ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Клиент на "Тони 2000": Подведоха ни с неактуално меню! Внимавайте!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:19 / 28.05.2012Коментари (86)28987
Здравейте, пиша ви за една случка в ресторант "Тони 2000" до колелото на Панаира, която не вярвах, че може да се случи в днешно време.

На 24.05.2012 г. (четвъртък) компания от 5 човека седнахме в ресторанта около 20,30 ч. Разгледахме менютата и направихме поръчката. Около 22,50 ч. сервитьорката каза, че й свършва смяната и ни донесе сметката. Разбира се, ние не се загледахме много, защото сметката беше малка и събрахме парите. Единият от нас обаче забеляза, че цените се различават от това, което беше видял в менюто. Взехме едно меню и действително видяхме, че всички цени в касовата бележка бяха по-високи от тези, посочени в менюто. Извиках сервитьорката, подадох и менюто заедно с касовата бележка и я помолих да си оправят цените в бележката, за да си я платим. След 5 минути тя се върна и проведохме следния разговор:

Сервитьорка: Ние по принцип работим с 10% увеличение на цените.
Клиент: Това къде го пише или вие предупредихте ли ни?
Сервитьорка: Защо трябва да го пише, то по принцип си е така! Дайте сега да не си правим проблеми, на работа съм от 14 часа и трябва да си тръгвам, платете си сметката и да си ходя.
Клиент: Няма да платим по цени различни от тези, по които сме поръчвали! Моля оправете си сметката и ни я дайте. 

Сервитьорката пак отиде към касата, а ние вече бяхме сериозно изненадани от развитието на нещата. След малко тя дойде заедно с една жена, облечена в бяло, която вероятно беше управителката, при което се проведе следният разговор:

Управител: По принцип има 10% увеличение на цените, плащайте си сметката!
Клиент: Нищо повече няма да плащаме от това, което е посочено в менюто.
Управител: В такъв случай, ние ще покрием разликата, но вие повече няма да стъпите в това заведение! Хайде плащайте и се махайте!

След което и двете се отдалечиха. Ние отново взехме едно меню, за да го снимаме и представете си изненадата ни, когато в първия момент установихме, че цените в менюто
са същите като тези в бележката. Това очевидно беше друго меню, което обаче на външен вид не се различаваше по нищо от първото меню, по което бяхме поръчвали. Поискахме, разбира се, първото меню и сервитьорката ни го даде. Тогава действително видяхме, че има две еднакви менюта, но с различни цени. Снимах и двете менюто и ги прилагам към писмото.

Така че хора - внимавайте! В ресторант "Тони 2000" не знаете колко струва салатата!

Plovdiv24.bg се свърза с управителката на въпросното заведение, която неособено учтиво ни обясни, че тяхна политика е вечер да се работи с 10 процента надценка. От колко часа обаче влиза в сила тази надценка, както и защо в такъв случай увеличението не е отразено във въпросното меню - това тя не пожела да коментира.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
Престанах да ходя в Тони 2000 преди 1-2 години. Тогава бях поканена на рожден ден, но се оказа, че по същото време там празнуваше и още един рожденик. Изненада ме и изключително ме подразни различното отношение към двамата празнуващи. За единия (не нашия приятел) бяха загасени светлините, беше обявено честването от DJ-я, имаше ръкопляскания. А за другия просто бе пусната песента на Мая Нешкова и донесена тортата от сервитьора. И аз тогава говорих с персонала, но на въпроса "Защо има различно отношение?" ми бе отговорено: "Нямам представа." От тогава ме загубиха като клиент. Както виждам, не само мен.
+2
 
 
Значи чаша вода за да изпиеш един аналгин,ще струва ........!?
+1
 
 
то и аз не знам "СЕРВИС" какво е? Виж,за СЕРВИЗ съм чувала :ДДДДД
+4
 
 
До кога ще ни правят на маймуни, отстоявайте правата си до край. Такова отношение, днес с 10 утре с 50% е нетърпимо. И кракът ми да дали ще стъпи в заведението не знам, но върху здравната ти книжка определено.
+8
 
 
Добре че публикувате такива статии за да разберат хората и да не ходят в това заведение.По-често трябва да се обсъждат такива проблеми в ежедневието, клиента не го интересува политиката на заведението, той гледа менюто и там всичко трябва да е написано ТОЧНО и ЯСНО за да знае за какво плаща....аман от кокошкарски истории, срамота!!!
+5
 
 
Излъгах се веднъж да отида и повече няма да направя тази грешка. Лъжци!!!
+3
 
 
Оооо, в това заведение бях веднъж преди година. Едно поръчваш друго ти носят. Това е едно от местата, където кракът ми няма да стъпи. Супер изнервящо е.
Споgdhdhdehzhдели какво ново....
на 28.05.2012 г.
+3
 
 
На тия ще им кажа,че освен,че лъжат с цените-и грамажа на всяко едно ядене е СУПЕР МАЛЪК и не отговаря на снимките от менюто!!!
+4
 
 
Това е от край време в това заведение. Последно съм била преди повече от две години и пак вечер имаха 10% надценка. Бяхме на рожден ден и явно рожденичката е била предупредена, защото не реагира изненадано на сметката.
+9
 
 
Тези си бяха пълни измекяри и такива си останаха.Колко хора са се оплаквали и кого ли още не са прецакали.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2019 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: