 лв за най-големите боклуци и малко по-скъпи за другите марки.Интересно защо милицията спи.Така че на биткака до Руският пазар срещу КАТ освен птици и гълъби,прах за пране и всякакви други стоки се продават огромни количества цигари направо изкарани на стекове по малки сергии
+3
 
 
Хах сетихте се. Кой луд бил дал 5лв. за цигари, като може да си ги закупи за 2.:))). Ако си бяха на старите цени 2-2,50 лв., държавата нямаше да бъде ощетена. Сега загубите и ще бъдат по-големи.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2022 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Купа на България, сезон 2023/2024
Дублиращ отбор на ПФК Локомотив
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: