ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Корнелия: Аз работа за 500-600 лева няма да започна
Автор: Мариана Панчева 14:33 / 26.11.2016Коментари (120)41275
Психолог ще започне индивидуална работа с децата на загиналия в бруталната катастрофа на бул. "Руски" Атанас, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Това заяви вдовицата Корнелия по време на пресконференция, свикана от самата нея. 

По думите й срещата на малчуганите (дечицата са на 10, 9 и 7 години) със спрециалист ще е в изключителна помощ, тъй като цялото семейство трябва да се научи да живее без Наско. 

"Тези малки деца изгубиха баща си, който беше всичко за тях, който ни глезеше и задоволяваше най-дребните прищевки с много любов. Наистина ще ми липсва."

Най-добрата помощ за Корнелия в дългосрочен план обаче е да си намери подходяща работа. 

"Аз съм математик, но сметките ми куцат и не мога да работя с пари", обясни тя. 

Затова и отклонява предложения за сервитьорка и продавачка. Корнелия обаче се похвали, че има изключителни организаторски способсности и сподобност за работа в екип. 

До момента има няколко предложения за работа, едно от тях - от "Лидл", но директно е отказала. Все още не е разговаряла и с шефа на "Чистота", който също пожела да й помогне. Сама тя не се е съврзала с него заради големия брой съобщения и обаждания, които получава. 

Корнелия обаче бе категорична, че търси начин да реши проблема с материалното осигуряване на семейството си качествено. 

"Аз работа за 500-600 лева няма да започна, входовете около нас да мия, ще взема повече пари и ще съм повече с децата. Искам да е работа, която ще ме удовлетворява, ще работя с желание. Това ще е най-голямата ми помощ, не искам да живея на гърба на хората."





Още по темата: общо новини по темата: 102
17.07.2020 »
28.05.2020 »
26.05.2020 »
25.05.2020 »
25.05.2020 »
22.05.2020 »
предишна страница [ 1/17 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Почти всички от коментиралите тази новина са ОЛИГОФРЕНИ. Вие сте глупаци! Направо ме е жал за вас, кретени прости! Срамувам се от вас, срамувам се, че съм българин. Комплексари!
0
 
 
500-600лв.заплата може и да е малко като сума за издържането на семейството, но за човек без стаж...и какво значи математик ама не съм добра със сметките? Казва, че ако мие входовете ще взема повече, ми приветстваме решението й щом е преценила, да започва. Лично мен тази история ми става противна. Сега другите са виновни, че са я подвели...В заключение единствено, което мога да кажа жал ми е за децата, които след огромната трагедия живеят в абсолютно нездравословна среда с очевидно неуравновесен родител. Дано жената бързо се стабилизира, защото тези деца живеят в риск и социалните и закрила на детето е време да вземат отношение.
+2
 
 
А аз вероятно съм луда, че работя за 600 лв и имам трудов стаж 35 години. Явно е че с тези пари не могат да се издържат 3 деца.....но желание за работа имаш ли Корнелия?
+1
 
 
Ако не беше тази трагедия и работа нямаше да видиш, кой щеше да ти предложи. Тази жена от нищо се превърна в звезда. Постоянно я дават по телевизията , работа и предлагат , пари и предлагат а тя наглата с голямо самочувствие това не искам ,онова не искам , парите сама ще си изкарам ....!!!
0
 
 
Не те ли е срам малко ма овца,хората се опитват да ти помогнат,а ти.....що не вземеш да спреш с медийните изяви и да млъкнеш щото вече си жалка
Сподел;ОИБУЖЪТРЕЗВТи какво ново....
на 27.11.2016 г.
0
 
 
ШУНДА, ДА ПОЧНЕ КАТО ДАСКАЛ, ЗА КАКВОТО Е УЧИЛА!
-1
 
 
Тя няма как да издържа сама три деца с 600 лева, ясно е
0
 
 
Как 6те работис като си навикнала да те е...и хранят...Ти не само с математиката си зле,ами си за психятър,а децата да се дадат на хора,които сте ги обицат...Ако бесе истинска маъка сте6е и за 500 давработис да има за тях,ако нисто поне да не са гладни....Коя си мислис да си,принцесата на Монако тарабо...като те гледам и за кифла не ставас,единствено за магистрала след като не иска6 с труд да си вадис хляба
+3
 
 
психолога трябва да работи с нея щото очевидно не е добре
+1
 
 
Еййййй тази съвсем изнагля Нямало да работи за 500 лева На толкова хора в тази държава се е случило такова нещастие само тя се намери да проси по медиите Познавам жени загубили си опората в живота които с висше образование метат стълбища и се радват на някоя стара дрешка за децата си Тази скочубра орева света за пари .Намерете и работа на мързеланата Много лесно да свири на тънката струна на хорското съчувствие по коледа каквото си изпроси все е кчр Натирила го човека на две работи да ги глези и да им задоволява прищевките а не за него реве ами за пари Ейййй ни срам ни сурат
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2019 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Първа лига, сезон 2023/2024
Реформи в БДЖ
Проектът Модър - Царевец
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: