ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Кметът: Търпението ни към номерата на превозвачите вече прелива чашата!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:54 / 15.11.2012Коментари (34)11199
© Plovdiv24.bg
"Няма да допуснем превозвачите да създават проблеми на пловдивчани", закани се днес пред журналисти кметът Иван Тотев, предаде репортер на Plovdi24.bg. Той беше категоричен, че ако до края на тази седмица напрежението, създавано от някои тях във връзка с издаването на преференциалните карти за пътуване, не се тушира, в понеделник ще се срещне с управителите на фирмите. Те ще бъдат предупредени още, че Общината ще вземе всички мерки да сложи край на начина им на работа в момента, а именно: неспазването на графика, указан на електронното табло на Общината и излизането на по-малко автобуси, отколкото трябва.

"Който не иска да прави бизнес в Пловдив, да отива някъде другаде - в някое село или в друг град. Толерантността и търпението, които проявяваме тук към превозвачите, вече прелива чашата. На това, пловдивчани да висят по спирките, защото например вместо 22 са излезли само 11 автобуса или пък да чакат рейса според графика на електронното табло на Общината, но превозвачът или шофьорът да са решили да тръгнат 5 минути по-рано и така хората да чакат "Михаля" мисля, че трябва да се сложи край", продължи емоционалния си коментар градоначалникът.

По отношение на субсидиите, които получават превозвачите, спрямо миналата година, за 2013 г.те ще отбележат ръст с над 1 млн.лв., каза още той.   

Припомняме, че от "Хеброс бус" вече заявиха своето намерение от 1 декември да започнат продажба на преференциални карти, но само за 11-те линии, които фирмата обслужва.


Още по темата: общо новини по темата: 244
08.12.2022 »
05.12.2022 »
04.03.2022 »
13.01.2022 »
06.01.2022 »
01.11.2018 »
предишна страница [ 1/41 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Браво на кмета! Дано все така да държи транспортната мафия! Който не може да кара в Пловдив има нужди, примерно Чешнегирово - Садово - Кочово и обратно. Ама там няма пътници, а когато има, може да ядат и бой!
+3
 
 
Кметът е прав! Хора - пишете на кирилица!!!
0
 
 
еми време е наистина нещо да се направи по въпроса, от одавна градския транспорт е под всякаква критика! хората редовно закъсняват,мръзнат както по спирките така И В АВТОБУСИТЕ,шофьорите се държат отвратително и карат като каруцари! тежко и горко на работещите през уикенда пък - абсурд да отидеш на работа на време! В комбинация с ремонтите по пътищата... стана нещо страшно! Евала на Лондон,че са им денонощни,ама тук това никога няма да стане,затова и сме 100000000 години назад
0
 
 
Как няма да допуснеш?! Този цирк се вихри от много време. Ти какво прави до сега, мишок?
-5
 
 
А дали кмета не иска да изплаши хората от'' Хеброс бус'' защото ако те започнат да издават карти на цената която со обявили само за техните линии, това означава, че автобусите на другите линии ще се движат празни, защото'' Хебро бус'' държат 11 от линиите обслужващи обществения градски транспорт. Аз подкрепям с две ръце'' Хеброс бус'' , защото те предлагат наполовина цената на картите. Нека се замислим дали кмета защитава в такъв случай интересите на гражданите или собствените и на някой превозвач, защото картите които ще се издават от '' Автотранс 2000'' от 2013г ще са на цена 16лв, а тези издадени от'' Хеброс бус'' ще са 8лв. Е, г-н кмете чии интереси защитавате като постоянно вдигате цените на картите, а превозвачите които са против това ще заплашвате с прекратяване на договора. А и смея да твърдя, че '' Хеброс бус'' са може би единствената фирма която си спазва разписанията, понеже всеки ден използвам поне 3 автобуса по техните линии
Стоя и се чудя защо коментарите ми не са активниу т. е. защо ръчичките в горния десен ъгъл са сиви, а не зелена и червена.
на 16.11.2012 г.
0
 
 
Господине Видев 1, проблеми с граматиката ли имате или считате, че просташкият стил е много оригинален и всички се топим от щастие като го четем?
+9
 
 
Ама какво ги търпите още, особено оня Батаклиев циркаджията.
+5
 
 
Сега е моментът маршрутките да предложат карти и половината автобуси ще пътуват празни.
+6
 
 
Толкова много се говори и коментира по този въпрос,че вече хората така се объркаха че дори и не знаят какво искат.Редно е кмета на Пловдив,Иван Тотев да раздава правосъдие иначе проблема никога няма да бъде решен.
+9
 
 
Браво кмете,поне вие поемате отговорност за разлика от вашият колега Г-н Държиков който ужким отговаря за транспорта но нищо не прави!Крайно време е някой да ги стегне защото си мислят че могат да правят каквото си искат когато си поискат!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юли 2020 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
Детско-юношески футбол
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
България в еврозоната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: