ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Клиентка: Четете внимателно какво подписвате!
Автор: Диана Бикова 17:58 / 11.12.2022Коментари (8)26299
©
Пловдивчанка се свърза с Plovdiv24.bg, за да се оплаче от мобилния оператор А1. Ето какво сподели:

"Аз съм един от първите абонати на А1, още когато бяха МТел. Купих преди време телефон на изпращане, но три пъти досега съм им го давала за ремонт. В момента за четвърти път е на поправка и ползвам техен служебен. Четох, че след трети ремонт трябва да заменят апарата, защото това означава, че не може да се поправи, но те не искат да ми дадат нов.

Отидох в обслужващия офис, за да попитам каква сума трябва да внеса, за да го изплатя напълно и да си взема друг, пак на изплащане. Момчето ми каза, че е 33 лева и аз поисках веднага да ги внеса. Той обаче ми отговори, че мога чак на 29-ти декември да го направя, но тогава не се знаело дали ще има телефони. Попитах също кога ми изтича договора, защото съм забравила. Бях шокирана, когато ми каза, че е до април 2024 г.

Нямам спомен да съм подписвала нов договор за удължаване на срока на телефона. По-късно се сетих, че през пролетта бях поискала да прехвърля и  телевизията към А1. Тогава ме предупредиха, че таксата ми ще се увеличи с 5 лева от 18 на 23 лева. Няколко дни след това дойде едно момиче, направи оглед и каза, че не могат да пуснат кабели, защото тръбата била смачкана. Затова се наложи да преподпиша договора с досегашния телевизионен оператор. 

Аз пазя всички документи и сега намерих в папката за А1 анекс към договора. В него обаче не пише, че ще ползвам телевизия, а е само за телефонна услуга. Сега искам този анекс да се анулира, защото се чувствам излъгана. 

Искам да предупредя всички хора, особено по-възрастните, внимателно да четат какви документи подписват, за да не бъдат неприятно изненадани като мен.".







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Наскоро получих от А1 документ по мейл, който е тотално фалшифициран! Името е мое, но телефонен номер и подпис - не! Съобщих на кол центъра, 5 дни мрънкане, да съм ходил в офиса да анулирам. Какво ще анулирам, като не съм подписвал това нещо, някой е фалшифицирал документ с моите имена! Нищо не можели да направя, представяте ли си ?!? Хайде в прокуратурата - и да се оправят. Спрях всичко към тях в рамките на няколко седмици. Така че - и по-зле може да е, повярвайте ми!
0
 
 
Държавата утвърждава общите условия които са в полза на операторите и във вреда на гражданите. Затова така смело ни лъжат, защото държавата ги лансира. Сигурно заради черните им очи...
на 11.12.2022 г.
0
 
 
Аз с А1 работя изцяло онлайн. Избрах си тарифа и поднових договора си през сайта им, изпратиха ми договора по спиди да го разпиша. Пращат ми сметките и плащам всичко в сайта им. А офисът им ми е на 100 метра от дома. Ползвайте ги тези компютри, в 21 век сме все пак. Няма драма.
0
 
 
И в Лидъл на Източен си гледайте бележките, че пише едно на етикета, а на касата е друго! После била нова и неразбрала.
0
 
 
МЕНТЕЛА, СА СЕ ПРЕВЪРНАЛИ В ИЗМАНИЦИ !!! БЯГАЙТЕ КАТО ДЯВОЛ ОТ ТАМЯН ОТ ТЯХ
+1
 
 
с тези приключих преди около 16-17 години след скандал-не можело това,не можело онова-картата в коша пред тях и айде чао
0
 
 
МТел станаха много след като бяха Ситрон БГ, а после Мобилтел :-)) Това само за информация. Просто се сетих за 1997-а, когато тези с мобифоните явно презираха нас с джиесемите, защото се имаха за нещо повече. Да, длъжни са хората, но не четат. Признавам си, че и аз не го правя. И 5 листа договор леко ме отблъсква. Интересувам се от основните аспекти. Просто няма как да се прочете това нещо в офиса преди да се подпише. Всички са мошеници. А1 и Йеттел особено. Днес двама другари ми се оплакаха защо не си пускали 5джи-то на телефоните. Защото им свършвали мегабайтите :-))) Без да променят консуманицията. Това по техни думи, разбира се. При Виваком такива проблеми нямам. Но имам други :-)))
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Изготвят стратегия за развитие на Летище Пловдив
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Земетресения в България
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: