ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Катастрофа с автобус предизвика задръстване на бул. "Руски"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:06 / 23.05.2012Коментари (35)12736
Катастрофа между автобус намер 12 и лек автомобил "Фолксваген Поло" предизвика задръстване по пловдивския булевард "Руски" днес сутринта, видя репортер на Plovdiv24.bg.

Пътнотранспортното произшествие е станало до хотел "Лайпциг" в посока Централна гара. Виновна за инцидента е водачката на лекия автомобил, а от "Пътна полиция" Пловдив уточниха за нашия сайт, че е съставен двустранен протокол, като щетите са само материални - без пострадали хора.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
На това място често стават катастрофи.
+3
 
 
Не знам дали "кротко" да изскажа мнението си или да излея "помия" по адрес на младите шофьори... По-точно ШАФЬОРКИ..., от 5 такива - 4 карат с "цайси" (то няма слънце и нищо не скиват, ама нали сме готЕни), пушат цигара и... ако СЛУЧАЙНО не държат волана, държат обезателно телефон (щот НЕ Е ЗАБРАНЕНО), нали е много важно да "общуват" по време на шофиране!!! Та писнало ми е от такива КИФЛИ (и кифльовци), направо ме е яд да шофирам.... А има хора, които почти целия ден изкарват зад волана, за да свършат полезна работа!!! Аз съм един от тях, не съм професионален шофьор, но имам доста опит - от 28 г. съм зад волана, карам ДИНАМИЧНО и... НЯМАМ нито едно произшествие !!!
0
 
 
https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Dve-zheni-sa-postradali-pri-vcherashnata-katastrofa-na-bul-Ruski-35970 На същото място, на същата линия....
0
 
 
Ако наистина автобусът е подал десен мигач, определено шофьорът на рейса е виновен. Няма второ мнение. И все пак всеки един шофьор трябва да мисли преди да предприеме някаква маневра. Трябва да се пазим на първо място, защото не знаем на онзи до нас, какво ще му дойде на акъла. След като водачката е пловдивчанка ( следователно е на минимум 18 години и мисля, че трябва да има горе долу някаква представа за маршрута на автобусите) , трябва да знае, че само 6-цата завива, а всики останали линии продължават направо. Разбира се, че не е длъжна да гледа кой номер е автобусът и не е длъжна да знае маршрута му, но мисълта ми е там, че трябва да се мисли за всичко, щом си зад волана. Както казах вече, никога не знаеш какво ще направи този до теб. Аз лично съм млад шофьор. Имам книжка от година и половина ( имайки предвид, че карам всеки ден и съм навъртял над 20 000 км 15 от които са градско) и нямам нито едно произшествие. Просто внимавам. Дори да видя, че този отстрани е подал мигач, не тръгвам, докато не видя, че наистина започва да извършва маневрата, за която е подал сигнал. Наречете ме задръсте, или този зад мен да ме напсува, ама поне знам, че ще стигна жив и здрав.
0
 
 
да да те на мъжете такива неща не им се случват. шофират изцяло по правилата, спазват ограничченията за скоростта и абсолютно всички пътни знаци затова сме на това дередже.
-1
 
 
ТРЯБВА СЪС ЗАКОН ДА СЕ ЗАБРАНИ НА ЖЕНИТЕ ДА КАРАТ КОЛИ... Писна ми от тъпи п..ки с малки коли и голямо самочувствие !!!
+1
 
 
да автобуса дава десен мигач и тя тръгва за това ли е глупава.....защото по пътя на логиката той трябва да завие след такъв подаден сигнал ....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Великден 2024 г.
Европейски избори 2024
Гергьовден 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: