Кметът на "Тракия" даде старт на санирането на детска градина

Автор: Стоян Маджиров
Коментари (1)
15:37 / 08.08.2019
2828
Кметът на "Тракия" Костадин Димитров инспектира старта на дейностите за саниране на детска градина "Д-р Едгар Бороу“ в района. Той бе придружен от директора на заведението Димка Христова, началника на отдел "Образование“ Лиляна Власова и представители на фирмата-изпълнител.

Проектът на Община Пловдив е по програма "Красива България“, като общата му стойност е близо 390 000 лева. Безвъзмездната грантова помощ по  програмата е  118 хиляди лева , а останалите около 270 хиляди лева  са от бюджета на Община Пловдив.

В следващите месеци предстои да бъде монтирана изолация на сградата, хидроизлация на покрив и други мерки за енергийна ефективност.  

Заместник-кмет “Общинска собственост, устройство на територията, строителство и инвестиции" инж. Йордан Калев подчерта, че Община Пловдив регулярно участва в програмата "Красива България“ и в повечето случаи получава допълнително финасиране по различни важни за обществото проекти.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдивчани гневни на новите порти на Източната порта: Като в зат...
В Пловдив жена получи бяла роза - някои разчетоха това като злове...
Пловдивчанка за Централна поща: Огромното й постмодерно туловище ...
Община Пловдив дава близо 2 млн. лв. за контрольори за лечебните ...
Музеят на авиацията с вход свободен днес
Единственият булевард в Пловдив, по който не минават автобуси?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).