ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Любими изпълнители ще пеят в Пловдив в подкрепа на обществено значими каузи
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:35 / 26.04.2024Коментари (0)3488
©
Събитието на Летния театър на 18 юни е част от национално турне, в подкрепа на две обществено значими каузи

Пловдив става част от националното турне "Концерти с кауза“  2024  - "С песен и стих в сърцата“. Събитията в страната и в Пловдив са в подкрепа на хората с репродуктивни проблеми и каузата "За повече българска музика в национален ефир“.

На 18 юни, вторник, от 20:30 ч. на Летния театър на Бунарджика в Пловдив, публиката ще се наслади на незабравимите хитове на популярни български изпълнители, прегърнали каузите и убедени в мисията да бъдат техни посланици. Това са обичаните Маргарита Хранова, Нели Рангелова, Петя Буюклиева, Милена Славова, Росица Ганева, Дует "Шик“, Дует WEIL, Коцето – Калки, Искрен Пецов, Красимир Недялков, "Дует с кауза“ – Галя Георгиева и Атанас Лазаров, Вокално трио "DEJA VU“ (Мирослав Станчев, Дражо Бошнаков и Бранимир Недков), Група "Спринт“, Група "Хоризонт“, група "Жестим“. Концертите се провеждат в съпровода на оркестър "София“. Водещ е Веселин Пренеров  – телевизионен журналист и общественик.

Специални гости на събитието в Пловдив са децата и младежите от "Арт войс център“ - гр. Пловдив, с ръководител и музикален педагог – Румяна Иванова.

Името на турнето е избрано специално, тъй  като подкрепя две каузи с изключителна важност за България. Първата е свързана с информационната кампания в подкрепа на хора с репродуктивни проблеми под надслов "Да сверим биологичния си часовник навреме“. Втората е във връзка с  националната кампания "За повече българска музика в национален ефир“, която се превърна в кауза на огромна част от българските музиканти и изпълнители. Тяхната цел е да има над 50 % присъствие на българска музика в националните ни медии.

По време на турнето ще бъдат раздавани листовки с полезна информация за възможностите и изследванията, които показват репродуктивния статус на жените, а част от средствата ще бъдат предоставени за инвитро процедура на семейство, на което мисията да станат родители е кауза.

Организатори на националното турне са Сдружение "Независими автори, музиканти и продуценти“ /СНАМП/ и Студио Спринт Проджект. Провежда се с помощта на Конфедерация на труда "Подкрепа“, както и със съдействието на Комисията по труда, социалната и демографска политика и Комисията по култура и медии към Народното събрание.

Билети се продават в системата на Еventim в цялата страна, в Пловдив – каса "МаскАрт“ в Дом на културата "Борис Христов“, Билетен център пред Община Пловдив, в Туристически информационен център на пл. Римски стадион, каса на Античен театър и онлайн на Eventim.bg. Можете да се снабдите с билети и чрез системата на Bilet.bg, касите на EasyPay и EPAYGO.

Партньори са Фондация "Искам бебе“, Агенция за публични комуникации "Профайл“, Сдружение "Жени с кауза“, ХайЛайф. Мотото на всички участници в турнето е: "Всеки решен проблем прави живота ни по-сигурен и по-добър“!







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Детско-юношески футбол
Първа лига, сезон 2023/2024
ВК Марица, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: