ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Лидери на протестите от страната се срещат в събота в Пловдив на тайно място
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:36 / 08.03.2013Коментари (9)3582
© БГНЕС
Лидери на протестите от страната си дават среща тази събота в Пловдив. Сбирката ще започне в 11 часа, но до последно от съображения за сигурност мястото ще се пази в тайна.

В Града под тепетата ще се съберат не само бунтарите, които преди седмица се видяха в Сливен. Поканени са и представители на паралелни протести и кръгли маси, които се проведоха в столицата и в страната.

"Преди началото на срещата всеки участник ще подпише декларация, че не е партийно обвързан", заяви едно от лицата на протестите в София Янко Петров. Хората, които членуват в партии, ще бъдат помолени да напуснат срещата. Идеята е протестиращите да представят общи искания на президента.

На нея ще се обсъди обстановката в момента. Ще се набележи и стратегия за действие, след като в сряда след среща на различни групи на протестиращите председателят на парламента Цецка Цачева даде ясно да се разбере, че промени в Изборния кодекс от сегашните депутати не могат да се очакват. Поправка на Изборния кодекс обаче е едно от основните искания за протестиращите. Те настояват за облекчени условия, при които граждански сдружения да издигат свои кандидати за депутати.

"Срещата в Пловдив е първа от поредицата регионални кръгли маси, на които да се чуят местните проблеми на хората и най-вече на малкия бизнес", обясни флейтистът Кристиян Коев. Той бе инициатор на две дискусии в столицата. Предстои да се направят подобни срещи в Бургас и Варна

Източник: в. "Стандарт"


Още по темата: общо новини по темата: 271
26.06.2020 »
03.03.2020 »
18.01.2020 »
10.04.2019 »
28.02.2019 »
02.07.2018 »
предишна страница [ 1/46 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+8
 
 
Такива скришни завери а-ла-Доган а-ла-Станишев ги знаем - сбъдвайте мечтите на ДПС и БСП за истеричен хаос и чакайте месия - манипулирани БЕЗДЕЛНИЦИ !!!
-4
 
 
Кво се криете бе,кажете къде е сбирката за да може най-голямата агитка в Бг да дойде да ви подкрепи,да си кажем и ние мнението като граждани,поканете Локото и тях,нека и Левски да дойдат така или иначе ще са в града и тогава ще видите СИЛА
+4
 
 
На Джендем тепе има едно такова тайно място. Решетки на прозорците има, стаите са звукоизолирани . Сталин и Хитлер и Наполеон в момента пребивават там и могат да дадат и те акъл на завераджиите.
+1
 
 
Модерни революционери. Изчистете България от всичката комунистическа напаст!!! И боко, и станишев, и местановци, всичкото да изчезва от политиката!!! България се нуждае от млади и амбициозни хора, стига тези дърти марионетки на монополите и мафиите... Със 100% борба срещу корупцията и намаляване на крупните данъчни измами, и със една реформа във образованието, резултатите ще излязат на лице до 5-10 години, защото сме се забили за 23 години много здраво. СТИГА ПОВЕЧЕ ЛЪЖИ, СТИГА ПОВЕЧЕ БЕДНОСТ, СТИГА ПОВЕЧЕ ПОДИГРАВКА С БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, все едно сме овце, обещават едно и също всичките в 8 вечерта и до там, наркотиците си минават, източват се данъци, държавата е изгнила от корупция, а те хващат младежи с нищожни количества забранени вещества и отчитат дейността си със нечий друг пропилян живот... Тези които са имали пръст в политиката до ден днешен, трябва да им се издаде забрана да стъпват отново в управлението, било то парламентарно,общинско, регионално и тн.!!!!! БЪЛГАРИ БЪДЕТЕ СИЛНИ!!!! МИСЛЕТЕ ЗА БЪДЕЩЕТО!!!
+4
 
 
Тайно .тайно -колко да е тайно това място - всички от Наречен вече знаят- допускат се само хора с пропуск - тип жълта книжка .
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юли 2022 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
Аматьорски футбол
Спортен риболов
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: