ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Клиентка: Повече не стъпвам тук! Похарчих 163 лева, а накрая и 10 за паркинг!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:14 / 26.09.2022Коментари (34)250756
© Plovdiv24.bg
Добър ден, искам да споделя крайното си разочарование от супермаркет "Лекси". Така читателка на Plovdiv24.bg започва сигнала си до медията ни. И допълва:

"Днес след пазаруването си се сблъсках с охраната на магазина, която слагаше скоби на колите в паркинга на магазина. Служителят на магазина ми обясни, че трябва да си платя паркинга, защото колата ми е била там повече от час и изненадващата тарифа беше 10 лв. на час.

Аз прилагам касовата ми бележка за покупката на 50 артикула на стойност 163,66 лв плюс тази за 10 лв. паркинг. Явно трябваше да се поразбързам малко при избора си на продукти, за да не плащам допълнително 10 лв. Или може би да не пия кафе в заведението отпред, или да не разглеждам пердета в магазина отсреща.

Каквато и да е причината да стоя там от 9 до 10.30 сутринта, служителите на магазина показаха, че не ценят клиентите си. Касиерката, която ми сканира продуктите, не каза нищо, за да ме защити, охраната, която ме гледаше как си товаря количката, също стоя безразлично. Та така, ако искате да пазарувате, без да се притеснявате от скоби, ходете някъде другаде, има толкова вериги, които, дори да не ви оценят, няма да ви костват допълнително загуба на време и пари.

Също забелязах, че охраната си набелязваше коли с различна от пловдивска регистрация, моята е пазаржишка. Явно хора паркират там заради болница "Селена", но за тях само да кажа - намерете си платен паркинг, няма да е повече от лев-два на час. Не се занимавайте с огладнели и нископлатени служители. Пазарувайте другаде. Тъй че, "Лекси", това са последните ми 10 лева, похарчени при вас. Мога да си харча 500 лева на месец в покупки на друго място. Благодаря за нищо".







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ами паркингът е на Лекси, не е на кафето или на магазина за пердета отсреща. Има табела, пише 60 мин безплатен престой. Кьорав карти не играе, госпожо.
-1
 
 
Ми овцо тъпа иди с колелото да не плащаш другия път паркинг и кой те е карал да похарчиш пари предполагам само си похарчила едни пари без да си купиш нищо нали
+3
 
 
Лекси е магазин с много богат асортимент, там винаги намирам стоки които в други вериги ги няма. В нормалните държави безплатния паркинг е минимум 2 часа и след това таксуват на час минимална сума . Ако наистина си позволяват да рекетират клиентите след първия час 10лв това е некоректно и не бих стъпил в този супермаркет повече. Хубаво е да се даде право на отговор на супермаркета.Тяхно право е да го правят само в случай , че нямате доказателство че сте били техен клиент по време на престоя на автомобила на паркинга.Явно има паркиращи , които злоупотребяват . Но в такива случаи е редно да има пак регламент , който да разграничава реалните клиенти от такива тарикати.
-1
 
 
А бе вие какво си мислите? В чужбина е без пари ли??? Лелееее много сте сдухани! Кеф цена няма!!! Само, че навън всичко е уредено и драма няма, но тук червената кочина си стои! Стой си у Татарпазарджик! Защо си се довлякла тук? И аз като спрях за повече в МОЛ Сердика си платих отгоре, но....Кеф цена няма!
+1
 
 
Тъпаците, които правите забележка на жената, която пазарувала в "Лекси", че се "мотала" над 1 час, да го духате.По кои правила, ще ти налагат след 1 час такса паркинг 10 лв.? Ако преди това е бил безплатен? 10 лв. за час няма даже в Содия, Виена, Париж... Но вие сте в Майна кенеф сокак
+2
 
 
Така. За непросветените . Въпросният магазин се принуди на такива действия . Това е единственият от веригата на който слагат скоби . Идете на Лекси Марица например там няма такива неща . Причината е че паркингът години наред беше ползван от клиентите на болница Селена ( където паркинга е платен и вечно празен ) , а с времето и клиенти на други обекти около Лекси се възползваха , а да не говорим че съм виждал и коли от съседни кооперации да нощуват там . И така ГАНЬО си знае там е без пари , защо да плащам на Селената или Японския дето няма паркинг ( примерно ) . По-добре на Лекси там е без пари и има място , а хората които искат да пазаруват къде ще паркират никой не го е грижа . ТАКА БЕШЕ . От Лекси сложиха ограда - никакъв резултат . Сложиха предупредителни табели ( с цени времетраене и тем подобни ) - никакъв резултат . И хората се принудиха да почнат да слагат скоби . И сега някой реве . Еми не са виновни от Лекси че Пловдив се напълни с ГАНЬОВЦИ . Аз като клиент на магазина съм доволен понеже сега винаги има места за паркиране . Който иска евтин паркинг да ходи на Селената да паркира . Даже според мен от Лекси закъсняха с това си действие . Трябваше отдавна да го направят .
на 26.09.2022 г.
0
 
 
Като гледам овцата още преди да е влезнала в Лекси вече е направила един час!!! Ами следващият път първо на кафе на центъра (нали много обичате да си разхождате колите) и след това в магазина за 20 мин. и готово!!! .... А и забравих, ГУУУУУСТООООО!!!! Така трябва да се действа с безмозъчните нагли орки!!!!!!
+1
 
 
А тая пазарджишка овца къде е блеела да не види табелите.И какво е това пазаруване час и половина ? Още по тъпото е ,че не си разбира грешката.И накрая прояввява нечовешка наглост като пише до разни треторазрядни сайтове,който пък незнайно защо поместват такива глупости
-2
 
 
Говорим за след 1 час .Какви са тези 10 лв и за колко часа .
+2
 
 
Това вече е голяма наглост, ако е вярно 10лв за след час.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Аматьорски футбол
Катастрофи в България
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: