ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Масови проверки в градския транспорт на Пловдив след ваш сигнал до Plovdiv24.bg!
Автор: Васил Динев 11:21 / 24.10.2019Коментари (5)16794
© Plovdiv24.bg
От ОП "Организация и контрол на транспорта" се свързаха с редакцията на Plovdiv24.bg. Поводът - статията ни от вчера със заглавие "Ученик от Руската: Изгавриха се с нас брутално!".

От предприятието обясниха за читателите на медията ни, че са се самосезирали след материала и че от тази сутрин текат масови проверки във връзка със сигнала.

Специалисти от предприятието на място проверяват посочените линии, а от друга страна, текат проверки и в GPS системите, които отчитат всяко едно неспиране на на спирка.

От ОКТ предупреждават, че ако сигналът се потвърди, ще бъдат наложени санкции на всички нарушители. От началото на годината досега на превозвачите са наложени глоби в размер на 40 000 лева за различни нарушения.


Още по темата: общо новини по темата: 330
26.03.2024 »
12.01.2024 »
08.01.2024 »
07.12.2023 »
06.10.2023 »
09.09.2023 »
предишна страница [ 1/55 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
аз не знам в Пловдив до кога ще има такъв скапан транспорт втория по големина град европейска столица ориенталски транспорт смърдящи кондуктори неприлично облякан и на стол кондуктора кондуктори да има четири пет четири облякан и нормални другото всичко е смрад миризма днес в автобус 44 малък щъркел се качих кондукторка жена мърлява миризлива воняща на чорапи цигари алкохол и под за какъв европейски транспорт говорим аз ако съм кмет късам договорите плащам неустойки и чрез съдебен път търся отговорност на бивши кметове там какво ли не ще си търся ще търся парите от тях с които съм платил неустойки късам договори и после съдебни дела на бившите управници които унищожиха транспорта особено Тотев който обира за чомаков тоест Чолаков и Ангелов който унищожи тролеите точно заради тях двамата еднолично скъса договора на Батаклиев относно тролейбусния транспорт заради Чолаков и Ангелов а да не говорим преди време Иван чомаков умишлено продаде градски транспорт за да може да бъде разграбено това дружество трябва да се търси отговорност трябва просто този транспорт в този град трябва да се оправи трябва да се възстанови електротранспорта да има общинско дружество това е срамота малките градове направиха европейски цивилизован транспорт апловдив с най-скапания транспорт ориенталски с малки автобуси тип ученически в които единствено освен деца да се возят друго не става това е срамота разберете го дано новия кмет да слезе на земята и да прекрати тези договори на тези не читави превозвачи да създаде общинско дружество да възстанови електротранспорта да кандидатства със средства от европейските фондове да създаде един европейски транспорт във втория по големина град Пловдив това е срамота
+2
 
 
Докато кмета и чиновниците му са в "игричката" превозвачите ще правят каквото си искат. Кмете, нали хвърли 50 милиона за оптимизация на транспорта.Създаде нова дирекция ОКТ,даде им сграда,купи им техника именно да следят и контролират на мониторите и GPS системите изрядността на градският транспорт. Ама май възможностите им и желанието им за работа стигат колкото да се оглеждат в мониторите колко са красиви.А какво работят, гражданите да им берат грижата. А 40 х.лв. санкции от началото на годината за безбройните и фрапиращи нарушения на превозвачите са си направо "бонуси".
+5
 
 
Какъв е смисъла да ги глобявате, като ще си платят глобите и после ще кажат, че нямат пари за гориво и пак ще им отпуснете средствата. Да може и мен така да ме глобяват от КАТ. Да ми взимат парите и после да ми ги връщат по Коледа за подаръци на близките.
+2
 
 
Каквито и проверки да има, който и да стане кмет, услугата градски транспорт няма да се подобри. Един бойкот на превозвачите или постоянен протест пред общината може и да оправи нещата, но не е напълно сигурно.
+3
 
 
Сутринта се качих на № 10 срещу стадион "Ботев" посока Тракия стигнахме за стадион Лаута и на спирката една жена се качи и шофьора като се развика оня отпред не ти спря нали, защо не му махна, а чакаш мен да спирам на спирката,хем знаеш че нямаме време и все бързаме ,остава и по спирките да ви качваме,при което аз "паднах" от седалката ,такъв нагъл индивид за пръв път чувах изобщо той е на работа само фиктивно да минава маршрута без да спира по самите спирки,един брадясал старчок и шпореше като луд с тези малки автобусчета наречени щъркели,идваше ми да му забия един между веждите да иде да си почине някъде,но той и това нямаше да го разбере изобщо ,транспорта ни е само на хартия - договри,уговорки иначе им дадоха още половин милион лева само мир да има....бездънна яма,та не се учудвам защо не спират по спирките гонят разписание....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян (885) 16%
Спас Гърневски (795) 14%
Д-р Иван Чомаков (544) 10%
Славчо Атанасов (1452) 26%
Иван Тотев (1490) 26%
Здравко Димитров (486) 9%
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: