ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Каназирева пое към кметския пост
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:37 / 02.07.2011Коментари (44)10809
© Plovdiv24.bg
Дани Каназирева пое към кметския пост с концерт, който събра повече фенове от Ищар. Над 5000 души бяха дошли на Античния театър снощи, което според хората, работещи там, се случва за първи път поне от 10 години насам. Дори публиката на Ищар преди месец не надхвърли 4000 души. Миро, Графа, Митко Щерев и Илия Ангелов взривиха публиката с най-големите си хитове, а в края на концерта представители на различни гилдии издигнаха кандидатурата на Каназирева за кмет. "Благодаря ви, реших да се кандидатирам за кмет на Пловдив, защото не съм съгласна нашият град, най-красивият в България, да е на тринайсто място по икономическо развитие в страната. Не съм съгласна с чиновническото отношение, което унижава хората и потиска всяка инициатива на бизнеса. Не съм съгласна с прогресиращата разруха, която превръща Стария град в пусто място. Не съм съгласна с многократно завишените такси, с които властта рекетира пловдивчани. Не съм съгласна с разпадащите се стадиони и липсата на елементарни условия за спорт за нас и децата ни. Не съм съгласна с дупките, които не са просто проблем на улиците, а символ на едно цяло управление, заседнало в една голяма дупка", заяви Каназирева и хилядите пловдивчани на Античния театър я аплодираха.

Първото предложение Каназирева да бъде номинирана за кмет на Пловдив направи актрисата Ивана Папазова, водеща на концерта заедно с колегата си Красимир Ранков. "Подкрепям Дани Каназирева, защото е пряма, директна и целеустремена и с нова визия за Пловдив - най-сетне!", обяви Папазова. Познатият като Ставрев от сериала "Стъклен дом" Красимир Ранков се присъедини към номинацията с думите: "Каназирева ме спечели с енергията си и с умението си да увлича хората, изцяло подкрепям и заставам зад кандидатурата й за кмет на Пловдив!" Бизнесменът Владимир Кисьов подкрепи Каназирева с аргумента, че е модерен и креативен човек с характер и нетърпимост към посредствеността и лицемерието в политиката. "Не само от мое име, а и от името на много колеги юристи заставам зад кандидатурата на адвокат Дани Канзирева за кмет, за да може най-после да ни управлява някой, който разбира от право, а не като сегашния. Хубаво е кметът да знае какво прави и какво подписва!", заяви адвокат Недялко Шилев. След него на сцената застана младата майка Светла Минкова, която определи Дани Каназирева като човек, за когото думата "дете" не е просто едно съществително от българския език. "Тя прави много за децата и без да е кмет, затова ние, родителите, я подкрепяме и се надяваме човек именно като нея да стане кмет на Пловдив!", каза Светла. Зам.-председателят на Съюз за Пловдив проф. Ангел Бакърджиев заяви: "Всички ние искаме да видим Пловдив град пълен с хора, които живеят добре, които успяват и се развиват. Такава цел обаче може да се постигне само ако градът се ръководи от амбициозен, непреклонен, градивен и инициативен човек с умение да управлява в екип. Този човек е Дани Каназирева, затова и тя е изборът на Съюз за Пловдив за кмет на града!" Каназирева получи специални пожелания за успех и от кандидата за президент Меглена Кунева. "Убедена съм, че като млад човек и жена Вие имате какво да кажете и накъде да водите и ви желая смислен и смел диалог с гражданите", бе написала в поздравлението си Кунева, която бе възпрепятствана да пътува до Пловдив в този ден.

Концертът под мотото "Време е за Пловдив" завърши със знаковата песен "Балада за Пловдив", която изправи публиката на крака. Факли осветяваха Античния театър, а след последните акорди започна празнична заря.


(C) ПОТВ


Още по темата: общо новини по темата: 764
08.10.2012 »
08.10.2012 »
03.10.2012 »
28.09.2012 »
27.09.2012 »
20.09.2012 »
предишна страница [ 1/128 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Press
премахни филтъра

+15
 
 
Непачтена и участваща в нечисти партийни сделки за пари. Не благодарим! Да отговори защо в конфликт на интереси работи като консултант на гръцката фирма крадяща пари от пловдивския и български данъкоплатец ,която прави безобразен и нищожен ремонт на синдикалния дом за рекордните 16 000 000 лева ? Какъв хонорар получава на месец от фирма Актор Здравка? В публичното пространство циркулира информация за 10 000 лева месечно! Е?
+8
 
 
имам един въпрос към Дани Каназирева-----защо си е сменила името ?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: